Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č. 25 - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průmyslová střední škola Letohrad
Advertisements

Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Představení zajímavých projektů OPVK
PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Ing. Zdenka Kučerová.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
5. krajské setkání metodiků, vedoucích předmětových komisí a pedagogických pracovníků, kteří jsou aktivní v oblasti přírodovědného a technického vzdělávání.
Věda pro život, život pro vědu Projekt reg. č. CZ 1.07/2.3.00/ Josef Beneš.
Projekty OP VK realizované pro elektrotechnické obory
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Krajská konference UNIV 2 KRAJE - Zlínský kraj Možnosti Centra pro výuku a prezentaci hi-technologií v dalším vzdělávání Rostislav Šmíd Otrokovice
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Programátor CNC strojů
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A 29. DUBNA 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Identifikace partnera
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
Regionální inovační strategie Centrum odborného vzdělávání pro strojírenství.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
EdTRANS Transition from School to Work AT - CZ Evropská územní spolupráce Rakousko – ČR Projekt je spolufinancován Evropskou unií, Evropským.
Praha Odborné filmy jako prostředek jazykového výuky.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
Soulad vzdělávací nabídky a požadavků trhu práce (?) Ing. Miloš Rathouský, sekce zaměstnavatelská,
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje Analýzy potřeb pro KAP Olomouc, RNDr. Bronislava Vláčilová Věcná manažerka KAP Krajský.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Příklad dobré praxe – Erasmus+
„Okna technickým oborům dokořán“
Šablony OP VVV a podpora nadání
Novinky z IROP.
elektrotechnických měření
10. ZÁVĚREČNÉ KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ
Podpora škol v rámci realizace dalšího vzdělávání v JMK
Ing. Petra Buchtová 9. prosince 2014
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Metodika a koordinace kariérového poradenství v JMK
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov
Statutární město Ostrava
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Při technické univerzitě v Liberci
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Informace o projektu IKAP
Pracovní setkání středních škol
Název projektu: „Propojení praxe s výukou mechatroniky a automatizace pro žáky středních odborných škol a učilišť“, reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ Souhrnná.
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Cíle projektu zvýšení kvalifikace pedagogických pracovníků modernizace výuky oboru Strojírenství zvýšení zájmu žáků ZŠ o studium technických oborů na SŠ zvýšení zájmu žáků SŠ o studium technických oborů na VŠ

KA1 - Modernizace strojní laboratoře SPŠ

KA2 – Vzdělávání pedagogických pracovníků SPŠ

KA3 – Technické vzdělávání žáků SPŠ volnočasové aktivity pro žáky 3. – 4. ročníku SPŠ oboru Strojírenství pokročilá praktika v konstruování a měření ve spolupráci s odborníky z VŠ (VUT Brno) a odborníky z praxe (ALBA – Metal, spol. s r.o.) 25 podpořených žáků (25CH)

KA3 – Technické vzdělávání žáků SPŠ

KA4 – Technické vzdělávání žáků ZŠ volnočasové aktivity pro žáky 6. – 9. ročníku ZŠ zaměřené na rozvoj technického vzdělávání partnery ZŠ Lanžhot, ZŠ Lednice, ZŠ Na Valtické a ZŠ Slovácká 132 podpořených žáků (58CH, 74D)

KA4 – Technické vzdělávání žáků ZŠ

Děkuji za pozornost