Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s nejznámějším západočeským.
Advertisements

Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
41.1 Karlovarský kraj – poznáš jeho dominanty?
Egyptské pyramidy.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka Projekty SIPVZ Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006.
Krajina a životní prostředí
Moravskoslezský kraj.
Jméno autora: František Sajdl Třída/ročník: H3A, 3.ročník
3.ročník Vypracovala: Mgr. Anna Emingerová
BALNEOPARK LÁZNĚ JESENÍK.
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
50.1 Moravskoslezský kraj – poznáš jeho dominanty?
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
´ ˇ ´ ˇ ´.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_849_8TR_HV Autor: Mgr. Ludmila Večerková.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_19.
Hydrologické poměry - podzemní vody
JIČÍNKA řeka našeho města.
Česká Republika a její kraje
Česká republika.
OLOMOUCKÝ KRAJ Andrea Klášterecká.
Karlovarský kraj Kraj horké vody Třída:9.A
ICT VL Naše okolí 5.R.  Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět  Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět  Tematický okruh: Místo, kde žijeme  Anotace:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu: VY_32_INOVACE_100.
VY_32_INOVACE_CER_11 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Historie lázeňství - řešení Jméno autora:Mgr.
VY_32_INOVACE_CER_13 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Lokalizace lázeňských středisek - řešení Jméno.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_10.
Karlovarský kraj. Základní údaje Karlovarský kraj je proslulý svým lázeňstvím. Nejznámějšími lázeňskými městy jsou Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy.
 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE  LÁZNĚ LEOPOLDOV LÁZNĚ LEOPOLDOV  LÁZNĚ NEZDENICE LÁZNĚ NEZDENICE  SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SIRNATÉ LÁZNĚ.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Marie Polanská NÁZEV:VY_32_INOVACE_14_Pohoří ČR- Hrubý a Nízký.
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Michaela Čapková Datum: Název:
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
VY_32_ INOVACE_ 11_ VLASTIVĚDA 4 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou VODSTVO ČR Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
Karlovy Vary Prezentace 2016 – 07 Foto a text Zdeněk Kačena Ruční posun obrázků.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Česká republika Povrch.
Moravskoslezský kraj Mgr. Prchalová Zdeňka Pro 7. tř. ZŠS Zeměpisná poloha, povrch, města SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná.
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká Datum: Název: VY_32_INOVACE_20_ZEMĚPIS Téma: Moravskoslezský kraj Ročník:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV AUTOR: MGR. ADELHEIDA RYCKOVÁ NÁZEV:VY_32_INOVACE_08_PRVOUKA 3.R. TEMA: KRAJINA KOLEM NÁS ČÍSLO PROJEKTU:cz.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
ANALÝZA POČTU PŘEDŠKOLÁKŮ A ŠKOLÁKŮ
Jeseníky.
Otvírání studánek.
Formy lázeňských pobytů a lázeňské péče
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2017/2018
Určeno žákům prvního stupně ZŠ
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Marie Polanská NÁZEV: VY_32_INOVACE_12_ Pohoří ČR - Bílé Karpaty.
PRADĚD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Praděd.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019
Města České republiky kvíz 3.část Autor materiálu: Mgr. Martin Holý
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ATELIÉROVÁ TVORBA I Název práce: Dům služeb
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_19_Zlínský_kraj
Moravskoslezský kraj.
Léčebné lázeňství a jak dál ?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Transkript prezentace:

Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na panorama Beskyd.

Kde nás najdete. Mapa ČR Klimkovice mapa

O nás Sanatoria Klimkovice slouží hostům a klientům od roku Svým moderním pojetím se zcela vymykají představě klasických lázní. Lázně nabízejí služby na nejvyšší úrovni a krásné prostředí k tomu značnou měrou přispívá. Komplex lázeňského areálu tvoří dvě lázeňské léčebny a hospodářská budova, navzájem propojené podzemním koridorem. V krásném lesnatém prostředí na úpatí Nízkého Jeseníku byla otevřena 18. července roku 1994 nová Jodová Sanatoria Klimkovice. Slavnost byla zakončena na kolonádě, kde Pěvecké sdružení města Klimkovice uvedlo kantátu Bohuslava Martinů Otvírání studánek. Při posledních taktech skladby vytryskl na kolonádě vodotrysk. Jodová sanatoria přijala své první pacienty a lázeňské hosty ve středu 27. července Vznikl tak zcela nový lázeňský komplex, který svým vzhledem i svou zvláštní moderní architekturou nemá na světě obdoby.