Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta. www.ped.muni.cz  Nezapomeňte si do 20.4. 2011 zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení.
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta
Přírodovědecká fakulta UJEP
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Univerzita Karlova v Praze KOLEJE A MENZY
Způsob přijímacího řízení na SŠ
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
k přijímacímu řízení pro školní rok
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Úvod Proč studovat informatiku?
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Den otevřených dveří PřF MU
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Seminář se uskuteční ve dvou sekcích (1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ) a bude zaměřen.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Úvod Proč studovat informatiku?
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
Program dnešní prezentace
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Zpráva o činnosti RVŠ zasedání akademického senátu LF MU, Rada VŠ ve stálém zasedání Martin Pešl.
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
Informace o přijímacím řízení pro školní rok 2016/2017.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
2.prosince :00 Schůzka pro rodiče žáků vycházejících ze ZŠ.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
1 Přijímací řízení do SŠ 2016/2017 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Studentská PARDUBICE 2
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
PhDr. Lenka Gajzlerová, Ph.D. SZ7BK_SP1P Speciální pedagogika 1
E-přihlášky znovu a lépe
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Studijní program Ošetřovatelství
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Studijní prezenční obory
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Fakulta zdravotnických studií
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

 Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné zkontrolovat, zda máte v IS MU správně vložené číslo účtu! Špatně vložené číslo účtu si můžete vždy opravit sami. Žádost o ubytovací stipendium IS Stipendia Žádost o ubytovací stip. 1/1 2/10

 Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek za přijímací řízení činí 400,- Kč.  Všichni uchazeči, kteří si podali přihlášku do navazujícího magisterského studijního programu, píší přijímací test podle příslušného studijního oboru. Nevykonávají tedy TSP! Přihlášky do navazujícího Mgr. studia 1/2 3/10

 Přesné informace o podobě testů k přijímacím zkouškám naleznete na stránkách studijního oddělení v sekci přijímacího řízení. Přihlášky do navazujícího Mgr. studia Informace pro uchazeče Přijímací řízeníNavazující Mgr. 2/2 4/10

 Jsme studenti Masarykovy univerzity a od roku 2007 poskytujeme svým kolegům studijně-právní poradenské služby.  Naše činnost se zaměřuje na poskytování studijně-právního poradenství všem studentům MU, bez ohledu na ročník, stupeň či formu studia, obor i fakultu.  Obsahem je objasňování práv a povinností studentů plynoucích z platné legislativy, mediační a intervenční činnost (zastupování studentů a pomoc při vyjednávání s univerzitními orgány či vyučujícími) atd. Studentští poradci MU Poradci.muni.cz 1/3 5/10

 Jak se na nás obrátit: 1) na u: 2) v kontaktních hodinách: pondělí 14:00 – 16:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra úterý 14:00 – 16:00 knihovna Univerzitního kampusu Univerzitního kampusu středa 14:00 – 16:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra Studentští poradci MU Poradci.muni.cz 2/3 6/10

 Jak se na nás obrátit: 3) v kontaktních hodinách na telefonu: (Poradenské centrum – pondělí a středa)Poradenské centrum – pondělí a středa (Univerzitní kampus – čtvrtek)Univerzitní kampus – 4) pomocí diskusního fóra v IS: Studentští poradci MU ISDiskusePoradci Poradci.muni.cz 3/3 7/10

 Datum konání: (od 14 hodin) Místo konání: Aula MU, Právnická fakulta, Veveří 70  Na tomto fóru proběhne představení navržených kandidátů,prezentace jejich programů, a následně volba kandidáta na funkci rektora.  Zvolený kandidát bude v souladu s ustanoveními zákona o vysokých školách Akademickým senátem MU, prostřednictvím ministra školství, mládeže a tělovýchovy, navržen prezidentu republiky ke jmenování rektorem Masarykovy univerzity. Veřejné zasedání AS MU a shromáždění akademické obce MU 1/1 8/10

 Od zahajujeme provoz filmového klubu naší fakulty. Předběžně by se mělo promítat každou středu po 17. hodině. Místnost bude ještě upřesněna.  Promítat budeme filmy s nejrůznější tématikou (lidská práva, šikana, spec. pedagogika atd.). Po každém filmu bude následovat diskuse s odborníkem na dané téma.  Prvním promítaným filmem bude Mary and Max (animovaný příběh o přátelství dvou zcela odlišných lidí, kteří se znají jen prostřednictvím svých dopisů), který líčí osud člověka s Aspergerovým syndromem.  Více informací už brzy… Filmový klub PdF MU 1/1 9/10

 Datum konání: do Místo konání: Mendelovo muzeum MU  Výstava si připomíná dlouhou historii astronomie ve městě Brně, která vedla k „otci genetiky“ Mendelovi, ale i k její novodobější historii spojenou se vznikem brněnské hvězdárny.  Zpestřením celé výstavy budou komentované prohlídky a především pozorování oblohy v zahradě opatství pod dohledem zkušených astronomů brněnské hvězdárny. Pozvánka na výstavu 1/1 „Historie brněnské astronomie“ 10/10