Avast-Antivirus. Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Brána firewall a její využití
Advertisements

III/2 8.ABC XVII Informatika prevence, bezpečnost, zabezpečení, ochrana, údržba, aktualizace, update, brána firewall, antivir, malware,
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Proč chránit data v počítači
Opera 10 Internetový prohlížeč vašich snů. Opera 10 Přináší výšší rychlost zobrazování stránek nový vzhled automatické aktualizace kontrolu pravopisu.
HLAVNÍ PANEL tlačítko START
Elektronická učebnice - II
Údržba PC Bohumil Bareš.
Základy práce s počítačem – lekce II. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Antivirové programy Josef Toth.
Informační systém Benefit7+
Prezentace pro učitele jazyků Slovníky na www Slovník Verdict FREE PC Translator Vypracoval: Oldřich Sedláček Základní škola Moravské Budějovice, Havlíčkova.
Softwarové zabezpečení serveru
ESET - Chytré řešení bezpečnosti dat Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET Software spol. s r.o.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Obsah: Nebezpečí v internetu Dobré bezpečnostní řešení? Bezpečnostní řešení pro domácí počítače:
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Počítačová bezpečnost
Informační a komunikační technologie Obecná část
Anotace Žák definuje aplikační SW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat aplikační software Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Obhajoba diplomové práce
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Pravidelná údržba počítačů
ŠKOLSKÝ INTRANET ANEB CO JSEM KRESLIL NA TABULI. SÍŤOVÉ TOPOLOGIE Popis struktury sítě z pohledu propojení Nesouvisí se skutečným umístěním PC Často se.
Název: Zabezpečení PC a ochrana před škodlivými kódy
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
SOFTWARE.
Petr Krčmář Vzdálený přístup k firemní síti (bezpečně)
Ovládací panely Systém a zabezpečení.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_14_16_ovládací panely.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu.
Bezpečnost počítače – viry a antivirové programy
Ovládací panely obecně.
Antivirové programy Marek Huňa EI – VT
Adam Svoboda.  Opera č ní systém: Android 2.0 a vyšší* * Honeycomb (3.0) pouze experimentální podpora Ochrana proti odinstalování je pro verzi Android.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje informace k preventivní údržbě počítačů.
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
Espacenet Martina Machátová Aktualizace: 14. listopadu 2014.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
BEZPEČNOSTNÍ PRAVIDLA PŘI POUŽÍVÁNÍ PC A INTERNETU
Test poskytovatelů u zdarma
INFORMATIKA 8 Windows do r III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Adaptivní webové systémy v e-learningu Miroslav Bureš Odborná skupina Webing, katedra počítačů.
CENTRUM BIOSTATISTIKY A ANALÝZ Lékařská a Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita Uživatel počítačové sítě b) Vyučující tým: Daniel KLIMEŠ Ivo ŠNÁBL.
Antiviry.
Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu (problematika počítačových virů a červů, firewall) Mazal Jan, 4.A.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro zabezpečení počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/2/34 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Lubomír Stepek Anotace Prezence slouží k seznámení se zásadami bezpečné.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
Antivirus Vytvořil Adam Friedl
Orientace na pracovní ploše počítače
ANTIVIROVÉ PROGRAMY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kurz přežití na Internetu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Viry a antivirové programy
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Transkript prezentace:

Avast-Antivirus

Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně se velmi dobře umisťuje v různých testech.

Novinky-Avast 5 Podstatně zásadnější změnou, je úplně odlišný vzhled uživatelského rozhraní.

Avast Free Verze Avast! Free Pojďme se podívat na to, jak nový avast skutečně funguje. Výchozí jazyk instalace a uživatelské rozhraní je angličtina. Český jazyk není obsažen v instalaci, ale přidání je jen otázkou pár kliknutí.

Avast Internet Security Novinkou je nabídka Avast! Internet Security, který přináší vyšší stupeň zabezpečení pro váš počítač a vaše citlivá data. K antiviru je zde přidán i zdařilý firewall, anti-spam a sandbox.

Závěr Nový Avast! (jeho free verze) je velmi zdařilá. Tím to se s vámi loučím. Daniel Reus 7.A