Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilDagmar Kopecká
1
Hana Grulichová Ilona Vlasáková
2
Zemědělské plodiny Maso Čeremša Plané meruňky
3
Maso Mléko - kyselé Uzené, solené, vařené, pečené polotovary Bešbarmak Sopra Pravidla servírování Bešmarmaku
4
Pravidla podávání chodů Baursaky Předkrmy z koniny Tandyr nan Samsa Bešbarmak Plov
5
Skopové a vepřové Obiloviny, luštěniny Zelenina Ovoce Hodně koření Polévky Hrachová polévka Šavlja s meruňkami
6
Šurpa Jupka
7
Prolínání kuchyní Konzervace masa – sušení na slunci nebo v rozpáleném písku Velbloudí mléko Ryby pouze u Ogurdžalinců
8
Čal Kara gurt Bekmes Turkmenská chalva
9
Naan Obi non Manti
12
1. Alena, VLČKOVÁ. 3X99 specialit sovětské kuchyně. Praha : Lidové nakladatelství, 1988. ISBN:26 - 015 - 86 13 – 34 http://www.irucz.ru/cz/info/117000000000/stredni- asie/zeme/ http://aboutkazakhstan.com/about-kazakhstan-food http://en.wikipedia.org/wiki/File:Beschbarmak.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Tandoor_bread http://www.indiana.edu/~ctild/CentralAsianCultureV isualDictionary/Rice http://www.receptes.lv/receptes/uzbeku-zupa- surpa-ar-liellopu-vai-jera-galu/ http://www.toprecepty.sk/recept/168-jupka/
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.