Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku 1989. Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výstavba sportovního areálu 20
Advertisements

Velikonoční nohejbalový turnaj v restauraci Roubenka u Rybníka ( dne I. ročník.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Pozdravení dle aktuálního času v programovacím jazyku Ondřej Turek, 2A.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
XXVII. Silvestrovské derby
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace DENNÍ REŽIM Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU-
Velká pardubická Obsah.  Historie Historie  Současnost Současnost  Závěr Závěr.
20. ROČNÍK ČERVENCE 2011 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Ekonomie & Ochrana vod Katedra životního prostředí Terénní stanice CHKO Kokořínsko - Kokořínský důl.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Měsíce náborů Organizace tiskové konference na úrovni kraje: od hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech 2796.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
FC Slovan Rosice, z.s..
KTV PRŽNO Červen 2016.
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Otakar Mestek, Michal Blažej
Základní a mateřská škola Blížejov Závěrečná práce 9.ročník
Nábor mladých fotbalistů
Výsledky ankety Tým AlterEko – Květa Kupková, Daniela Šmídová, Michaela Dvořáková, Martin Prívara.
VIII. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb podzimní víkendový pobyt vozíčkářů a jejich přátel Březiny 2015 Akce se koná v areálu Dětského.
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
SK Benátky nad Jizerou z.s.
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Zimní sportovní areály
BEACHVOLEJBAL.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Španělsko Turza lubor 4.a.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Turnaj ve futsalu 21. – 22. července

 Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od té doby turnaj prošel mnohými změnami a to jak rozšířením turnaje až na 70 týmů, tak novým futsalovým zázemím v Dobrušce a také kvalitou, která se neustále zvyšuje. Od počátku k nám jezdily týmy z krajských, divizních i ligových soutěží z celé republiky. Našim cílem je turnaj neustále zkvalitňovat a zatraktivnit ho i pro širokou veřejnost.

 Bohužel, poslední 3 ročníky nevyšly podle našich představ. Byly ovlivněny hlavně špatným počasím. V roce 2009 a 2010 téměř celý víkend propršelo. Turnaje se ovšem odehrály i díky vysokému počtu hřišť, které má náš klub k dispozici. Při nepřízni počasí bylo využito až 11 hřišť.  Naneštěstí v roce 2011 přišla další nečekaná komplikace. Turnaj musel být zrušen z důvodu záplav. Dělali jsme vše co bylo v naších silách, ale příroda byla silnější. Turnaj musel být večer před zahájením zrušen. Polovina hřišť byla pod vodou a zbylé hrací plochy byly podmáčené. Turnaj byl zrušen již podruhé. Přesně před třinácti lety přišla rovněž velká voda.

 Tento rok bychom chtěli turnaj naplnit maximálně 70-ti týmy. V dalších letech by se dalo uvažovat i rozšíření turnaje až na 120 týmů. Záleží čistě na finančních možnostech a dobudování plánovaných umělých ploch.

 Týmy budou rozděleny do 14-ti skupin po 5-ti týmech. V sobotu se 7 skupin odehraje dopoledne a dalších 7 odpoledne. Postupují 2 nejlepší týmy ze skupin a další 4 nejlepší ze 3. míst. V neděli je 32 týmů rozděleno do 8- mi skupin po 4 týmech. 2 nejlepší z každé skupiny postupují do play-off. Finále proběhne, okolo 16 hodiny.  V sobotu večer se každoročně koná v areálu stadionu zábava s pozvanou kapelou. Při nepříznivém počasí se zábava přesunuje do hangáru, který je pro tyto účely vždy v předstihu vyklizen.

Rozestavěné všeúčelové hřiště Prostor pro stanování

Prostor pro hřiště číslo 1 a vzadu hangár pro večerní zábavu při nepřízni počasí V celém areálu je perfektní trávník!

Hliněné hřiště (parkoviště) A také prostor pro umělý povrh Hřiště č. 4-7…

Zde je prostor pro stánky s propagací a občerstvením… Hřiště č. 1,2 a hangár

WCŠatny a sprchy

 Na závěr bych chtěl poděkovat, že jste si prošli celou prezentaci a chtěl bych Vás pozvat na letošní futsalový turnaj.  Martin Eimann Telefon: