První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
Organizace prvních školních dnů:
Třídní schůzka 25. září 2014.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Úvodní informace Třídní učitelka: Mgr. Klára Jarošová (1.A)
setkání s rodiči 21.června 2006 audiovizuální učebna
Informační SCHŮZKA
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Třídní schůzky 1.C a 1. D Třídní učitel:
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
Třída: prima A 33 žáků (15 chlapců a 18 dívek)
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Maturanti  Představení  Informace, formuláře, smlouvy  Stmelovací pobyt  1.9. – co nás čeká a nemine….  Harmonogram školního roku  Výuka jazyků.
Třídní schůzky 8. prosince A
Třída: prima 1.A 30 žáků (16 chlapců a 14 dívek)
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Schůzka prvních ročníků
Úvodní informace Třídní učitelka: Mgr. Jiří Krejčí, PhD. (1.A)
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Rodičovská schůzka září 2017.
Organizace předškolního vzdělávání
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Třídní schůzky T4
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Třídní schůzka 3.A
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
ÚVODNÍ TŘÍDNÍ SCHŮZKA AC1A.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Setkání kariérových poradců
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Třídní schůzky
Školní vzdělávací program
Třídní schůzky – 4.C.
G6A3.čtvrtletí 2018/2019.
Zástupce ředitelky školy
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)

Třídní učitelka M gr. Lenka Havlíčková »tel Mgr. Lucie Zezulová - zastupující třídní učitelka Vyučující

Ředitelka školy Mgr. Lenka Laubrová »tel: Vedení školy

Zástupce ředitele Mgr. Jaromír Rauch »tel: Vedení školy

Výchovný poradce Mgr. Kamila Veselá »tel: Vedení školy

Metodik primární prevence Mgr. Lukáš Melichar » tel: Vedení školy

O škole » »údaje o historii, ŠVP „Na cestě“, klasifikace, změny rozvrhu, kontakty, časový plán školního roku, informace z akcí ……. Internetová stránka

Začátek školního roku 1. září 9:00 – slavnostní zahájení školního roku v aule školy (2. patro) září – seznamovací pobyt v Doubici (dieta?) 7. září – třídnické hodiny 8. září – začíná normální výuka podle rozvrhu Školní akce

Seznamovací pobyt Místo: penzión Hubertus - Doubice Stravování: (plná penze) začíná středečním obědem a končí snídaní v pátek ráno Program: seznamovací hry, pěší turistika Sraz: 8:00 ( ) na nádraží v Rumburku Návrat: 10:38 ( ) příjezd na nádraží v Rumburku Školní akce

Seznamovací pobyt Nezapomenout: kartičku pojištěnce, menší kapesné, plastovou láhev na pití, vhodné oblečení a obutí na pěší turistiku, pláštěnku, vše zabalit do batohu na záda (se zavazadly se jde pěšky asi 3 km z nádraží v Rybništi) Záloha: do poslat 900 Kč na účet školy /0100, variabilním symbolem je rodné číslo žáka, do zprávy pro příjemce napište, prosím, „prima – jméno žáka“ Školní akce

Učebnice a pomůcky Učebnice: zajišťuje škola – zapůjčením Výjimka: jazykové učebnice, pracovní sešity a listy (cca 500 Kč) Paušál na Vv (cca 100 Kč) Požadavky na sešity: budou upřesněny v září. Požadavky na Tv: nepořizujte cvičky, ale tenisky, kurz plavání Výuka

Mimoškolní činnost a nepovinné předměty Dle poptávky žáků a rodičů Deutsches Sprachdiplom –DSD školní pěvecký sbor N.T.C. sportovní kroužky Výuka

Deutsches Sprachdiplom mezinárodně uznávaná zkouška z německého jazyka DSD I – úroveň A2/B1 Evropského referenčního rámce (výuka od sekundy) DSD II – úroveň B2/C1 Evropského referenčního rámce (výuka od I. ročníku) skládá se v kvartě (DSD I) a ve 4.ročníku (DSD II) výuka probíhá formou volitelného předmětu 2 hodiny týdně garantem je rodilý mluvčí Jazyková výuka

SRPŠ Zástupce třídy z řad rodičů do širšího šestnáctičlenného výboru Členský příspěvek: 400 Kč (v případě sourozenců platí pouze starší sourozenec) Roční rozpočet: Kč - financování žákovských aktivit (exkurze, odměny za soutěže ….)

Co ještě nabízíme? Školní psycholog : Mgr. Jiří Vít (každé druhé pondělí 14:00 – 16:00) Školní výdejna : v provozu od Spolupráce se zahraničními školami (projekty, výměny) Soutěže a olympiády (zajištění občanského průkazu)

Školní výdejna obědů informace a přihláška na webu školy (záložka školní výdejna) čipový systém (záloha 120,- Kč za čip) objednávka stravy: (kód zařízení 2196) terminál v jídelně výběr ze tří jídel (jedno jídlo vždy bezlepkové) cena oběda 25 Kč dobíjení kreditů probíhá poslední týden v měsíci

Omlouvání absence Nepřítomnost omlouvá zákonný zástupce do omluvného listu (při návratu do školy). Nepředvídatelnou absenci je nutné omluvit (telefonicky nebo mailem) nejpozději do tří dnů. Předčasné opuštění vyučování (např. odchod k lékaři) je žák povinen oznámit třídní učitelce a doložit písemnou žádostí o uvolnění. Žák může být uvolněn z vyučování z jiných než zdravotních důvodů jen na základě písemné žádosti adresované třídní učitelce (absence v délce do dvou dnů), na tři a více dnů ředitelce školy. Omlouvání absence

Šatny dvojice žáků na jednu skříňku záloha 70 Kč na zámek (3 klíče) v prostoru šaten je nainstalován kamerový systém

Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek dne.