COMIDA, FRUTA, VERDURA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LA FAMILIA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
OVOCNÉ STROMY A OVOCE PODPORA PRO VÝUKU
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Čtení s porozuměním Interaktivní prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje.
PRÉTERITO INDEFINIDO VERBOS REGULARES
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
Rozlišování krátkých a dlouhých samohlásek
ČERNÝ PETR – DRUHY ZELENINY
EL TIEMPO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Čechová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Měřidla délky Číslo DUM: III/2/FY/2/1/3 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Fyzikální veličiny.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Trojúhelník - těžnice.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Přenos snímků do počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/3/50 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Los pronombres del objeto directo
PROFESIONES Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje.
Formación de SUBJUNTIVO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Kateřina Průšová Název materiálu:
AnotacePrezentace k procvičení čtení s porozuměním a k rozvoji přírodovědných vědomostí o vodních plochách a zvířatech žijících u nich. AutorMgr. Zdeňka.
ZELENINA A JEJÍ POZNÁVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
PROBLEMAS DE SALUD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
LA FAMILIA LA FAMILIA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
EL CUERPO HUMANO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
OVOCNÉ STROMY A OVOCE PODPORA PRO VÝUKU
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
ZÁJMENA NEURČITÁ A ZÁPORNÁ
POČASÍ KALENDÁŘ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Tareas domésticas Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Preposiciones de lugar
POČASÍ GRAFOMOTORIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
Porozumění řeči – MÁ x NEMÁ interaktivní
SER ESTAR HABER Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
SER ESTAR HABER Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785.
PUZZLE M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
POROVNÁVACÍ VÝRAZY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN:
České mince a co je na nich
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Slabiky lu, le, li, lo, lá, lí Metodický komentář:
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Soubor interaktivních her z matematiky I.
BALONY a násobilky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN.
Jméno: Poznáš hudební nástroje? Doplň názvy.
PUZZLE P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Kde bydlí Honzík? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. L. Gregoríková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Prezentace seznamuje děti s počasím a představuje také roční období
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, ve kterém podnebném pásu se vyskytují obilniny zmíněné v prezentaci (pšenice, žito, ječmen, oves). 2) Vyznač.
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
České bankovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

COMIDA, FRUTA, VERDURA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

AnotaceCOMIDA, FRUTA, VERDURA Klíčová slovaFresa, manzana, pepino, tapas, pulpo PředmětŠpanělský jazyk AutorMgr. Eva Šimonková JazykŠpanělský jazyk Druh učebního materiáluPrezentace a procvičení Potřebné pomůckyPC, interaktivní tabule Cílová skupinaStudenti střední školy Druh interaktivityPrezentace a procvičení ZdrojeSeznam viz poslední strana

Popis:  Studenti se seznámí s názvy základních potravin, ovoce, zeleniny a typických španělských pokrmů.  Ve cvičení na straně 7 doplní do křížovky názvy potravin na obrázku.  Na straně 9 přiřadí vhodné vyjádření množství k potravině.  Na straně 12 a 13 najde názvy ovoce a zeleniny.

ALIMENTOS FRUTA HUEVOS VERDURA AZÚCAR ARROZ

PESCADO CARNE QUESO ACEITE HARINA POLLO

LECHE VINO JAMÓN ATÚN MERMELADA PAN

/ P O L L O V I N H U E V S F R U T A A R R O Z A C E I T E N J A M O N 7

KDYŽ NAKUPUJEME, MUSÍME POŽÁDAT O KONKRÉTNÍ MNOŽSTVÍ: BAGETA-LA BARRA SKLENICE-EL BOTE PLECHOVKA-LA LATA LAHEV-LA BOTELLA LITR-EL LITRO KILO-EL KILO GRAM-EL GRAMO BALENÍ-EL PAQUETE TUCET-LA DOCENA

BOTELLA KILO LITRO LATA PAQUETE GRAMOS BARRA DOCENA PAN VINO JAMÓN LECHE HUEVOS ARROZ ATÚN FRUTA DOPLŇ VHODNÉ MÍRY K POTRAVINÁM

FRUTA FRESA LIMÓN MANZANA NARANJA PERA UVA SANDÍA MELOCOTÓN PLÁTANO MELÓN

VERDURA PEPINO PIMIENTO ZANAHORÍA TOMATE CEBOLLA AJO PATATAS

ADRFGHBOLC PDNMANOPMS PIABVKCELE WFRESAPREM RNARIZLANV MANZANATGJ CEJADFTOUJ UVAJORAJAM WQDFSANDÍA MEFLIMÓNTB NAJDI 8 NÁZVŮ OVOCE:

ZDPIMIENTO ACEBOLLAOS NIPBVKCJME AFIESAPOAM HANOHORATV OAOZANATEJ REJADFTOUJ ÍVPATATASM AQDFSANDÍA SCFHJLOOTB NAJDI 7 NÁZVŮ ZELENINY:

Víte, co jsou „TAPAS“? Jsou typické pro každou španělskou restauraci, bar či vinárnu. TAPAS je nepřeberné množství druhů. Jsou to misky s plátky sušené šunky, misky s olivami plněné různými pastami, misky se sýrem, klobáskami, s různě upravenými rybami, s kroketami, masovými kuličkami, misky s plody moře… Tapas, to je ale především styl života. Španělé obědvají a večeří velmi pozdě, před obědem či večeří jsou ale věrní svému "tapeo", což znamená vyjít si ven, posedět a popít s přáteli. V hloučcích pak chodí od baru k baru a ochutnávají různá tapas. Někde jsou tapas zdarma, někde se platí, někdy se podává k tapas zdarma pivo, jinde se tapas podávají zdarma k pivu. A jak tapas vznikly? Stará pověst říká, že kdysi se kousky chleba, plátkem šunky nebo sýra zakrývala sklenice vína, aby nezvětralo a aby dovnitř nevletěla moucha. Slovo "tapa" znamená v překladu poklička nebo víko.

Jaké TAPAS nejčastěji ve Španělsku ochutnáte? A jaká jsou typická španělská jídla? ACEITUNAS CALAMARES CHORIZO OREJAS DE CERDO CROQUETAS PATATAS BRAVAS TORTILLA DE PATATAS

PAELLA GAZPACHO PULPO PAN CON TOMATE GAMBAS JAMÓN SARDINAS

ODPOVĚZ NA NÁSLEDUJÍCÍ OTÁZKY:  ¿COMES MUCHA FRUTA Y VERDURA?  ¿QUÉ FRUTA O VERDURA TE GUSTA?  ¿QUÉ FRUTA PODEMOS CULTIVAR EN NUESTRO PAÍS?  ¿QUÉ FRUTA IMPORTAMOS?  ¿HAS PROBADO ALGUNA VEZ UN PLATO ESPAŇOL?  ¿PREFIERES CARNE O PESCADO Y MARISCO?

Obrázek 1: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 2: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 3: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 4: [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: autor: FritzsFritzs Obrázek 5: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 6: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 7: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 8: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ Autor: ZerohundZerohund Obrázek 9: [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: autor: Alex ExAlex Ex Obrázek 10: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 11: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: RanveigRanveig Obrázek 12: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: FiveRings (talk). Original uploader was FiveRings at en.WikipediaFiveRingstalkFiveRingsen.Wikipedia Obrázek 13: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 14: [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: autor: Agne27Agne27

Obrázek 15: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 16: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Pavel Ševela / Wikimedia Commons Obrázek 17: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 18: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 19: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 20: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 21: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Alex ExAlex Ex Obrázek 22: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 23: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: FritzsFritzs Obrázek 24: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 25: [cit ] Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: autor: Agne27Agne27 Obrázek 26: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: RanveigRanveig Obrázek 27: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 28: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 29: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 30: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 31: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 32: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 33: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 34: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 35: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 36: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 37: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 38: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 39: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 40: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ / autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 41: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 42: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ / autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 43: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 44: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 45: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 46: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 47: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 48: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 49: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 50: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 51: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 52: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 53: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 54: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj

Obrázek 55: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ / autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 56: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 57: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 58: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ / autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 59: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: TamorlanTamorlan

Obrázek 60: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 61: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Father.Jack from Coventry, UKFather.Jack Obrázek 62: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Tamorlan Obrázek 63: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Flickr.com user "deramaenrama„ Obrázek 64: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: orvalrochefort from Belgiumorvalrochefort

Obrázek 65: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: LLuisa Nunez on 19th of July 2005LLuisa Nunez Obrázek 66: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 67: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: cyclonebill from Copenhagen, Denmarkcyclonebill Obrázek 68: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 69: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Ewan Munro from London, UKEwan Munro

Obrázek 70: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 71: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj Obrázek 72: [cit ] Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:CC0 Public DomainFAQ autor: Volné pro komerční užití / Není nutné uvádět zdroj