v červnu 2008 očima členů Fotoklubu Vsetín.  í  í.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
fotografická zastavení
Město jako místo pro člověka projekt mezinárodního kulturního dialogu
Vzduch se tetelí při poledním zvonu, s klekáním nás vítá soumrak, znovu a znovu…
Excelentní matka měst Praha
M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A TRIALOG – brněnský institut rozvoje občanské společnosti Unie výtvarných umělců Olomoucka Kulturní sdružení.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
PROJEKT COMENIUS MEETING POINT OF DIFFERENT CULTURES meeting point of different cultures.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko - Kelečsko.
Anotace: Tvoříme pozvánky Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup: žák píše správně.
ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Srpen 2011.
Semafor je rozbitý: Semafor není rozbitý:. Semafor je rozbitý: Semafor není rozbitý:
Excelentní matka měst Praha
T ATO PREZENTACE JE HRAZENA Z PROJEKTU : Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Hrobka Haugwitzů v Náměšťi nad Oslavou hrobka leží v Náměšti nad Oslavou, necelých 500 m od Masarykova náměstí a zámku, vedle rozsáhlého hřbitova ZDE.
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
PRAHA OLYMPIJSKÁ, o.p.s..
Srdce Evropy. Praha je hezčí v noci Národní muzeum.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Zpracováno v rámci projektu FM – Education CZ.1.07/1.1.07/ Statutární město Frýdek-Místek Zpracovatel: Mgr. Lada Kročková Základní škola národního.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Plzen.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
Sedlčany Sedlčany a okolí.
Zpracováno v rámci projektu FM – Education CZ.1.07/1.1.07/ Statutární město Frýdek-Místek Zpracovatel: Mgr. Lada Kročková Základní škola národního.
GIS GEOGRAFICKÉ INFORMAČNÍ SYSTÉMY
David Maček.  vznik obce  Informace  Sport  Juřičkův Mlýn  Škola  Firmy  STRAVOVÁNÍ, PRODEJNY:
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
Městská část Brno BOSONOHY
Vsetín Město ve kterém žiji
Základní škola T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice Jméno: Tereza Fořtová Vedoucí práce: Mgr. Blanka Posavádová Školní rok: 2012/2013.
RE-USE MANAGEMENT V BRNĚ Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Uherský Brod. Informace Okres: Uherské Hradiště Kraj: Zlínský PSČ: Starosta: Patrik Kunčar Části města: Havřice Újezdec Těšov Maršov.
Zlínský kraj Vypracovali: Jan Balák a Lenka Kohoutová.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
Foto Ostravy staré a ještě
Anotace: Prezentace pro 9. ročník. K výkladu
LÉTO.
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Libor Zemánek NÁZEV: Rozklad slunečního světla optickým hranolem.
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
VYHLÍDKOVÝ LET
FOTOGRAFIE 2017.
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
ANDĚLÉ PRO MODRÉ DVEŘE.
VZPOMÍNKA NAROZENIN T.G. Masaryka
PowerPoint – animace VY_32_inovace_01_infpoweranimace_07
ANDĚLÉ PRO MODRÉ DVEŘE.
Malé město, má asi obyvatel.
EU_32_sada 2_07_PV_Počasí-koloběh vody_Duch
Osnova 1 Úvodní snímek 2 Fotogalerie 3 Barvy 4 Délka 5 Kdy vychází
Největší město v okolí naší obce!
Seznámení se s pravidly psaní u s čárkou a u s kroužkem
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Bc
Královské město Rakovník
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Transkript prezentace:

v červnu 2008 očima členů Fotoklubu Vsetín.  í  í

Art of JednotaNovosad Robert

Červen - fotbalový měsícHrubý Přemysl

Červen za 99 rokůOlšák Miroslav

Červen za 101 roků Olšák Miroslav

Červená prolézačka Hrubý Jan

Čínská zeďBartošek Michal

Impresionistická Bečva Šak Róbert

Jede jede mašinka Šaková Květa

Šak RóbertJiný pohled na Vsetín

KB ve světle času Hrubý Přemysl

Matrix Novosad Robert

Medard 2008Novotný František

Mostová romance Šaková Květa

Čevela MartinNa lehko

Bartošek Michal Nádraží

Olšák MiroslavNevídaná návštěva

Randýsek BedřichObláčky

Okna s věžíHrubý Jan

Po dešti Novotný František

Podvečerní žízeňHrubý Přemysl

Potoční uličkaOšťádal Milan

Slunce leze dírouHrubý Přemysl

Soumrak INovotný František

Soumrak nad zámkemOvesný Jan

Noční VsetínOvesný Jan

Stmívání Kocúrek Radovan

Střípky z náměstí Šaková Květa

Svit měsíce Čevela Martin

Novotný František Svítání I

V ranní mlze IIOlšák Miroslav

Vsetín Kocúrek Radovan

Vodní ŠipkyHrubý Jan

Vsetínská džungleHrubý Jan

Vzpomínka na extraliguHrubý Jan

Vsetínské mosty 4 Šak Róbert

Vzhůru a kupředu Ošťádal Milan

Z cyklu NávratyNovosad Robert

Za oknem tma Čevela Martin

Za zábradlímOšťádal Milan

Zrcadlení na městském úřaděŠaková Květa

Autor Počet fotografií Celkem dodanýchVybranýchNevybraných Bartošek Michal1028 Čevela Martin330 Hrubý Jan19514 Hrubý Přemysl15411 Kocůrek Radovan13211 Novotný František16412 Novosad Robert1037 Olšák Miroslav1248 Ošťádal Milan835 Ovesný Jan624 Randýsek Bedřich15114 Šaková Květa15411 Šak Róbert1239 Celkem: Závěrem bychom chtěli jěště uvést statistiku došlých a vybraných fotografií: Kvalitativní redukcí došlých fotografií na vybraných 40 snímků dle regulí Fotoklubu Vsetín provedla porota ve složení: Zemánek Zdeněk,Šaková Květa,Čevela Martin Aby jste mohli posoudit z vašeho pohledu práci poroty, uvádíme všechny zbylé a nevybrené fotografie jako bonus tohoto CD Fotoklub Vsetín Vsetín 12 srpna 2008

Seznam autorů fotografií: Bartošek Michal : Nádražní, Čínská zeď Čevela Martin: Na lehko, Svit měsíce, Za oknem tma Hrubý Jan: Červená prolézačka, Okna s věží, Vzpomínka na extraligu, Vsetínská džungle, Vodní šipky Hrubý Přemysl: Červen - fotbalový měsíc, Podvečerní žízeň, Slunce leze dírou, KB ve světle času Kocúrek Radovan : Vsetín ?, Stmívání Novotný František : Svítání I, Medard 2008, Po dešti, Soumrak I Novosad Robert : Art of Jednota, Matrix, Z cyklu Návraty Olšák Miroslav : Červen za 99 roků, Červen za 101 roků, Nevídaná návštěva, V ranní mlze II Ošťádal Milan : Vzhůru a kupředu, Za zábradlím, Potoční ulička Ovesný Jan : Noční Vsetín, Soumrak nad zámkem Randýsek Bedřich : Obláčky Šaková Květa : Jede jede mašinka, Mostová romance, Střípky z náměstí, Zrcadlení na Městském úřadě Šak Róbert : Inpresionistická Bečva, Jiný pohled na Vsetín, Vsetínské mosty Všechny zde uvedené fotografie byly součástí výstavy fotografií“LIDÉ A UDÁLOSTI V PROMNĚNÁCH DOBY“ pořádané Masarykovou veřejnou knihovnou,Domem Kultury Vsetín s.r.o.a Fotoklubebem Vsetín, v rámci oslav 700 let města Vsetína konané od 1.září do 19.října Všechny fotografie jsou majetkem autorů a jsou chráněny autorskými právy. Copyright ©.Kopírování a jakékoliv použití fotografií bez souhlasu autorů je zakázáno.Pokud máte zájem o nějakou fotografií,požádejte o souhlas.Nedovolené použití snímků bude postihováno podle autorského zákona.

