VIII. etapa leden 2015 – červen ReportážeFotodokumentace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IV. etapa březen – květen 2013
Advertisements

NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
ZKOUŠÍM, BÁDÁM, VYRÁBÍM ROSTLINY ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
Reportáže Fotodokumentace
Pavel Škvor Vítek Raus Španělsko Pavel Škvor Vítek Raus.
Vyhodnocení dotazníkového šetření Podklad pro strategický plán obce Libenice Zpracovala Jana Buřičová ve spolupráci s Ivetou Minaříkovou z MAS Podlipansko,
LETNÍ TÁBOR MALTÉZSKÉ POMOCI O.P.S., CENTRUM HRADEC KRÁLOVÉ RAFAEL 2007.
LÉČIVÉ BYLINY v naší zahradě
Zjistili jsme, že existují zahrady pro lidi, kteří rádi pěstují rostliny. Měli jsme průvodkyni Hanku, která nám ukázala prezentaci. Ukázala nám, že palety.
Božena Němcová - život o datu a místu narození se dosud vedou spory
ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT Základní školy Kolín IV., Prokopa Velikého 633
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Rozvíjející.
II.Etapa únor – červen 2012 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
ČLOVĚK A PŘÍRODA Přírodopis
Pole.
VII. etapa září – prosinec 2014 ReportážeFotodokumentace.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Léčivé rostliny VY_32_INOVACE_332, 17. sada, SP Svět práce, 6. ročník
III. etapa září – prosinec 2012 ReportážeFotodokumentace.
Základní ekonomické pojmy Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
Český jazyk Vzor pán Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Energie Za předpokladu použití psacích potřeb. Zdroje energie Energie ze Slunce – je základem koloběhu vody v přírodě, ohřívání a pohybu vzduchu, důležitá.
Greiner Perfoam.
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_I.A.15 Název pro školu:EU ČJ 15 II Název materiálu:Božena Němcová Autor:Mgr. Barbora Baránková Vzdělávací obor:Český.
Domorodý kmen. Sedmáci si zkusili představit, že jsou členy domorodého kmene, který žije někde v Jižní Americe, Africe… Sedmáci si zkusili představit,
Obec a její části 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
VY_III/2_INOVACE_87_František Hrubín
Zdraví z přírody celoroční projekt ZŠ PROVAZNICKÁ pro školní rok 2013/14 7.B.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Eportfolio otázka 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Německo Aneta Bohdálková.
Asie – vegetační pásy a živočišstvo
V.etapa září 2013 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
IV.etapa březen - květen 2013 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
III.Etapa září - prosinec 2012 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „ Výuka na gymnáziu podporovaná.
Lipnicovité jsou to většinou byliny mají svazčité kořeny
Chemický průmysl ČR Přírodovědný seminář – chemie 9. ročník Základní škola Benešov, Jiráskova 888 Ing. Bc. Jitka Moosová.
X. etapa duben - červen 2016 ReportážeFotodokumentace.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhPotraviny.
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0108 Název vzdělávacího materiálu: Vývoj peněz.
Financování Národního programu GZ pro výživu a zemědělství 2016 Rada genetických zdrojů rostlin, VÚRV, Ing. Vlastimil Zedek, Ministerstvo zemědělství.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
Anna Machová Dominika Marková Anna Mašterová. Základní informace Také pyskaté Čeleď dvouděložných rostlin Řád hluchavkotvaré Byliny, méně keře či stromy.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
IX. etapa září – prosinec 2015 ReportážeFotodokumentace.
Poznávání bylin III. TŘÍDA 
Reportáže Fotodokumentace
Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Kadavá Jana Název: VY_32_INOVACE_3A_13_Ekosystém_louka_rostliny.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název: VY_12_INOVACE_ČJ_20   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
AUTOR: Kateřina Křížová
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Pole - kulturní rostliny
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
VY_32_INOVACE_PŘBOT.17 Autor: Mgr. Jitka Žejdlíková
Název školy: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Vyjmenovaná slova (VS) Název materiálu Autor Mgr. Jana Lišková
Předmět: Prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Léto Učivo: Louka a les
Č.2.
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Kalendář 2010 Kutná Hora.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se…
Transkript prezentace:

VIII. etapa leden 2015 – červen ReportážeFotodokumentace

Kutlíře SKUPINA Č. 3 Kdy? Kde? Statek Kutlíře a.s. u Křečhoře S kým? Monika Novotná a Marta Ješetová Provázel: Ing. Pánek Byli jsme na statku v Kutlířích. Procházeli jsme se po polích. Viděli jsme klíčit rostliny, vyprávěli jsme si o použití jednotlivých rostlin, například oves pro ovesné vločky. Na otázku „Kdy se používají v rostlinné výrobě chemické prostředky?“ jsme odpověděli: Když se u rostlin během vývoje něco „porouchá“.

Kutlíře

Kaňk SKUPINA Č. 6 Kdy? Kde? Kaňk u Kutné Hory, společnost Denemark S kým? Monika Novotná a Marta Ješetová Provázel: Bc. Martin Starý, starosta Kutné Hory Martin Starý a členové společnosti Denemark zachraňují step – rostliny, živočichy pomocí „svých“ rukou, ruku „k dílu“ přikládají i další dobrovolníci. Pomáhají také ovečky, které se tu pasou.

Kaňk

Libenice

Kdy? Kde? Libenický okrašlovací spolek S kým? Monika Novotná a Marta Ješetová Provázel: paní Jana Buřičová a pan David Buřič, Adélka Buřičová Byli jsme rozděleni na skupiny, ve kterých jsme pracovali. Dostali jsme bylinkový čaj. Adélka nám dala bylinu a barevný papír, četla nám otázky, soutěžili jsme. Byli tam bylinky: máta, meduňka, srdečník, šalvěj, mateřídouška. Na otázku „Proč je důležitá činnost okrašlovacích spolků?“ jsme odpověděli: Aby země nebyla znečištěná. Aby byly vesnice hezké.

Libenice