Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DĚLENÍ MOUČNÍKŮ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: Moučníky, dělení, druhy těst Autor:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DĚLENÍ MOUČNÍKŮ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: Moučníky, dělení, druhy těst Autor:"— Transkript prezentace:

1 DĚLENÍ MOUČNÍKŮ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: Moučníky, dělení, druhy těst Autor: Bc. Jana Tvrdíková Škola: Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb, Dlouhá 6, Litoměřice Anotace: Výukový materiál k technologii přípravy pokrmů pro III.ročník oboru kuchař - číšník Dum: 482 Vypracováno: II.pololetí 2012/2013

2 ZÁKLADNÍ DĚLENÍ 1. Teplé a studené ( hotové výrobky)
2.      Moučníky na objednávku ( flambované) 3.      Rozdělení podle těst 4.      Ostatní moučníky 5.      Moučníky podávané po hlavním chodě (do 150g) Moučné pokrmy podávané jako hlavní chod ( 250 – 350g) 1.

3 ROZDĚLENÍ PODLE TĚST TĚSTA: Litá Odpalovaná Kynuté Piškotové Listové
      Linecké      Vaflové 2.

4 OSTATNÍ MOUČNÍKY bramborové tvarohové těstovinové nákypy kaše
  teplé pudinky, studené krémy a pudinky   moučníky s použitím ovoce a ovocné moučníky   nepečené   zmrzliny a poháry 3. cz.123rf.com 

5 glissybaby.blog.cz 

6 ZDROJ Vlastní zkušenosti znalosti a poznatky z praxe
Sedláčková, H. Technologie přípravy pokrmů 2, Fortuna, ISNB s


Stáhnout ppt "DĚLENÍ MOUČNÍKŮ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: Moučníky, dělení, druhy těst Autor:"

Podobné prezentace


Reklamy Google