Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Waste management in our school

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Waste management in our school"— Transkript prezentace:

1 Waste management in our school
Třidění opadů na naší škole

2 In our school in each floor there are two big dustbins which are used for plastic and papers.
Dustbin for papers is used to throw the old newpapers, magazines and other things which can be rycycle. Dustbin for plastic is possible to throw the bottles, jars, and other waste materials. V naší škole v každém patře jsou dvě velké popelnice, které jsou využívány pro plasty a papír. Popelnice pro papíry slouží k vyhození starých novin, časopisů a dalších věcí, které mohou být rycyclovány. Popelnice na plasty jsou používány pro plastové lahve, sklenice, a další odpadní materiály.

3 3 Each classroom has two dustbins for mixed waste and for plastic bottles. Once a week on friday students collect waste from teachers room, art room and throw them to the big containers. Každá třída má dva koše na smíšený odpad a na plast. Každý pátek žáci sbírají odpad ze sboroven a výtvarny a vyhazují je do větších kontejnerů.

4

5

6 The waste materials which are useful for recycling are send to the recycle centre for reuse and the materials like mixed waste are send for disposal. Odpady, které jsou výhodné pro recyklaci jsou odesílány do recyklovacího centra pro opětovné využití. Smíšený odpad se dál nevyužívá.


Stáhnout ppt "Waste management in our school"

Podobné prezentace


Reklamy Google