Igor Dostal. 12345 678910 1112131415 1617181920 2122232425.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola Vrbovec
Advertisements

Jak vidíme možnost rozvoje našeho regionu? Mikulášková, Vaculová ZŠ Kostelec u Holešova.
Zlínský kraj.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_17.
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Zlínský kraj - procvičování
území bývalé Velkomoravské říše
Igor Dostal
Karlovarský kraj Krajské město Karlovy Vary Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_258_Praha 2 AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM: 9.,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_493_Naše město AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
VY_06_Vla5_34 Českomoravská vrchovina
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_80_ČR – Zlínský kraj AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
LUHAČOVICE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_414_VoIP AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 9. ročník,
Všeználek nás seznamuje s dalšími městy České republiky
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: prosinec 2012 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ PRŮMYSL ČESKÉ REPUBLIKY 9. třída.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_77_ČR – kraj Vysočina AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Z.Šupková Název šablonyIII/2.
Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_74_ČR – Karlovarský kraj AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Zdeňka Šupková Název šablonyIII/2.
VNITROZEMSKÉ VRCHOVINY A PAHORKATINY
Sekty Novák.
Igor Dostal
Zlínský kraj.
 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE  LÁZNĚ LEOPOLDOV LÁZNĚ LEOPOLDOV  LÁZNĚ NEZDENICE LÁZNĚ NEZDENICE  SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SIRNATÉ LÁZNĚ.
TEREZA PAROBKOVÁ 9.A Vizovická vrchovina. Poloha.
 Nejmladší České lázně. Lázně zahájily svůj provoz v únoru roku Lázně jsou v těsné blízkosti zámku. Jedná se o vody hypertonické studené. Lázně.
Luhačovice. Úvod Luhačovice jsou lázeňské město na jihovýchodě Moravy ve Zlínském kraj. V Luhačovicích jsou 4. největší lázně v Česku a největší na Moravě.
Zlínský kraj – opakování VY_32_Inovace_01KR-3 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: Monika Ulrychová Název: VY_32_INOVACE_01_ OPAKOVÁNÍ – Marie Terezie Téma: Marie Terezie Číslo projektu: 02.
Středověk - opakování Autor: Mgr. Martina Fišerová Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Vzdělávací obor: Dějepis.
K ARLOVARSKÝ KRAJ – LÁZNĚ, KTERÉ ZNÁ CELÝ SVĚT VY_32_I NOVACE _11KR-7 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuZlepšení podmínek pro vzdělávání na MGO Název školyMatiční gymnázium Ostrava,Dr.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
VY_32_inovace_01_infhistoriePC_04 Vypracovala: Mgr. Lucie Bernátová Datum: leden 2013 Předmět:Informační technologie Ročník:6. ročník Škola - adresa:Základní.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Zlínský kraj Jméno autora: Mgr. Dana.
Tato práce je šířena pod licencí CCBY-SA3,0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_15_38.
Litovelské Pomoraví Litovel CHKO Tato práce je šířena pod licencí CCBY-SA3,0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_08_38.
Matematika zábavně Natálie Kozáková, 9.c.
CHŘIBY Základní informace: Nejvyšší bod: Brdo – 587 m. n. m.
KARLOVARSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-31 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vizovická vrchovina Valerie Marečková 9.B 2016.
Dominik Bednář Tomáš Dočekal Michaela Dočkalová
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Anotace Prezentace obsahuje přehled míst regionu Zlínska. Je určena žákům 4. a 5. tříd, lze ji využít i v jiných předmětech, kde se probírá téma Můj region,
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_53_Hrubý Jeseník
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Název školy ZŠ a MŠ Březno Název: Autor: Iveta Plíšková
CHŘIBY.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
VY_32_INOVACE_Roz_III_12 Významní Habsburkové
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
METODICKÝ POPIS Prezentace slouží k výkladu nové látky. Posun se provádí kliknutím. Opakování kliknutím na šipku, resp. lva.
STÁTNÍ SVÁTEK DEN VYMEZENÝ ZÁKONEM.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Státní symboly státní znak velký a malý státní vlajka státní hymna
Kroměříž VY_32_INOVACE_13_38
Téma: Polsko Číslo projektu: 02
MECHANIKA TUHÉHO TĚLESA
Název školy: Základní škola T. G
Transkript prezentace:

Igor Dostal

Svatý Hostýn (Hostýn) je kopec v Hostýnských vrších (735 m) tento kopec leží asi 3 km jihovýchodně od města Bystřice pod Hostýnem, nachází se ale v katastru obce Chvalčov na vrcholu se nachází významné mariánské poutní místo celý komplex zahrnuje baziliku Nanebevzetí Panny Marie, ubytovny pro poutníky, křížovou cestu Dušana Jurkoviče, větrnou elektrárnu a vyhlídkovou věž podle archeologických nálezů se zde nacházelo rozlehlé pravěké hradiště po Hostýně je mj. pojmenována osada Hostyn v Texasu

Luhačovice jsou město v okrese Zlín ležící 16 km jihovýchodně od krajského města Zlín na říčce Šťávnice město má katastrální výměru 33 km² (3 299 ha), domů a v roce 2012 zde žilo mírně přes 5 tisíc obyvatel v Luhačovicích jsou čtvrté největší lázně v ČR a vůbec největší na Moravě léčí se zde především lidé s nemocemi dýchacího ústrojí, trávením a obezitou lázně vděčí za svůj věhlas především minerálním pramenům (v současnosti je zde 6 přírodních pramenů, nejznámějším je Vincentka)

zámek Buchlovice se nachází ve stejnojmenném městysu v okrese Uherské Hradiště, konkrétně 10 km západně od okresního města Uherského Hradiště na úpatí Chřibů v dnešní době žije v Buchlovicích obyvatel celý zámecký barokní komplex se skládá ze dvou zámeckých budov a rozsáhlého parku historie zámku navazuje na dějiny nedalekého hradu Buchlov, který se jako stará středověká pevnost stal na konci 17. století pro šlechtu nepohodlným

Hostýn. In: Wikipedia: the free encyclopedia [online]. San Francisco (CA): Wikimedia Foundation, [cit ]. Dostupné z: Luhačovice. In: Wikipedia: the free encyclopedia [online]. San Francisco (CA): Wikimedia Foundation, [cit ]. Dostupné z: Buchlovice. In: Wikipedia: the free encyclopedia [online]. San Francisco (CA): Wikimedia Foundation, [cit ]. Dostupné z: Buchlovice (zámek). In: Wikipedia: the free encyclopedia [online]. San Francisco (CA): Wikimedia Foundation, [cit ]. Dostupné z: Jan Dudík. 22. ledna 2008 [cit ]. Dostupné z: elektr%C3%A1rna.JPG?uselang=cs Tomáš Páv. 25. března 2008 [cit ]. Dostupné z: Marzper. 18. května 2008 [cit ]. Dostupné z: _n%C3%A1dvo%C5%99%C3%AD.JPG?uselang=cs