Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

oslaví let. narodil se v Třebenicích po absolvování Lékařské fakulty Karlovy univerzity v Praze v roce 1958, nastoupil na Oddělení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "oslaví let. narodil se v Třebenicích po absolvování Lékařské fakulty Karlovy univerzity v Praze v roce 1958, nastoupil na Oddělení."— Transkript prezentace:

1

2

3 oslaví 21.4.2012 80 let. narodil se v Třebenicích 21. 4. 1932 po absolvování Lékařské fakulty Karlovy univerzity v Praze v roce 1958, nastoupil na Oddělení tuberkulózy a respiračních nemoci Krajské nemocnice v Ústí nad Labem v roce 1961 složil atestaci z tuberkulózy a respiračních nemocí (TRN), r. 1968 z interního lékařství 1. stupně a roku 1972 z interního lékařství 2. stupně. působil jako internista konziliář pro Oddělení TRN, byl zástupcem primáře Oddělení tuberkulózy a respiračních nemocí do roku 1999. od roku 2000 pracuje na Oddělení funkčního vyšetřování. V nemocnici v Ústí nad Labem je zaměstnán bez přerušení 55 let.

4 Když jsem nastoupila na Oddělení tuberkulózy a respiračních nemocí po ukončení fakulty roku 1981, byl pan doktor Schöbel tím, od koho jsem se učila medicínskému myšlení, diferenciálně diagnostické rozvaze. Byl mým „lékařským guru“ a nejen já, všichni jsme k němu chodili o radu v plicní, ale i internistické problematice. A nyní, kdy pracuje na Oddělení funkčního vyšetřování, je jeho pomoc nedocenitelná. Je obdivuhodné, s jakým zájmem sleduje veškeré novinky v našem oboru, jak bravurně zvládl práci s počítačem a navíc jako jediný muž v našem ženském kolektivu nám pomáhá „zachovat psychickou rovnováhu“. Vážený pane doktore - velký dík a pevné zdraví do dalších let! S úctou Jarmila Fišerová

5


Stáhnout ppt "oslaví let. narodil se v Třebenicích po absolvování Lékařské fakulty Karlovy univerzity v Praze v roce 1958, nastoupil na Oddělení."

Podobné prezentace


Reklamy Google