Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nedockavy sef sleduje hodinky... Uz neveri, ze jeho nejlepsi pracovnik dorazi vcas, aby dokoncil jednu dulezitou informaci, nutnou pro schuzi, ktera za.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nedockavy sef sleduje hodinky... Uz neveri, ze jeho nejlepsi pracovnik dorazi vcas, aby dokoncil jednu dulezitou informaci, nutnou pro schuzi, ktera za."— Transkript prezentace:

1

2 Nedockavy sef sleduje hodinky... Uz neveri, ze jeho nejlepsi pracovnik dorazi vcas, aby dokoncil jednu dulezitou informaci, nutnou pro schuzi, ktera za chvili zacne. Rozhodne se zavolat svemu zamestnanci domu…

3 - ¿Ahoj...? – ozve se hlas ditete,ktere skoro septa. -Ahoj. ¿Je tata doma? -Je... -zasepta. - ¿Muzu s nim mluvit? -Ne.... –odpovi dite potichu.

4 Napul nastvany, sef zkousi mluvit s nekym dospelym : - ¿A tvoje matka? ¿Je tam? -Je. -¿Mohla by ona semnou mluvit? -Ne.Nema cas.

5 - ¿A nekdo jiny tam je? -Ano... -septa. - ¿Kdo? -Policajt. Trochu prekvapeny, pokracuje: - ¿ A ten co tam dela?

6 -Mluvi s mym tatou, s mamou a s jednim hasicem Poslouchajic velky zmatek na druhe strane telefonu, sef se pta vystrasene: - ¿Co je to za zvuk?

7 -V-Vrtulnik. -¿-¿¡ Vrtulnik !? -A-Ano.Je z vyhledavaci jednotky. -¿-¿¿¿Co se tam deje??? A ten detsky hlas napul vysmaty odpovi:

8 -Oni me hledají...


Stáhnout ppt "Nedockavy sef sleduje hodinky... Uz neveri, ze jeho nejlepsi pracovnik dorazi vcas, aby dokoncil jednu dulezitou informaci, nutnou pro schuzi, ktera za."

Podobné prezentace


Reklamy Google