Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP 1.3.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
BRÁNA DO SVĚTA E-LEARNINGU • POTŘEBNOST: – posílení konkurenceschopnosti ekonomiky skrze posílení flexibility lidských zdrojů prostřednictvím modernizace.
PROJEKT „ZLEPŠENÍ KVALITY ŘÍZENÍ A ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ NA KÚSK“ REG. Č. CZ.1.04/4.1.01/ PŘÍJEMCE FINANČNÍ PODPORY: STŘEDOČESKÝ KRAJ.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Základní škola, Brno, Štolcova 16
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Strategický plán Městské části Praha-Libuš postup zpracování, výstupy, metody.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
Přínosy Knowledge managementu z pohledu manažera
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP
Rada ředitelů AutoSAP Základní informace Počet zapojených firem: 19 Počet proškolených zaměstnanců: 1418 Rozpočet: Kč z Operačního.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Sekce energetiky Odbor energetické účinnosti a úspor Energetická účinnost – financování 11 Ing. Vladimír Sochor ředitel odboru energetické účinnosti a.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Stránka 1, © Vema, a. s. Personální portál a hodnocení zaměstnanců Jaroslav Šmarda.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
„Okna technickým oborům dokořán“
Individuální projekt OP VVV
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Plánování prvních kroků
Krajské akční plánování
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Název operačního programu:
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Vzdělávání v období snižování nákladů
Vzorový projekt pro ZŠ.
Podpora procesů uznávání
Vzorový projekt pro ZŠ.
„Koncept“ – Koncepce dalšího vzdělávání
Transkript prezentace:

Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP

Základní informace Počet zapojených firem do projektu: 24 (z toho 5 zapojeno v únoru 2012) Plánovaný počet absolventů kurzů: 8364 Plánovaný počet nových/inovovaných produktů: 4 metodiky personalistických nástrojů Rozpočet: Kč z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Doba trvání projektu: prosinec prosinec 2013

Realizace vzdělávacích kurzů K únoru 2012: bylo proškoleno 2113 účastníků, tj. 25 % z celkového plánovaného počtu, proběhlo 141 vzdělávacích kurzů, v realizaci je 29 jazykových kurzů

Počet absolventů kurzů podle firem

Příprava metodik personalistických nástrojů S vybranými subjekty (BRANO, Grupo Antolin, IVECO, Jihostroj, Motor Jikov) byla uzavřena dohoda o přípravě a pilotním testování metodik (adaptační proces, pravidelné setkávání zaměstnanců, práce s high-potentials, motivace a hodnocení zaměstnanců) probíhá nastavování projektového a metodického vedení pro implementování metodik (předpoklad do 06/12; poté vlastní ověřování do cca 09/13)

Rozvoj práce s personalisty a HR manažery Realizační tým projektu osobně spolupracuje s HR manažery zapojených subjektů – tvorba situačních analýz, posílení konzultační a poradenské činnosti, hledání možností dalšího vzdělávání Plán dalšího rozvoje projektu AutoAdapt: Vzdělávání v oblasti rozvoje LZ pro HR, manažery, interní lektory Rozšíření počtu workshopů pro personalisty Identifikace dalších možností vzdělávání a rozvoje zapojených subjektů

Děkuji za pozornost RNDr. Danica Pražáková