Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Spisová služba je upravena Zákonem. č. 499/2004 Sb

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Spisová služba je upravena Zákonem. č. 499/2004 Sb"— Transkript prezentace:

1 Spisová služba je upravena Zákonem. č. 499/2004 Sb
Spisová služba je upravena Zákonem. č. 499/2004 Sb o archivnictví a spisové službě Vyhláška č. 259/2012 Sb. o podrobnostech výkonu služby Policie jako organizační složka státu, organizační složky územních samosprávných celků mají povinnost zajištění odborné správy dokumentů vzniklých z činnosti původce, zahrnující jejich řádný příjem, evidenci, rozdělování, oběh, vyřizování, vyhotovování, podepisování, odesílání, ukládání a vyřazování ve skartačním řízení včetně kontroly těchto činností.

2 Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje
Příjem datových zpráv Datová zpráva a digitální dokument v ní obsažený se přijímá prostřednictvím datové schránky, e-podatelny, případně prostřednictvím ové adresy, která je zveřejněna na internetu. Citace ze spisového řádu pro Policii ČR. Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Datová schránka: urnai6d . Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje

3 Adresa dopravního inženýra odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Khk
Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Odbor služby dopravní policie kpt. Ing. Nejezchleb Jiří Datová schránka: urnai6d Internet: tuto adresu užívat minimálně pro běžnou korespondenci, pro naprosto neformální sdělení, dotazy či upozornění. Nelze automatizovaně vložit do elektronického systému spisové služby. K č.j. KRPH-1234/ČJ DP pokud je číslo jednací, známo již z předešlé komunikace – vždy určitě uvádět !!!

4 Adresa dopravních inženýrů KŘP-H DI Hradec Králové
Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Hradec Králové Dopravní inspektorát por. Ing. Lukáš Pultar por. Ing. Zdeněk Veverka Datová schránka: urnai6d Internet: tuto adresu užívat minimálně pro běžnou korespondenci, pro naprosto neformální sdělení, dotazy či upozornění. Nelze automatizovaně vložit do elektronického systému spisové služby. K č.j. KRPH-1234/ČJ pokud je číslo jednací, známo již z předešlé komunikace – vždy určitě uvádět !!!

5 Adresa dopravního inženýra KŘP-H DI Jičín
Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Jičín Dopravní inspektorát por. Lic. Miroslav Vojtíšek Datová schránka: urnai6d Internet: tuto adresu užívat minimálně pro běžnou korespondenci, pro naprosto neformální sdělení, dotazy či upozornění. Nelze automatizovaně vložit do elektronického systému spisové služby. K č.j. KRPH-1234/ČJ pokud je číslo jednací, známo již z předešlé komunikace – vždy určitě uvádět !!!

6 Adresa dopravního inženýra KŘP-H DI Trutnov
Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Trutnov Dopravní inspektorát por. Ing. Václav Javůrek Datová schránka: urnai6d Internet: tuto adresu užívat minimálně pro běžnou korespondenci, pro naprosto neformální sdělení, dotazy či upozornění. Nelze automatizovaně vložit do elektronického systému spisové služby. K č.j. KRPH-1234/ČJ pokud je číslo jednací, známo již z předešlé komunikace – vždy určitě uvádět !!!

7 Adresa dopravního inženýra KŘP-H DI Náchod
Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Náchod Dopravní inspektorát por. Bc. David Kult Datová schránka: urnai6d Internet: tuto adresu užívat minimálně pro běžnou korespondenci, pro naprosto neformální sdělení, dotazy či upozornění. Nelze automatizovaně vložit do elektronického systému spisové služby. K č.j. KRPH-1234/ČJ pokud je číslo jednací, známo již z předešlé komunikace – vždy určitě uvádět !!!

8 Adresa dopravního inženýra DI KŘP-H Rychnov nad Kněžnou
Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Rychnov nad Kněžnou Dopravní inspektorát por. Josef Žabokrtský DiS Datová schránka: urnai6d Internet: tuto adresu užívat minimálně pro běžnou korespondenci, pro naprosto neformální sdělení, dotazy či upozornění. Nelze automatizovaně vložit do elektronického systému spisové služby. K č.j. KRPH-1234/ČJ pokud je číslo jednací, známo již z předešlé komunikace – vždy určitě uvádět !!!


Stáhnout ppt "Spisová služba je upravena Zákonem. č. 499/2004 Sb"

Podobné prezentace


Reklamy Google