Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fai.utb.cz
Advertisements

Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Prezentace bakalářského oboru
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Počítačová grafika - úvod
Informatika I Informatika pro 1. ročník 4 letého gymnázia
Obor informační technologie
Fakulta elektrotechnická
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Programové vybavení počítače
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Streaming pomocí technologií FLASH
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Operační systém Windows Mobile
Výuka Informačních technologií na DFJP
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
stránka.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Pedagogická fakulta Katedra informatiky Akademický rok: Studijní obor: Výpočetní technika a informatika.
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen v projektu Pořadové.
osobní prezentace konzultant ICT
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Výuka informatiky Gymnázium Šlapanice.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Výpočetní technika při výuce fyziky Jiří Tesař. VT – při výuce VT nedílná součást každodenního života, VT musí být také součástí výuky, vybavení škol.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Soňa Patočková Název šablonyIII/2.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.

Role fakulty dopravní na trhu práce spolupráce s praxí kam směřujeme
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Úvodní informace Informatika v agrobyznysu LS 2011/2012.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Úvod do biomedicínské informatiky Lenka Lhotska Gerstnerova laboratoř, katedra kybernetiky ČVUT FEL Praha
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
DIDAKTIKA FYZIKY I. 8 ICT ve Fy Josef Trna PdF MU©2009.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
Katedra elektrotechniky
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
MEZIFAKULTNÍ MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM INTELIGENTNÍ BUDOVY
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
SOFTWARE II Aplikační software.
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková


Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)

Studijní programy a obory Elektrotechnika a informatika Bakalářský program Obory Kybernetika a měření Výpočetní technika Silnoproudá elektrotechnika Elektrotechnika a sdělovací technika Softwarové technologie a management SW inženýrství Web a multimédia Manažerská informatika Inteligentní systémy

Obor Web a Multimédia 1) Zaměření „Webové systémy“ internet, webové technologie, tvorba webových aplikací, e-learning, mobilní technologie 2) Zaměření „Multimediální aplikace“ teoretické i praktické znalosti z počítačové grafiky, designu, digitální umění, tvorba uživatelských rozhraní, zpracování obrazu, zvuku a videa, 3D modelování, virtuální realita, návrh grafických prezentací 3) Zaměření „Programátor (webových a multimediálních systémů)“ návrh a efektivní tvorba programů využívajících web a multimédia

Průchody oborem WM (předměty ‘S’) WebMultimédiaProgramování XMLKonstrukce a modelování Programování v jazyce C/C++ Tvorba webových aplikací II Bezdrátové komunikační systémy Programování grafiky Principy tvorby mobilních aplikací Grafická tvorbaPočítačové hry a animace Administrace webových serverů Kurz multimediálních aplikací Zpracování digitální fotografie Správa digitálního obsahu v organizacích

Bakalář a magistr Elektrotechnika a informatika Kybernetika a měření Bakalářský program Magisterský program Výpočetní technika Elektrotechnika a informatika Obory Výpočetní technika Silnoproudá elektrotechnika Elektrotechnika a sdělovací technika Softwarové technologie a management SW inženýrství Web a multimédia Manažerská informatika Inteligentní systémy Program INFORMATIKA FEL?, ČVUT?, jinde? 

Zaměření v oboru VT Kam pokračovat ze STM? Bakalář STM Počítačové sítě a internet Projektování číslicových systémů Softwarové inženýrství Systémové programování Počítačová grafika Šup do praxe

Jak se připravit na magistra? Počítačová grafika: X36TIN - Teoretická informatika Y36PGR - Programování grafiky Systémové programování:X36TIN X36PJP - Prog. jazyky a překladače (X36OSY) Softwarové inženýrství:X36TIN X36OSY - Operační systémy (X36PJP) Projektování číslicových systémů: X36TIN X36APS - Architektura poč. systémů (X36OSY) Počítačové sítě a internet:X36TIN X36OSY - Operační systémy (X36APS) 1) Je dobré mít velmi dobrý prospěch 2) Je vhodné vybrat si jako volitelné předměty (typ ’F’, ve 3. r.):

Mnoho zdaru při studiu vám přeje Garant oboru WM Jiří Žára