Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fyzika I Test IV 10.3.2010 1. Těleso o hmotnosti m a rychlosti v dojede setrvačností do vzdálenosti s. Určete koeficient tření, m=? 2. Koef.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fyzika I Test IV 10.3.2010 1. Těleso o hmotnosti m a rychlosti v dojede setrvačností do vzdálenosti s. Určete koeficient tření, m=? 2. Koef."— Transkript prezentace:

1 Fyzika I Test IV Těleso o hmotnosti m a rychlosti v dojede setrvačností do vzdálenosti s Určete koeficient tření, m=? 2. Koef. tření na nakloněné rovině je m. Jaký je maximální úhel sklonu, a=?, při kterém těleso nesklouzne? 3. Síla F udělí tělesu o hmotnosti m zrychlení a. Určete koeficient tření, m=? 4. Těleso hmotnosti m se kýve na laně délky l. Max. úhel výchylky je a Určete max. sílu napínající lano, F=? 5. Hmotné body o hmotnostech m1, m2, m3 a m4 jsou rozmístěny ve vrcholech čtverce o straně a Určete polohu hmotného středu systému, [Tx,Ty]=? 6. Jeden konec lana hmotnosti m, délky l zvedáme ze země rychlostí v. Jak závisí potřebná síla na čase, F(t)=? 7. Koeficient tření lana na stole délky l je m. Určete x=?, maximální délku lana, které může volně viset přes okraj. 8. Vypočtěte polohu hmotného středu, [Tx,Ty]=?, lana délky l, hmotnosti m, které je ohnuto do pravého úhlu. Podíl jednotlivých délek ohybu je a : b


Stáhnout ppt "Fyzika I Test IV 10.3.2010 1. Těleso o hmotnosti m a rychlosti v dojede setrvačností do vzdálenosti s. Určete koeficient tření, m=? 2. Koef."

Podobné prezentace


Reklamy Google