Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Advertisements

Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
Aktuální proces přípravy programového období 2014+
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Nástroj pro realizaci IS rozvoje území. Umožňuje koordinaci navzájem provázaných a územně zacílených intervencí z různých prioritních os jednoho či více.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
Potenciál území v oblasti integrace a inovace Ekonomika a zaměstnanost (spolupráce škol a lokálních firem, coworkingová centra, podnikatelské inkubátory,
1. V čem vidí MAS největší potenciál svého území v oblasti integrace a inovace Rozvinuté drobné a střední podnikání, několik dobře fungujících velkých.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Operační program Životní prostředí
INFORMACE O PŘEDBĚŽNÉ ALOKACI V OP Martin Fraško MAS Naděje o.p.s , MOST.
Úvod do problematiky Evropské unie. Historie Společenství průmyslová revoluce II. světová válka Schumanův plán Evropské společenství uhlí a oceli (ESUO)
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA (RAP)
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
Místní akční skupina Rakovnicko
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
KOORDINOVANÝ PŘÍSTUP K SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝM LOKALITÁM Ing. Helena Petroková Praha,
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
Aktuální informace z programového období Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Jihomoravského kraje.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Operační program Životní prostředí. 2 OPŽP – druhý největší operační program  Finanční nástroj pro čerpání prostředků z fondů Evropské unie  V letech.
6. Lokální partnerství Frýdlantsko.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Fondy EU programové období 2014 – 2020 Fakulta sportovních studií Projektový management ve sportu Mgr. Pavel Mrnuštík 1.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Aktuálně vyhlášené a připravované výzvy operačních programů
Integrovaný regionální operační program
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Regionální stálá konference Středočeského kraje
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Operační program životní prostředí
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Příprava operačních programů
Spolupráce Žďáru nad Sázavou s Agenturou pro sociální začleňování
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Aktuální informace ke KPSVL
Příprava Regionálního akčního plánu Kraje Vysočina
Transkript prezentace:

Aktuální výzvy z operačních programů

Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady MAS (průběžná výzva Září –Deinstitucionalizace soc. služeb (včetně SVL) (do března 2016) –Sociální podnikání (v SVL) (do prosince 2015) –Aktivity vedoucí k úplnému elektronickému podání (průběžná) –Územní plány (průběžná) Říjen –Sociální podnikání (mimo SVL) (do prosince 2015) –Územní studie a regulační plány (průběžná) Listopad –Předškolní vzdělávání (do března 2016) –Revitalizace vybraných památek (do března 2016) Prosinec –Podpora veřejné dopravy – zvýšení bezpečnosti (do března 2016) –Technika pro IZS – exponovaná území (průběžná výzva) –Energetické úspory v bytových domech (do června 2016)

Operační program Životní prostředí Srpen –Kanalizace/ČOV, pitná voda (fázovací výzvy) –Povodňová ochrana, protipovodňová opatření (do 13. listopadu 2015) –Emise stacionárních zdrojů (do 13. listopadu 2015) –Využití odpadů, ekologické zátěže (do 13. listopadu 2015) –Chráněná území (do 31/12/2016) –Biodiverzita (do 14 října 2015) –Přirozená funkce krajiny – otevřená výzva (do 14/10/2015) –Kvalita prostředí v sídlech (do 14. října 2015) Říjen –Kanalizace/ČOV, pitná voda (do 5. ledna 2016) –Emise lokálního vytápění(kotlíkové dotace) – výzva pro kraje (do 5. ledna 2016) –Systém sledování kvality ovzduší (do 5. ledna 2016) –Rekultivace skládek, environmentální rizika –Energetické úspory veřejných budov (do 5. ledna 2016)

Operační program Zaměstnanost Červen –Budování kapacit sociálních partnerů Srpen –Podpora služeb péče o děti mladšího školního věku (dětské kluby při základních školách) –Podpora sociálního podnikání –Projekty veřejné správy zaměřené na inovace v tematických oblastech OPZ Září –Podpora aktivit a programů v rámci soc. začleňování –Výzva zaměřená na poskytování služeb - procesy ve službě ve vazbě na kvalitu (zvyšování kvality služeb) a efektivitu, včetně profesního rozvoje zaměstnanců (vzdělávání), a na posílení výkonu sociální práce ve službách, včetně vzdělávání soc. pracovníků –Sociální inovace v obl. soc. začleňování a přístupu na trh práce pro nejohroženější skupiny na trhu práce –Koordinovaný přístup k sociálně vyloučeným lokalitám (KPSVL) – uzavřená výzva (soutěž pouze na území v rámci příslušného SPSZ) –implementace strategie pro rovnost žen a mužů na krajích –Posilování kapacit NNO dobrovolníky z firem, zkušenostmi ze zahraničí či z ostatních NNO (mezinárodní spolupráce) Říjen –Mezinárodní spolupráce v oblastech: sociální začleňování, mobilita –Efektivní veřejná správa (výzva pro ÚSC) –Podpora dětských skupin pro podniky i veřejnost - dotace na vybudování a provoz

Harmonogram zveřejňován po monitorovacím výboru Připravované výzvy –Smart Accelerator –Krajský akční plán –Místní akční plány Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání

Operační program Technická pomoc Říjen: výzva pro sekretariáty regionálních stálých konferencí –Červenec / srpen: příprava parametrů výzvy ve spolupráci s kraji

Děkuji za pozornost téma „Evropská unie“