Dlouhodobý vzdělávací projekt Vladimír Veselý, Tereza Miklasová, Jan Veselý Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Advertisements

Ekologické stavby Zpracoval: Jan Vojtěchovský.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Vodonepropustné betony – PERMACRETE®
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Ocel jako stavební materiál
Studijní program Stavební inženýrství
Autor: Boleslav Staněk H2IGE1.  Školský zákon č. 561/2004 sb. V platném znění, řeší vzdělání:  Předškolní  - základní  - střední  - vyšší odborné.
Bydlení a DPH. Snížená sazba DPH 15 % platí pro poskytnutí stavebních a montážních prací spojených s výstavbou staveb pro sociální bydlení nebo v souvislosti.
ZÁVĚREČNÁ ZKOUŠKA ZEDNÍK ROČNÍK 2009 SEZNAMOVACÍ ADAPTAČNÍ SEMINÁŘ LUKÁŠ PRAJZENT MATĚJ POSLEDNÍ.
NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DŮM Autor projektu: Petra Ondráčková Vedoucí projektu: Ing. Lucie Hladká Střední škola stavebních řemesel, Brno-Bosonohy.
NK 1 – Konstrukce – část 2A Přednášky: Doc. Ing. Karel Lorenz, CSc.,
Podlahy Normativní základna Skladby vrstev Ing. Vladimír Veselý
STEELCRETE ® Kontrola a zkoušení Ing. Stanislav Smiřinský 5. Seminář Beton University, Plzeň,
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
5. Seminář Beton University, Plzeň Petr Krejča MALMIX – Čerstvé maltové směsi.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Materiály pro podlahy Sortiment ČMB
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Kategorie Rodinné domy Bytové domy Nebytové budovy Rekonstrukce (bytová i nebytová) Revitalizace panelových domů Dřevostavba (průřezová) Multikomfortní.
Easycrete ® Ing. Vladimír Veselý Plzeň
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Bílé vany - zásady provádění, příklady realizací
Jak specifikovat beton a další produkty
CZ / /0005 Inovace metod hodnocení existujících stavebních konstrukcí ČVUT v Praze, Kloknerův ústav Satra, Diagnostika staveb koordinátor.
Stavebnictví Pozemní stavby Stěnové systémy (STA16)
1 Energetické posouzení současných staveb – projekt a realizace v kraji Ing. Petr Svítil, Tomáš Pavelka.
Lité podlahy sortiment, příklady, použití
STEELCRETE® FLOORCRETE®
5. Seminář Beton University, Plzeň Petr Krejča STEELCRETE Příklady použití v praxi Petr Krejča.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Pohledový beton specifikace Ing. Vladimír Veselý - BETOTECH
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Standardy pro vrstvy konstrukcí vozovek Ing. Stanislav Smiřinský
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
Úvodní hodina Martin Krčál Tereza Venerová Brno, KISK FF MU, Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví.
Stavebnictví Pozemní stavby Stěnové systémy(STA16)
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Kde hledat informace o betonu Michal Števula. Množství: nekonečnéKvalita: od A do Z Zdroje TV rozhlas tisk-noviny časopisy knihy semináře běžné odborné.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
Cena Inovace roku 2015 Praha, Uplatnění ultravysokopevnostního betonu na nosné konstrukci lávky Jan L. Vítek & Robert Coufal.
Beton pro moderní stavby - realizace Ing. Marek Filistein TBG BETONMIX a.s. Betony pro moderní stavby a design.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Jaký je dnešní nový byt? Aktuální údaje o stavebnictví a bytové výstavbě Tisková konference.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavebnictví a bytové výstavbě Tisková konference  Stavebnictví.
TECHNOLOGICKÝ VÝVOJ VE VŠECH ODVĚTVÍCH průměrné auto vs. šetrné auto spotřeba 6,5 l/100km spotřeba 1,5 l/100km, příp. 6,5 kWh/100km.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Logistické procesy ve stavebnictví Autor diplomové práce: Bc. Lukáš Hlaváč Vedoucí diplomové práce: Ing. Terezie Vondráčková, Ph.D. České Budějovice, červen.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
213. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM KDO ZASTAVÍ PROPAD STAVEBNICTVÍ?
Požární ochrana 2015 BJ13 - Speciální izolace
Autor diplomové práce: Bc. Jiří Hanzlík, DiS.
Bydlení a DPH.
Použití modulové architektury pro řešení obytné budovy, nebo hotelu
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Domovní elektrická instalace
Člen skupiny HAVEX 1.
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
PREZENTACE
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Ateliérová tvorba Aneta Šrubařová - VB /2006.
Stavebnictví - Bydlení a DPH
Transkript prezentace:

Dlouhodobý vzdělávací projekt Vladimír Veselý, Tereza Miklasová, Jan Veselý Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Beton University Pozn.: Mediálně podpoují projekt časopis Stavebnictví, Stavebnictví a interiér, Stavitel, TVstav.cz, TZB-info.cz, ERA 21, Beton TKS, Stavba, Materiály pro stavbu, Realizace staveb, IS-Inženýrské stavby, ASB, Silnice Železnice, eArch.cz, Stavební a investorské noviny, Build info, Konstrukce a Magazín Stavebné stroje a mechanizácia Historie a současnost projektu aktivních návštěvníků seminářů v 5. ročníku odborných médií, které tento projekt dlouhodobě podporují Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Průměrná návštěvnost seminářů podle tematického zaměření Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Cíle v 6. ročníku Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

seminář ČSN EN 206 a další nové standardy pro výrobu a zkoušení betonu – OSTRAVA – PRAHA – BRNO – PLZEŇ –Ohodnoceno 1 bodem ČKAIT, 2 body ČKA seminář Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu – BRNO – PRAHA –Ohodnoceno 1 bodem ČKAIT, 2 body ČKA seminář Moderní trendy v betonu III. – Provádění betonových konstrukcí – ÚSTÍ NAD LABEM – HUMPOLEC –Ohodnoceno 1 bodem ČKAIT, 2 body ČKA Beton University – semináře 2015 Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Beton University - online Unikátní / Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

BETONUNIVERSITY.CZ Jednatelské dny, Beton University Tereza Miklasová & Jan Veselý Zdroj: Google Analytics

Beton University 2015 Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Podpora 6. ročníku LETÁK 2015 INZERCEONLINE, DIRECT MAILING Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Odborní partneři Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Mediální partneři Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Program semináře Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015

Program semináře – pracovní data Seminář BU 2015: Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu Organizační schůzka s partnery února 2015 Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu RegistracePrezentujícíspolečnost časčas blok ZahájeníIng. Jan VeselýČeskomoravský betonok10 90 Beton v budovách pro bydlení - design vs. funkcePhDr. Matěj ŠišolákJaga Mediapotvrzeno20 Betony pro bytovou a občanskou výstavbu z pohledu předpisůIng. Michal Števula, Ph.D.Svaz výrobců betonu ČRpotvrzeno20 Beton a produkty pro konstrukce rodinných domůIng. Robert Coufal, Ph.D.TBG METROSTAVpotvrzeno Přestávka Betony pro spodní stavby/ bílé vanyIng. Oldřich ŽaludBETOTECH, s.r.o.potvrzeno Realizace betonových konstrukcí spodní stavbyIng. Marek KubrMETROSTAV D6potvrzeno20 Lité podlahy - technologie a využití ve výstavběMarko Kraševac, Ing. Pavel VeselýČMB SZP + BETOTECHpotvrzeno30 Realizace litých podlah - architektonické řešeníIng. Oldřich ČernýPROFIMATpotvrzeno Velká přestávka Dekorativní ražený beton a ostatní dekorativní plochyBc. Martin DolníčekCONDECOR Constructionpotvrzeno20 90 Efektivní využití systému ztraceného bednění pro bytové a občanské stavbyIng. Richard KubaVELOX-WERKpotvrzeno20 Systémy zdění z vápenopískových prvkůIng. Jiří KuxVAPIS SHpotvrzeno30 Realizace betonových konstrukcí v bytové a občanské výstavběIng. Aleš Vrbický, Vlastimil DvořákTBG BETONMIX + ČMB SZP? Test, dotazník 15 Předání osvědčení rezerva20 limitní čas v minutách 360 = 6 hod.360

Děkuji za pozornost.