Azurové pobřeží a Provence

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Kurz vodní turistiky ( KTS / LVK 1, 2,3 )
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Ernährungstagebuch.
Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu
S námi si konečně odpočinete…
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Lyžařský výcvikový kurz
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PARIS Odjezd v úterý 30. března odpoledne z parkoviště u gymnázia. Příjezd v sobotu 3. dubna dopoledne.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Anglie a Paříž pro základní školy
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Vodácký kurz 9.ročníků – TRASA 1. den: Kácov (kemp "Pod mostem") – Český Šternberk (13 km) 2. den: Český Šternberk – Sázava (kemp Pod.
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
Mariánská u Jáchymova 13. – 20. ledna Sobota 13.1 Sobota :00 odjezd od školy 13:30 dorazili jsme do Mariánské – bohužel po sněhu ani památky.
Vítejte Indiáni z 3.A. Termíny  1.6. den dětí  uzavření klasifikace  odevzdání učebnic  týden sportu  zahradní slavnost.
Informativní schůzce pro rodiče Dětský letní tábor Tužín 2016 Sál restaurace Beseda, Frýdlant , od 18:00 Sdružení pro děti a mládež Frýdlant.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
© Hana Vavřenová ANGLIE ZŠ Dr.F.L.Riegra Semily 0.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Přihlašuji svou dceru / svého syna PŘIHLÁŠKA  
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
PRAKTIKUM TANZANIE –
Vodácký kurz 9.ročníků –
ŠVÉDSKO –
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
H2O - Vltava.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Azurové pobřeží a Provence 24. 5. 2015 – 31. 5. 2015 neděle - neděle

Nutné dokumenty pro odjezd Děti do 15 let platný cestovní pas Od 15 let stačí občanský průkaz Kartičku zdravotní pojišťovny (ne kopii!!originál) Lékařsky potvrzený formulář o zdravotní způsobilosti Formulář bezinfečnosti 500 Kč – kauce S sebou 35 euro na vstupy + kapesné Léky a přesné dávkování, vše označené jménem dítěte v obálce V případě nevolnosti lék do autobusu – ponechat dítěti

Odjezd - příjezd 24. 5. 2015 odjezd od školy v 14 hodin Přistavení autobusu v 13 : 30 hod. Sraz 13 : 15 hod. u školy Příjezd 31. 5. 2015 kolem 16 hodiny

Ubytování Mobilhomy – po čtyřech – dvě oddělené ložnice, WC, sprchový kout, plně vybavená kuchyňka, obyváček a venkovní posezení

S sebou Kufr s označením jména nebo tašku Menší tašku s jídlem na pobyt Příruční zavazadlo do autobusu Doporučujeme polštářek a lehkou deku Jídlo na cestu – až do druhého dne včetně oběda – tousty, řízečky, ovoce, buchty, oplatky Prosím ne coca-colu, brambůrky

S sebou Nutné povlečení a prostěradlo Sportovní praktické oblečení, dobré boty – tenisky, sandále, boty k vodě a na ubytování Lehkou nepromokavou bundu, určitě kraťase, plavky, dva ručníky, opalovací krém, pokrývku hlavy, sluneční brýle, deštník, nebo pláštěnku, batůžek nebo tašku přes rameno na výlety, karty apod. Dobré jsou papírové utěrky, jar na nádobí, utěrka a houbička, WC papír – do čtveřice

Jídlo Jídlo – zvažte prosím co jsou děti schopny si sami připravit v kuchyňkách – snídaně a večeře Dobré jsou sáčkové polévky, těstoviny, bramborová kaše a párky v plechovce, špagety s kečupem Určitě se dá sýr, trvanlivý salám, marmeláda, müsli, vločky, mléko, pečivo na první dny, suchary Na pobyt přes den – jablka, müsli tyčinky, bebečka apod.

Co uvidíme Port Grimaud – „ francouzské Benátky „ – tam bydlíme – kemp přímo na pláži - mobilhomy Cannes, St. Tropez, Nice, Verdonský kaňon, Monako, oceánografické muzeum, horské provensálské vesničky

Éze

Cannes

Monte Carlo

Nice

Šťastnou cestu