Jídlo Základy jídla I. Část

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německo září – 4. října.
Advertisements

Předmět – PRVOUKA Projekt „Všude žijí lidé“ Výlet do Číny
Itálie Hlavní město Řím Měna euro Historické zajímavosti
VY_32_INOVACE_Aj.9.04-Food and drinks-prezentace
ITALSKÁ KUCHYNĚ Markéta Rejmanová.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
Občanská iniciativa Bohuslav Sedláček Margit Slimáková Odborný garant
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Digitalizace výuky Příjemce
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2013 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VII. Vzdělávací.
Simona Keková, KMD FreeDeK
Houba Lion's Mane.
Rostliny Pokojové rostliny.
Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed.
Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
Zdravá výživa Michaela Šrámková.
Fiktivní firma DG a SOŠE v Kralupech nad Vltavou
Pravěk I.- Doba kamenná ZŠ JUDr.Josefa Mareše Mgr.Miloslav Hubatka
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Stravovací služby – formy a realizace rychlého občerstvení
Kuchař Kuchař či kuchařka je člověk, který se zabývá přípravou a úpravou jídla. Profesionální kuchaři vaří v restauracích, školních či závodních jídelnách,

Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
6. ročník Pravěk.
Restaurace Jídlo.
Prezentace určená k propagaci MGV
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Helena Bauerová Aj-Čj 3. ročník
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Prvouka Ročník : 1.
PETIT DÉJEUNER RESTAURANT FRUITS ET LÉGUMES. SNÍDANĚ RESTAURACE OVOCE A ZELENINA.
JAK SE JMENUJE ZNAČKA TOHO TO AUTA? 1)ŠKODA 2)MERCEDES BENZ 3)BMW.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Troskotovice, příspěvková organizace Autor: Michaela VráblíkováNázev : VY_32_INOVACE_28AJ_4tr_SLOVICKA10.Téma:
Food Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: The USA Datum vytvoření Ročník.
Vypracovala Stoklasová a Novotná EP3.  Interspar, Mladá Boleslav II., Na Radouči 1236 Tel.: Otevírací doba : pondělí – sobota 7:00.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Dagmar Suchomelová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6/09_Daily meals TEMA: DINNER ČÍSLO PROJEKTU:
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Tajemství čaje Ročník / obor studia: 2. a 3.. ročník.
PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA AFRICKÉ ZNAKY. Několikrát do roka v každé vesnici soutěže Hned po hudbě a tanci nejoblíbenější činnost Jejich znaky a ornamenty.
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
Anglie Stravování. SNÍDANĚ - BREAKFAST English breakfastToast.
Zdravý životní styl Mgr. Prchalová Zdeňka SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Určeno pro 7. tř. ZŠS.
VY_22_ INOVACE_ 29_ ANGLICKÝ JAZYK 3 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou FOOD Autor: Mgr. Renata Viktorinová.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Formy rychlého stravování
Jaké mají žáci chutě? Vypracoval Martin Králík, Marek Pavlica
Kolikátého je dnes? Jak se vám líbí tento obraz?
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Erasmus.
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
VY_32_INOVACE_09_Přírodověda_07_4. ročník _Podzim v sadu
Složitá obsluha fondue
Oblíbené fastfoody.
Autor výukového materiálu: Číslo projektu: Název: Vytvořeno:
Čínština – lehká i těžká
Počítání do 100 procvičování II..
Soubor interaktivních her z českého jazyka I.
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_III.Vu_ZDRAVÁ.
British Typical Meals and Meal Times
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_25
Gastronomické zvyklosti různých národů
Obezita v USA JAK TO VIDÍM JÁ.
Chtěl jsem pro Vás hledat krámek za lesní tůní, koupit tam pro Vás dárek s vánoční vůní. Bohužel, jenom na tiché volání, otevřete prezentaci a podívejte.
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Jídlo Základy jídla I. Část http://co-se-deje.mypage.cz/

Jídlo je základ Jídlo je základ, bez kterého nepřežijeme Snad každý má rád dobré jídlo Už neandrtálci lovili mamuty pro utišení hladu a také proto, že to bylo dobré jídlo na rozdíl od větviček stromu http://co-se-deje.mypage.cz/

Chinese food Čína je také známa svým jídlem V česku je čínských restaurací hodně, ale všude je jídlo jiné Dále mají Číňané skvělý zelený čaj http://co-se-deje.mypage.cz/

Italská pasta a pizza Italské jídlo patří k nejoblíbenějších jídlům Dále je dobrá italská zmrzlina a ostatní dezerty Ale nesmíme zapomenout na cappucino http://co-se-deje.mypage.cz/

FAST FOOD Nejčastější fast foody jsou: Fast food je jídlo, které je hned hotové Je nezdravý Ale je dobrý Nejčastější fast foody jsou: Mc Donald‘s KFC http://co-se-deje.mypage.cz/