Pavel Cach Agenda Krátký úvod Ukázky – analýza dat v prostředí Excel PowerPivot Minigrafy Datové řezy Další možnosti reportingu a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chytrý telefon jako osobní identifikátor
Advertisements

systém pro sběr, organizaci, analýzu a syntézu dat
Webové rozhraní pro datové úložiště
ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Proč jsme vytvořili vlastní filtr Kernun Clear Web. Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012.
Monitorovací systém Asistent
Robert Havránek Microsoft
MICROSOFT BUSINESS INTELLIGENCE Pavel Cach Solution Specialist: BI, Aplikace
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
InterSystems DeepSee M-LINE podniková řešení Ing. Karel Zeman, MBA.
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
Zpracování komplexních událostí a Apama Michal Džmuráň
R OZŠÍŘENÉ ŠKOLENÍ APLIKACE M ICROSOFT E XCEL Představení společnosti Školení aplikace Microsoft Excel.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Spolupráce KS Program a WBI Systems v oblasti personalistiky
Marek Knězů PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Koutek Obchodních inženýrů. Obsah Rekapitulace novinek v Caché 2007 Rekapitulace novinek v Caché 2007 Ensemble 2007 Ensemble 2007 Speedminer Speedminer.
Povodňový informační systém Ing
BUSINESS INTELLIGENCE
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Oracle a svět HCM Alexandr Pomazal Senior Sales Manager.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
Intelligent Technologies, s.r.o. Optimalizace CPM Everest.
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
E-learning ve výuce na SŠ
„WEBFILTR živě“ KERNUN CLEAR WEB Karol Kubanda, TNS / Seminář WEBFILTR Kernun / Praha 6. února
JIRA školení.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Reporting Ing. Jan Přichystal, Ph.D.. Úvod Uživatelé obvykle přistupují k DW pomocí BI aplikace Většina využívá předdefinované reporty Poskytují standardizovaný.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Managed Print Solutions PŘEVEZMĚTE KONTROLU NAD SVÝM TISKEM Ing.Pavel Mikyska EVROFIN Int. spol. s r.o.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
Information Worker v období 2006/2007 People – ready business Drahoslav Dvořák Solution Specialist Microsoft.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
AVT - projekt Tvorba rozhraní pro WMS server. GIS informační systém pro získávání, ukládání, analýzu a vizualizaci prostorových dat součásti: – Hardware.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
1 Jaroslav Šmarda Excelent – využití možností Excelu v aplikacích Vema.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Miloš Sobotka Systems Engineer Microsoft s.r.o.. Microsoft a BI Excel 2007 jako klient SSAS Translations v SSAS Implementace ve Visual Studiu Konzumace.
Business Intelligence Pavel Cach
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
B USINESS INTELLIGENCE. C O JE BI? BI je sada procesů, aplikací a technologií, jejichž cílem je účinně a účelně podporovat rozhodovací procesy ve firmě.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
1 GISáček 2006 GIS v podání Autodesku GISáček 2006 Pavel Robek Tech Data Distribution s.r.o.
#3 Úvod do PowerPivot a jazyka DAX Jiří Neoral BI Data Architect – Dixons Carphone
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV10 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Nástroje self service Business Intelligence Jiří Neoral
Business Intelligence vývoj v praxi Aneb co je jinak po třech letech Erik Caha
Proč jsme vytvořili vlastní webfiltr Kernun Clear Web Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Seminář WEBFILTR Kernun / Praha 6. února.
2OP484 Manažerská informatika 4 Power BI
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Excel a self service business intelligence nástroje
Best Practice v oblasti řízení zdrojů a kapacitního plánování
LIS – BI Jaroslava Klegová.
Roman Péchal, Jan Čongva, Martin Durák
Transkript prezentace:

Pavel Cach

Agenda Krátký úvod Ukázky – analýza dat v prostředí Excel PowerPivot Minigrafy Datové řezy Další možnosti reportingu a performance managementu

Gartner MQ Business Intelligence

Excel analýza dat v paměti Rychlé zpracování dat Možnost připojit další zdroje Nastavení relace mezi listy Rozšíření funkcí v Excelu Publikace výsledků do Webového rozhraní

Technologie Excel Power Pivot V prostředí Excelu uživatel analyzuje miliony řádků Report se vystaví pro přístup pomocí internetového rozhraní Volně ke stažení na PowerPivot pro ExcelPowerPivot pro web

Řešení pro Performance Management Možnost jednoduché analýzy dat z prostředí internetového prohlížeče Scorecardy, Dashboardy, KPI Filtry přes dimenze, řezy v čase Možnost vizualizací v rozpadovém stromě

Shrnutí Business potřebuje: Řešení, které je kvalitní Řešení, s kterým umí pracovat Řešení, které je flexibilní Řešení s ideálním poměrem cena/výkon IT potřebuje: Řešení, které se jednoduše implementuje Řešení, které se jednoduše spravuje Řešení, které podporuje a rozvíjí partneři Řešení, které umí uživatelé spravovat a obsluhovat Řešení, s kterým budou uživatelé spokojení Úsporu nákladů