Užitečné stránky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
Advertisements

Úvod Roviny bezpečnosti Softwarová bezpečnost AntiviryFirewall Bezpečnost na internetu PhishingSpam Datová komunikace Soutěž Bezpečně na netu 2014.
Bližší informace o Spyware, adwere, spam.
Porušování autorských práv Pirátství
 Městská hromadná doprava ve Žďáru nad Sázavou zabezpečuje přepravní potřeby na území města čtrnácti autobusovými linkami (1A-1D, 2A, 2B, 3A-3C, 4A-4C,
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Sociální sítě Ondřej Herman.
Webové nástroje, komunikace
Sociální sítě.
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
školení internetového vyhledávače
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Název: Co nám hrozí na internetu
Základy práce s počítačem – lekce V.
Microsoft Office PowerPoint & OpenOffice.org Impress
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
ISSS, Jaroslav Winter BMI sdružení Veřejně přístupný Internet ano, nebo ne?
Návrh a tvorba WWW Přednáška 1
Internetové prohlížeče
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Od Lucie Zíbové z 9.A. Autorské právo Autorské právo je právo autora k dílu. Autorské právo vzniká hned po zveřejnění díla. Autorské právo se značí ©(C.
WWW – hypertextový informační systém
Úvod mapy pro orientační běh cíle práce stav řešené problematiky očekávané výsledky výsledky ukázka aplikace budoucnost aplikace.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Podnikání na Internetu internet - zdroj informací Letní semestr 2005 Jana Holá III.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Internet – služby Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
Počítačová síť a internet Radek Pinc
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Osnova Prezentace.
VY_I/2_INOVACE_37_Vyhledávání na internetu Vyhledávání na internetu Miroslav Kaňok.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Stanice v síti učební texty pro deváté ročníky ZŠ.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
Autorské právo Autorské právo (anglicky copyright law) je odvětví práva, které se zabývá právními vztahy uživatelů a tvůrců tzv. „autorských děl“ k příslušným.
Jiří Prášek WLM: Mail: Web:
8. ročník PRÁCE S INTERNETEM. Všechny www stránky jsou napsány kódem HTML – HyperText Markup Language. Prohlížeč tento kód přeloží a výsledek zobrazí.
A UTORSKÉ PRÁVO P IRÁTSTVÍ NA PC J AK VYHLEDÁVAT OBRÁZKY V SOULADU S AUTORSKÝMI PRÁVY Informatika Emílie Brátová, 9.A.
Název: Internet DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_11 Šablona číslo: VII.Sada číslo: 3.Pořadové číslo DUM:11. Autor:Mgr. Milan Žižka.
Uvadající význam značek David Antoš, Lupa.cz. Kdo jsem? David Antoš Jabber:
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
INTERNET A AUTORSKÉ PRÁVO aneb je stažení hudby z Internetu legální? Jiří Čermák,
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Závadný obsah na internetu. Roztřiďte následující typy obsahu internetu na 1. Nelegální 2. Legální, ale nelegální při zpřístupnění dítěti 3. Legální,
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
INTERNET Pro 5. ročník.
Orientace a vyhledávání na internetu
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_17_16_internetový vyhledávač.
Internetové prohlížeče
Stahování na internetu
Název materiálu: Internetový prohlížeč Mozila Firefox
Změny po nabití účinnosti smlouvy acta
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Co bychom měli také o internetu vědět
Databáze projektových výstupů OP VK
Informace na dosah ruky
ELEKTRONICKÉ SEŠITY NALEZNETE:
Elektronická pošta.
Jak lze využívat internet
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
Transkript prezentace:

Užitečné stránky

Legální a nelegální stahování Legální- Stahování mp3, filmů Nelegální- Stahování programů,stahování z torrentů, šíření mp3,filmů,…

http://www.seznam.cz/ Domovská stránka- Zde nalezneš spousty užitečných informací, můžeš si jí přizpůsobit. E-mail Vyhledávač Převážně pro vyhledávání českých a slovenských stránek http://tv.seznam.cz/ - televizní program

http://www.google.cz/  V současnosti nejpoužívanější a nejlepší internetový vyhledávač. gmail.com- Možnost vytvoření emailu

http://www.idos.cz/  Umožňuje vyhledávat spojení různými druhy veřejné hromadné dopravy, a to včetně jejich kombinací.

http://www.zs.budyne.cz/ Zde najdeš aktuality, fotky apod. Můžeš diskutovat na diskusním fóru.

http://www.novinky.cz/ Jeden z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů na českém internetu.

http://www.youtube.com/ Internetový server na sdílení a sledování videí jakéhokoliv druhu(hudba, přednášky, seriály, …).

Sociální síť s nadměrnou reklamou Určená k obnově a znovu navázání vztahů v rámci tříd.

http://cs.wikipedia.org  Mnohojazyčná webová encyklopedie se svobodným obsahem, na jejíž tvorbě spolupracují dobrovolní přispěvatelé z celého světa. Jejím cílem je tvorba a celosvětové šíření volně přístupných encyklopedických informací. Wikipedie existuje ve více než 250 jazykových verzích různého rozsahu, přičemž rozsah zhruba třetiny z nich je spíše symbolický.