Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař 7. Zvěřina Úprava pernaté zvěřiny Zdroj: Technologie v kostce, Vodochodská
2
Obsah Druhy pernaté zvěře Tepelné úpravy Receptury
3
Druhy lesní, polní vodní
bažant, koroptev, tetřev, tetřívek, kvíčala, sluka, divoký holub vodní divoká husa a divoká kachna
4
Tepelná úprava Nejčastěji u nás upravujeme bažanta Dušení Pečení
Na základech Pečení na slanině, s kořením, s cibulí Vcelku Prsa je možné využít na minutkové pokrmy
5
Receptury 17301 Bažant pečený na slanině
17302 Bažant pečený na česneku 17303 Bažant dušený na žampionech 17304 Bažant pečený na roštu
6
Videorecepty http://youtube.com/watch?v=-u8o5rWDySU
7
Otázky Jak dělíme pernatou zvěřinu? Jak upravujeme pernatou zvěřinu?
Příklady receptur z pernaté zvěřiny?
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.