Černý humor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Tak to zase trochu rozjedem !.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Černý humor.
Nedockavy sef sleduje hodinky... Uz neveri, ze jeho nejlepsi pracovnik dorazi vcas, aby dokoncil jednu dulezitou informaci, nutnou pro schuzi, ktera za.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Koupil jsem si malý, roztomilý domeček v horách a měl bych radost, kdybys přijel na návštěvu…
Irské štěstí.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
K srdci nevedou dálnice, nýbrž tiché cesty…
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Irské štěstí.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Dopis od Boha.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. Dikt át L6 ex4 1. Rád ____ rozhlas.
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Má být mobil vlevo nebo vpravo od talíře?.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
SLOVESA SE SLŮNĚTEM PRO DRUHÁČKY
Máš rád humor pro dospělé ?.
Irské štěstí.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.09_Slovo_a_věta Datum:
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Trochu legrace neuškodí :-)
Vtipy na téma SKLERÓZA
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

Černý humor

Jednou jedou manželé se dvěmi dětmi na výlet a dojedou k zátarasu, kde je staví policajt. Ten říká řidiči, že tam dál je strašná bouračka, spousta krve, volně pohozený ruce, nohy, hlavy bez těl, n prostě masakr. Řidič se koukne na rodinku do vozu, všichni jemně přikývnou. Kývne tedy na policajta a říká: "Tak dva dospělý a dva dětský“

Přijde sociální pracovnice do bytu vyhlášené rodiny Přijde sociální pracovnice do bytu vyhlášené rodiny. Otevře ji malý debílek. Pracovnice se ho ptá: "Kde máš maminku?" "Ve vězení!" "A tatínka?" "Nevím!" "A máš nějaké sourozence?" "Mám, bráchu!" "A kdepak je bráška?" "On je na univerzitě!" "Na univerzitě?" diví se pracovnice, "a co tam dělá "On je tam v lihu, on měl dvě hlavy!"

Malý František říká matce, která soustředěně čte knihu: "Mamííí,hoří lampa!" "Lampa nehoří,ale svítí!" odvětí a spokojeně čte dál. Po chvíli František pokračuje: "Mamííí , už svítí i záclony!"

Jde babka do kostela, ale vzpomene si, že zapomněla vypnout sporák a tak se alespoň pomodlí: "Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mou dvouplotničku a přepni ji ze šestky aspoň na jedničku."

"Tatí, babička mě kousla!" "Patří ti to, kolikrát ti mám říkat, že nemáš chodit k té kleci?"

Lidem, kteří kradou peníze, by se měly useknout ruce!- -Jenomže čím bys pak řídil taxík...???

Povídá jedna Havajanka druhé: "Manžel mi pod stromečkem slíbil, že v příštím roce budeme mít exotickou dovolenou." - "Na mužské sliby nedej. Ten můj už deset let slibuje Máchovo jezero a pořád se tlučeme tady na Havaji!"

Muž leží na smrtelné posteli, obrátí se k ženě a povídá: "Máňo, já umírám. Můžu?"

Soudce se na závěr procesu ptá: "Kolik je vám let, obžalovaný Soudce se na závěr procesu ptá: "Kolik je vám let, obžalovaný?" "Bude mi pětačtyřicet." "Nebude!" zasměje se soudce.

Synek povídá mamince: "Mamíí, kdo je ten černoch Synek povídá mamince: "Mamíí, kdo je ten černoch?" "Nedotýkej se tatínka, ještě je pod proudem."

Podnikatel zastavil svoje nové BMW na chodníku před svými kancelářemi Podnikatel zastavil svoje nové BMW na chodníku před svými kancelářemi. Samozřejmě, nepodívá se na cestu, otevře dveře dokořán... Jenže právě jede okolo Tatrovka a dveře mu urve. Podnikatel celý naštvaný křičí: "Ty blbče, kde máš oči? Podívej, co si mi udělal s mým novým autem!" Tatrovkář se na něho podívá a diví se: "To, že nemáš dveře ti vadí, ale to, že ti to urvalo tři prsty, toho jsi si ani nevšiml?" "Proboha! Kde je můj mobil?"

Lísteček za stěračem zaparkovaného auta: "Zpráva pro zloděje: Nádrž je prázdná, rádio nemám a motor je vylágrovaný." Druhý den přibude další lísteček: "Pro majitele auta: Takže kola jsou ti vlastně taky na hovno."

"Honzíku, kde jsi byl. " "Hráli jsme s Pepíčkem fotbal "Honzíku, kde jsi byl?" "Hráli jsme s Pepíčkem fotbal." "Ale Pepíček nemá ručičky a ani nožičky...?" "On dělal balón."

"Mami, proč otec běhá po louce tak klikatě?" "Buď ticho a nabíjej!"

Říká Pepíček vyděšeně tatínkovi: "Tatínku, hoří nám dům Říká Pepíček vyděšeně tatínkovi: "Tatínku, hoří nám dům!" A tatínek na to: "Tak buď tiše, ať nevzbudíš maminku!"