9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/44.0006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Advertisements

FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Hlavní náplň činnosti práce s talenty ● práce s pedagogickými pracovníky co talenty objevují a s nimi pracují ● práce s porotci, konzultanty a organizátory.
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
Nejlepších 10 maturantů 2014.
Prezentace školy.
Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského a
5. krajské setkání metodiků, vedoucích předmětových komisí a pedagogických pracovníků, kteří jsou aktivní v oblasti přírodovědného a technického vzdělávání.
Středoškolská odborná činnost Modulární stavba robota Aleš Aster SPŠ A VOŠ Technická, Sokolská 1, Brno.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Techmania Talent. 2 Hledáme právě Vás Dokážete se poprat se zodpovědností? ??? Dřímá ve Vás zájem o robotiku či IT? ??? Máte nápady a toužíte se zabývat.
Soutěž vědeckotechnických projektů středoškoláků Akademie věd Praha 9. –
Kreativní tvorba studentů uměleckoprůmyslových škol zaměřená na průmyslovou výrobu.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Celostátní kolo Zlatý erb 2007 Celostátní kolo , Hradec Králové Sdružení Zlatý erb Odborní partneři Sponzoři.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
ZŠ a MŠ České Velenice. Stručný obsah 1. O naší škole 2. Tým PROJEKTU ŠVNS 3. VNS České Velenice.
O činnosti Talentcentra NIDM MŠMT Úspěchy našich nadaných studentů
Středoškolská odborná činnost - SOČ
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
15. ročník mezinárodní soutěže studentů středních technických škol v iDESIGN technologiích. se uskuteční v termínu 20. a
PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko.
Mapa webových stránek SSK Kolín Hlavní strana Střelci Střelci Střelci Trenéři Trenéři Trenéři Informace Informace Informace Historie Historie Historie.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
CTY CE – Centrum pro talentované děti a mládež Jeanne Bočková.
2 Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III. JUDr. Vladimír Gašpar, ředitel RRA JM, P ředseda představenstva ČARA INOVACE A.
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A 29. DUBNA 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Věda na scéně Science on Stage
Možnosti seberealizace v odborných soutěžích Patrik Čermák.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Závěrečný seminář projektu PERUN SPONA: Jihomoravské centrum pro mezinárodní mobilitu z.s.p.o. Klára Papalová 4. června
Informatika a výpočetní technika. Výuka výpočetní techniky v nižším gymnáziu.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
1 Gymnázium Český Těšín, Frýdecká 30 Úspěšné soutěžní práce žáků a studentů gymnázia v oblasti přírodních věd Soubor obsahuje u každé práce abstrakt a.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
Středoškolská odborná činnost - SOČ
Krajské kolo soutěže AUTOMECHANIK JUNIOR
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
5.A Naše úspěchy.
Otakar Mestek, Michal Blažej
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
10. ZÁVĚREČNÉ KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ
Nadstavbová deska pro robota Pololu 3pi
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Pohár vědy (Science cup)
ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov
Prírodovedecká fakulta
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Statutární město Ostrava
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Střední průmyslová škola Zlín
Transkript prezentace:

9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/  8. PŘEDÁVÁNÍ INFORMACÍ  Výměna zkušeností, soutěže  Verze k  Ing. Petr Plšek  petr.

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/ ÚSPĚCHY, ZA POSLEDNÍCH NĚKOLIK LET 2007/2008 Napájení slunce Napájení slunce (celostátní soutěž) místo z přibližně 90 účastníků - Pálka Soutěž Katapulty (Brněnská soutěž): kategorie makro - 1. místo (Mičánek, Skřivánek, Dvořák), 2. místo (Mihola), 3. místo (Mrhač, Pálka) z 11 týmů/soutěžících kategorie mikro - 1. místo (Kovařík, Knap), 3. místo (Janošťák), 5. místo (Počta) z 13 týmů/soutěžících

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/  2009/2010  Eurobot Starter (celostátní soutěž) - 1. a 3. místo (Saida, Hlaváček, Kovařík) z 15 týmů Eurobot Starter  SOČ (celostátní kolo): SOČ  3. místo v kategorii strojírenství (Martin Saida - Pásový model na dálkové ovládání)Martin Saida - Pásový model na dálkové ovládání  SOČ (krajské kolo): SOČ  3. místo v kategorii strojírenství (Saida)  4. místo v kategorii elektrotechnika (Hlaváček)  AMAVET EXPO (celostátní kolo) - zvláštní ceny poroty (Saida) AMAVET EXPO

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/  2010/2011  Eurobot Starter (celostátní soutěž) - 1. až 6. místo (nejlepší týmy ChessBot, Cylon 2, The Cube) ze 14 týmů Eurobot Starter  Eurobot (celostátní soutěž) - autonomní kategorie - 4. místo (tým David) z 17 týmů Eurobot  SOČ (celostátní kolo) SOČ  2. místo v kategorii strojírenství (Martin Saida - Průzkumné terénní vozidlo na dálkové ovládání)Martin Saida - Průzkumné terénní vozidlo na dálkové ovládání  13. místo v kategorii elektrotechnika (Hlaváček)  SOČ (krajské kolo) SOČ  1. místo v kategorii strojírenství (Saida)  1. místo v kategorii elektrotechnika (Hlaváček)  3. místo v kategorii elektrotechnika (Páral)  N-trophy (krajská soutěž) - 2. místo (Hlaváček, Jelének, Král) z 65 týmů N-trophy  Napájení slunce (celostátní soutěž) - 13., 21. a 29. místo (Ošťádal, Ortcikr, Smutný) z 55 týmů/soutěžících Napájení slunce

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/  2011/2012  Robotický den Robotický den  Bear Rescue Begginer (celostátní soutěž) - 1., 2., 4. až 8. místo (roboti Cylon, Chessbot, Astrobot, The Falcons) ze 14 týmů Bear Rescue Begginer  Line Follower Standard (celostátní soutěž) - 3. místo (robot 3pi) z 24 týmů Line Follower Standard  SOČ (celostátní kolo) SOČ  6. místo v kategorii strojírenství (Ortcikr)  8. místo v kategorii elektrotechnika (Páral)  SOČ (krajské kolo) SOČ  1. místo v kategorii strojírenství (Saida)  2. místo v kategorii strojírenství (Diviš)  3. místo v kategorii strojírenství (Ortcikr)  1. místo v kategorii elektrotechnika (Páral)  3. místo v kategorii informatika (Boček)  N-trophy (krajská soutěž) - 9. místo (Král, Páral, Sýkora) N-trophy

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/  České hlavičky - 2. dělené místo v kategorii Ingenium, Vojtěch Boček, aplikace Lorris Toolbox, softwarový balík pro vývoj a řízení aplikací s mikročipy.  Soutěž EU pro mladé vědce EUCYS - European Union Contest for Young Scientists) - 1. místo v mezinárodním kole, Vojtěch Boček.European Union Contest for Young Scientists  the Beijing Youth Science Creation Competition - mezinárodní soutěž v Pekingu, zlatá medaile, Vojtěch Boček.  Finále se zúčastnili středoškoláci ze 17 zemí světa. Českou republiku reprezentovali 3 žáci a mezi nimi žák naší školy – Vojta Boček a získal první cenu za svůj projekt LORRIS TOOLBOX softwarový balík pro vývoj a řízení aplikací s mikročipy.

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/ ústřední celorepublikové kološkolní kolo STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/ SLAVNOSTNÍ PŘEDÁVÁNÍ CEN „ČESKÉ HLAVIČKY“ BRNO - REDUTA

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/ ročník Beijing Youth Science Creation Competition, Čína

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/  ČESKÉ HLAVIČKY  ceske-hlavicky ceske-hlavicky-2014

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/ SOKOLSKÁ HLEDÁ TALENT

PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/