Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_07_BÁSNIČKY Mgr. Libuše Stonawská

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_07_BÁSNIČKY Mgr. Libuše Stonawská"— Transkript prezentace:

1 Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_07_BÁSNIČKY Mgr. Libuše Stonawská
Autor: Mgr. Libuše Stonawská Předmět: Anglický jazyk Třída: 4. ročník Šablona projektu: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Datum zařazení do výuky a zapsání do třídní knihy Jazyk: Anglický, český, český jazyk Název a anotace: Materiál je určen k vytváření pozitivního vztahu k anglickému jazyku , procvičování slovní zásoby Druh učebního materiálu: DUM – Prezentace Power Point Očekávaný výstup Aktivní využití komunikace v cizím jazyce, porozumění a používání slovní zásoby , používání základních pravidel výslovnosti Využité materiály: Obrázky byly použité z klipartu časopis Ufin

2 BÁSNIČKY RHYMES

3 POKYNY DIRECTIONS Přečti básničku Přelož Nauč se zpaměti

4 LITTLE MOUSE Little mouse, Where is your house? I am just a mouse, I have no house WHITE SHEEP White sheep, Where do you eat? I eat, On a green hill.

5 LITTLE BOY Little boy, Under the tree. I like this flower, Give it to me. CATCH ME I am a mouse You are a cat. One, two, tree, You catch me!

6 RAIN, RAIN Rain, rain Go away. Mary and I Want to play. ONE, ONE, ONE One, one, one Little cat run. Two, two, two, Dog sees you.


Stáhnout ppt "Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_07_BÁSNIČKY Mgr. Libuše Stonawská"

Podobné prezentace


Reklamy Google