Vánoční besídka v 1. B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Vánoční zvyky u nás a ve světě
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.

Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
ZŠ Staré Město Petra Šáchová 2012/2013. … jsme na začátku … 6.A, 6.B, 6.C, 6.D.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Srdce z lásky darované.
Začíná adventní čas roku 2008
WORLD AROUND US SVĚT KOLEM NÁS. Projekt: Christmas cards Cíl projektu: Každý žák vyrobí vánoční přání pro svého kamaráda v partnerské zemi. Žáci z Francie.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Zdenka Suchánková DD Val. Klobouky- Smolina
DOMINIK HASIL,DD VAL.KLOBOUKY- SMOLINA
Velikonoční vyrábění. Poslední den před velikonočními prázdninami jsme se společně s I. A vydali do DDM Habartov. Cestou jsme si kromě přezůvek nesli.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Krásné Vánoce.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Přeji nádherný den Vám všem….
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
Fotonoviny ze schůzek oddílu Pusíci a Knoflíci Nebe – Peklo připravili Pusíci pro ostatní kamarády.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Vánoční přání pro radost
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Perníková chaloupka aneb
2. třídní schůzky 1. A
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Dagmar Šaflová Název:VY_32_INOVACE_M Téma:Vánoce, vánoční přání Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Kaštanová mise 4.A ZŠ Rokycany Ul.Míru 64 Rokycany, (Mgr.Lucie Popovičová)
Vánoce VY_32_INOVACE_16 Sada 8 Rozmanitost přírody Autor: Jana Nikrmajerová ZŠ a MŠ Dešná IT ve skole 1622/21/7.1.4/2010.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, HLUŠICE AUTOR: MGR. PETRA PETRÁČKOVÁ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_02_VÁNOČNÍ.
Co se děje u prvňáčků? Učíme se psát, číst a počítat.
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Vánoční přání pro radost
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Krásné vánoční svátky.
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_11_Vánoce Téma: Vánoce
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_16_ Vánoční prázdniny
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Vánoce Cliccare per avanzare.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Začíná adventní čas roku 2008
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
Riskuj-Vánoce
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Veselé vánoční svátky.
Vánoční radování Prosinec 2016.
Transkript prezentace:

Vánoční besídka v 1. B

Poslední den před vánočními prázdninami jsme si ve škole udělali vánoční besídku. Měli jsme si přinést vánoční cukroví a hrneček na čaj, který jsme si společně uvařili. Během vánoční besídky jsme si zábavnou formou zopakovali učivo, ale byli jsme velice nedočkaví na náš stromeček, který nás hned od první hodiny velice lákal. Ráno jsme uviděli malý, ale velice zaplněný vánoční stromeček plný překvapení.

Konečně jsme se dočkali a rozdali jsme si dárečky, které byly pod stromečkem. Navíc jsme měli pod stromečkem velikou obálku od samotného Ježíška.

Dopis od Ježíška pro žáky 1.B ZŠ Habartov Paní učitelka nám přečetla dopis od Ježíška, ve kterém nám poděkoval za nakreslené obrázky. Popřál nám krásné a pohodové Vánoce.

Malé pohoštění

Rozbalování dárečků

Veliká radost z dárků…..

A na závěr malé disco!

Někdo si i rád zatančil.

„ A co ještě dodat?“