Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Potravinářské zbožíznalství

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Potravinářské zbožíznalství"— Transkript prezentace:

1 Potravinářské zbožíznalství
Úvod k seminářům

2 Cíle seminářů rozšířit teoretickou výuku (= přednášky)
o vybrané praktické znalosti (viz projekty – viz dále) učit se řešit a obhajovat projekty učit se pracovat v týmu

3 Organizace výuky (vždy čtvrtek 17:00 / BI)
Datum Náplň 21.9. úvod, definitivní rozdělení projektů mezi studenty, … 28.9. seminář se nekoná – státní svátek 5.10. suché skořápkové plody 12.10. masné výrobky 19.10. obhajoby doplňkových projektů 26.10. víno 2.11. sýry 9.11. káva 16.11. pivo 23.11. 30.11. ovoce 7.12. zelenina 14.12. mražené krémy 21.12. předtermín – písemná verze zkoušky

4 Časová náročnost výuky
1 hodina týdně v rozvrhu x 28 hodin práce (ve škole i doma) / 1 kredit potravinářské zbožíznalství = 4 kredity (= 112 hodin) účast na přednáškách = 28 hodin příprava na zkoušku a zkouška = 56 hodin práce na projektu = 18 hodin účast na seminářích = 7 hodin konzultace = 2 hodiny obhajoba projektu = 1 hodina

5 Požadavky na zápočet studenti prezenční formy studia
práce na projektu (= 18 hodin) obhajoba projektu účast na minimálně pěti jiných obhajobách studenti kombinované formy studia vypracování a odevzdání zprávy z projektu


Stáhnout ppt "Potravinářské zbožíznalství"

Podobné prezentace


Reklamy Google