Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Advertisements

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Pracovní pomůcky pro 1.stupeň ZŠ
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.18 Téma: PowerPoint.
MS OFFICE - WORD TITULNÍ STRANA A OBSAH Ing. Petr Hanáček
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.19 Téma: PowerPoint.
Využití ICT ve výuce přírodovědy
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.15 Téma: PowerPoint.
Jak napsat ročníkovou práci
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.05 Téma: Nabídka příslušenství.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.16 Téma: PowerPoint.
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník:7. Datum vytvoření:Březen.
Anotace Seznámení nebo opakování tvorby času. – 2.část Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci zvládnou vyjádřit „anglický“
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.17 Téma: PowerPoint.
HNED CO JSME PŘIŠLI, PŘIVÍTAL NÁS PAN ŘEDITEL MARCEL GAUSE.
V.HUGO – CHRÁM MATKY BOŽÍ V PAŘÍŽI
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.11 Téma: PowerPoint.
ACCESS SESTAVY Ing. Jana Horáková IKT MS Office
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.02 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.04 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Výuka základů algoritmického myšlení na prvním stupni základních škol
Anotace Upevňování tvorby času v anglickém jazyce. Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci ovládají tvorbu času. Speciální.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 1 Autor: Mgr. Romana Martináková Poznáš pohádku?
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
R. Jakubíková J.Korbel J.Novák Monte Carlo.
Tvorba tabulek ve Wordu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Sluneční soustava.
EU_12_sada1_01_Inf_Úpravy obrázků 1_Šeb
Digitální učební materiál
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Budík VY_32_Inovace_13VR-2 Autor : Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov.
Informační a komunikační technologie
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_05_Školní potřeby
Katedra výrobních strojů a konstruování - 340
EU_12_sada1_02_Inf_Úpravy obrázků 2_Šeb
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Název posteru [velikost 48, písmo Arial Bold]
VY__III/ 2__INOVACE__199 Pracovní činnosti Window color - MANDALA.
Poznávací schopnosti - nářadí
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Transkript prezentace:

Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací

Úvod  První hodinu nám pan učitel dal instrukce v kinosále o tom jak máme vytvářet kartičky pro děti ze 2.A  Poté jsme šli do i-klubu a tam jsme načrtávali návrhy

Samostatná práce  Dále jsme stahovali obrázky a upravovali je do kartiček  Různě jsme měnili velikosti a barvy obrázků a textu

Závěr  Na závěr jsme se přemístili do internetové učebny a vytvářeli jsme si vizitky  A tiskli naše vyrobené kartičky

Autoři: Veru Fižová,Marunka Soldátová