Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.1 Škola, třída Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.1 Škola, třída Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo."— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.1 Škola, třída Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3577 Anotace: Materiál je určen k osvojení a upevnění poznatků o škole a třídě. Prezentace byla vytvořena pro práci s interaktivní tabulí nebo dataprojektorem a obsahuje animace.

2 ŠKOLA TŘÍDA

3 Adresa naší školy: ADRESA NAŠÍ ŠKOLY Základní škola Sadská Karolíny Světlé 386 289 12 Sadská Jak se jmenuje vaše škola? Znáš její adresu?

4 Naše škola Znáš dobře svoji školu? Zkus si odpovědět na následující otázky. Víš, jak zjistit správnou odpověď? Jak vypadá vaše škola? Kolik má poschodí? Kolik tříd je ve vaší škole? Kolik žáků navštěvuje vaší školu? Jaké učebny se ve vaší škole nacházejí? Kdo se stará o chod školy?

5 Tvoje třída Zkus si odpovědět na tyto otázky. 1. Jak se jmenuje tvoje třídní učitelka? 2. Znáš jména všech spolužáků? 3. Jak se jmenuje ředitelka školy? 4. Kolik dětí chodí do vaší třídy? 5. Kolik dětí chodí do vaší školy? 6. Kdo se stará o provoz vaší školy?

6 TAJENKA 1. Jídlo ve školní jídelně vydává 2. O účetnictví se stará 3. Školu řídí 4. Ředitele zastupuje 5. Ve škole uklízí 6. Zařízení školy opravuje

7 TAJENKA - řešení 1. Jídlo ve školní jídelně vydává 2. O účetnictví se stará 3. Školu řídí 4. Ředitele zastupuje 5. Ve škole uklízí 6. Zařízení školy opravuje KU CH A Ř K A ÚČ E T N Í ŘE D I T E L ZÁ S T U P C E U K L I Z E Č K A Š KO L N Í K

8 Použité materiály: ŠTIKOVÁ, Věra. Prvouka3,pracovní sešit pro 3.ročník základní školy. Brno: Nová škola, 2003, ISBN 80-7289-045-X. Fotografie – archiv autora Obrázky z galerie Klipart


Stáhnout ppt "Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.1 Škola, třída Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo."

Podobné prezentace


Reklamy Google