Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Doporučení pro přípravu žádosti;
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Komise Hana Landová (SIC ČZU) Bibliotheca Academica 2012.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Aktualizace Programu rozvoje města Dobřany Ukázka postupu zapojení veřejnosti do procesu strategického plánování Vojtěch Černý Agora Central Europe, o.p.s.
Obecný úvod do problematiky organizace odborných akcí Jindřiška Kotrlová 1. ročník nav. mag. studia INSK Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK.
IVIG 2005 Informační vzdělávání a informační gramotnost v teorii a praxi vzdělávacích institucí Projekt online systému podpory informačního vzděláván v.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
MENTORING PO ROCE Věra Staňková Moravská asociace podnikatelek a manažerek (MAPM)
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
PRAHA OLYMPIJSKÁ, o.p.s..
IVIG 2005, Systém informačního vzdělávání na UNC-CH Hana Landová ÚISK FF UK & SIC ČZU v Praze.
Aktivity PR VZ NSP II. Vyladění vizuální identity VZ a tvorba PR materiálů a předmětů 2 Manuál vizuální identity a šablony dokumentů 1. set propagačních.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
ETwinning - on-line spolupráce škol Aktivitu eTwinning, podporující virtuální propojení evropských škol pomocí informačních a komunikačních technologií,
Strategie prodeje textilního zboží
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Aktuální problémy vysokoškolských knihoven 21.předsednictvo RVŠ – Pracovní komise pro VŠ knihovny PhDr.Miloslava Faitová ZČU v Plzni.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Christian College Představení projektu. Co jsme zač  Skupina lidí, kteří zakládají křesťanskou VŠ v České republice.  Jde o ekumenický projekt.  Soukromá.
Celostátní porada vysokoškolských knihoven 2005, Praha, Asociace knihoven vysokých škol ČR v roce 2005 Barbora Ramajzlová
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Činnost komise IVIG v roce 2005 CPVŠK 2005, Praha,
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Učitelé pro učitele UPROU ( ). UPROU  Tento projekt je spolufinancován Evropským sociální fondem (75%) a státním rozpočtem ČR (25%).  OP RLZ.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Zpráva kontrolního výboru
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
7 let po „velkém třesku“ aneb kam jsme došli, kudy dál a s kým
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
Encián Petr Novák Enicán.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
KA 05 Evaluace CZ /0.0/0.0/15_001/
SEMINÁŘ PR-FR DIAKONIE, OLOMOUC + PRAHA, KVĚTEN 2018
I. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:

Co je BOBCATSSS sympozium pod záštitou EUCLID (od r. 1993) sympozium pod záštitou EUCLID (od r. 1993) zkratka původních účastníků zkratka původních účastníků příležitost seznámit se (a setkávat se) s kolegy ze zahraničí příležitost seznámit se (a setkávat se) s kolegy ze zahraničí studentská akce studentská akce

BOBCATSSS 2007 sympozium se bude konat v Praze ve dnech 29. – 31. ledna 2007 sympozium se bude konat v Praze ve dnech 29. – 31. ledna 2007 organizátoři: organizátoři: –ÚISK FF UK –Hochschule der Medien Stuttgart

Organizace přípravného výboru z geografického hlediska: z geografického hlediska: –česká část týmu:  Richard Papík, Petra Sluková, Martin Souček  Linda Skolková, Veronika Žvátorová, Jindřiška Kotrlová, Petr Köppel, Kateřina Pojerová, Ondřej Burský, Jakub Štogr, Tomáš Tománek –německá část týmu:  Hochschule der Medien Stuttgart  Kostnice (design)

Organizace přípravného výboru z hlediska činností je výbor rozčleněn na týmy: z hlediska činností je výbor rozčleněn na týmy: –project management –marketing –finance –facilities –IT

Vzájemná komunikace elektronické konference: elektronické konference: –jednotlivé týmy –Stuttgart, Praha –všichni zúčastnění od února 2006 také týdenní telefonní hovory od února 2006 také týdenní telefonní hovory –cílem je vyřešit komunikační šumy vznikající při čistě ové komunikaci

Předkonferenční aktivity pořádání setkání pražského organizačního výboru v týdenních, resp. čtrnáctidenních intervalech pořádání setkání pražského organizačního výboru v týdenních, resp. čtrnáctidenních intervalech setkání s německými kolegy (ze Stuttgartu a Kostnice) setkání s německými kolegy (ze Stuttgartu a Kostnice) –listopad 2005 –březen 2006 upřesnění tématu sympozia Marketing informačních služeb upřesnění tématu sympozia Marketing informačních služeb

Předkonferenční aktivity účast na sympoziu BOBCATSSS 2006 v estonském Tallinnu účast na sympoziu BOBCATSSS 2006 v estonském Tallinnu –bedlivé pozorování –bedlivé pozorování –konzultace s letošními organizátory –setkání s německými kolegy (ze Stuttgartu) –společná pozvánka na BOBCATSSS 2007 do Prahy

Předkonferenční aktivity příprava výběrových seminářů v rámci výuky na ÚISK FF UK: příprava výběrových seminářů v rámci výuky na ÚISK FF UK: –Marketing informačních služeb v případových úlohách –Management sympozií a konferencí (BOBCATSSS) I & II

Předkonferenční aktivity zprávy v elektronických konferencích zprávy v elektronických konferencích články v časopisech o české účasti na BOBCATSSS 2006 (a pozvání na BOBCATSSS 2007): články v časopisech o české účasti na BOBCATSSS 2006 (a pozvání na BOBCATSSS 2007): –Nejtek  interní zpravodaj STK  bude publikováno v únorovém čísle –Ikaros  bude publikováno v březnovém čísle –IFLA Journal  bude publikováno v červnu 2006

Na čem pracujeme zlepšování webové prezentace akce: zlepšování webové prezentace akce: záštita a sponzoři záštita a sponzoři –zatím předjednáno mj. v NK ČR, MKP, PEN klubu –připravujeme jednání mj. s  Magistrátem hl. m. Prahy,  Estonským velvyslanectvím v ČR,  Německým velvyslanectvím v ČR,  soukromými firmami

Na čem nyní pracujeme zajištění prostor pro sympozium zajištění prostor pro sympozium –rezervace místností v jinonickém univerzitním areálu –zvláštní prostory pro slavnostní zahájení a ukončení sympozia zajištění ubytování pro účastníky zajištění ubytování pro účastníky –počítáme s využitím služeb agentury specializované na kongresovou turistiku

Na čem nyní pracujeme rozesílání výzvy k přihlašování příspěvků na sympozium ( em, papírovou poštou) rozesílání výzvy k přihlašování příspěvků na sympozium ( em, papírovou poštou) v jednotlivých týmech pracujeme na řadě dalších dílčích úkolů v jednotlivých týmech pracujeme na řadě dalších dílčích úkolů

Jak s námi můžete spolupracovat? aktivní účastí na seminářích aktivní účastí na seminářích kontaktní ová adresa na pražskou část organizačního výboru: kontaktní ová adresa na pražskou část organizačního výboru:

Děkuji za pozornost!