Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Advertisements

ANKETA – AUTORSKÝ ZÁKON Základní škola Bor 6. a 9. ročník – srovnání Mgr. Vladimír Dub.
Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
Obrazovka Slouží k zobrazovaní textových a grafických informací. Druhy:LCD,CRT,plazma. Rozlišení je v pixelech Úhlopříčka je vzdálenost mezi protilehlými.
Heslo na každý den..
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Mgr. Miroslava Černá ZŠ Volgogradská 6B Ostrava-Zábřeh
Trhlina ve džbánu Neklikej Zapni zvuk.
41. Izraelité postavili stan, v němž bude přebývat Hospodin.
Člověk a zdraví Výchova ke zdraví První pomoc ve škole VY_32_INOVACE_19 Sada 8 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
Nezaměstnáný… Nezaměstnaný se ucházi o místo práce jako « dědeček záchodový » u Microsofta…
Název: Access - vytvoření tabulky Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie - (Obchodní.
Složky a soubory Zdeněk Jelínek pátek, 21. listopadu 2014.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Sčítání do VY_32_INOVACE_15 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Automatická presentace se zvukem
Adaptační kurz
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Připrava na přijetí svátosti BIŘMOVÁNÍ
Be, fe, le, me, pes se veze, ke kterému i, y nás veze?
Technologie na úpravu pitné vody Eva Košarišťanová.
DEN ZEMĚ 30. dubna 2013 II. A a II. B ZŠ a MŠ Raškovice.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Věta vedlejší příslovečná podmínková
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Analytické myšlení Autor:Jana Buršová. 1. Tři dívky Anna, Bětka a Cilka odebírají jeden z časopisů: Vesmír, Reflex, Mladý svět, každá jeden a jiný než.
Dopis od Boha.
START a) Aplikace, programy atda) Aplikace, programy atd. b) Pevný disk a paměť počítače c) Programy pro úpravu fotek a videí.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
SPOLEČNĚ PRO ČISTÉ BRNO NA ULICI = JAKO DOMA VAŠE POLICIE.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
ZDRAVĚ A BEZPEČNĚ S počítačem patrně strávíš velkou část života. Proto je třeba se u něj umět správně a bezpečně chovat. Je důležité vědět, jak chránit.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha Uspořádání dat na disku
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Výpočet hustoty, práce s tabulkami
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
O NÁS smlouvy Naše auta v Jablonci nad Nisou Ulice-Arbesova 440.
1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti.
Příklad 1 Pan Dvořák je vlastníkem nemovitostí, a to pozemku parc. č. 314/1 a pozemku parc. č. 314/2, v katastrálním území Horní Heršpice, zapsaných v.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
Opakujeme vedlejší věty 3 Český jazyk 2. stupeň 1 Eva Beranová, Základní škola, Čapkova 126, Klatovy VY_32_INOVACE_06_Opakujeme vedlejší věty 3.
Pevný disk. Co to je? Zařízení, které se používá v elektrotechnice k uchování dat Využívá k tomu magnetickou indukci Magnetická indukce je vektorová fyzikální.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
VY_32_INOVACE_56_Pevný_disk
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DEN ZEMĚ
Model atomu.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
CÍSAŘOVY NOVÉ ŠATY (ŘEŠENÍ)
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Krásné vánoční svátky.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
TABULKA – JEDNODUCHÉ POČETNÍ VÝKONY
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Harddisk zkratka HDD. Harddisk zkratka HDD je zařízení, které se používá v počítačích a ve spotřební elektronice (MP3 přehrávače, videorekordéry, …)
Practice with the Conditional
BANKA.
Kurs počítačové gramotnosti
Druhy vět, větná melodie Stupeň a typ vzdělávání
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Heslo na každý den..
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).

Podvodník odepíše.

Ivan si stáhne hru.Ivan si stáhne hru.

Když jí stáhne objeví se tabulka.Když jí stáhne objeví se tabulka.

!VIR! Všechna data z počítače byla nečitelná a poškozena viremVšechna data z počítače byla nečitelná a poškozena virem Vir trvale poškodil pevný disk a počítač nefungoval tak jak by mělVir trvale poškodil pevný disk a počítač nefungoval tak jak by měl Oprava počítače byla velice nákladnáOprava počítače byla velice nákladná

Dále se může objevit tato hrozba.

Dál se podvodník (kamarád ) ptá kde bydlí, že by se mohli sejít u Ivana doma.Dál se podvodník (kamarád ) ptá kde bydlí, že by se mohli sejít u Ivana doma.

Já bydlím v Jablonci Nad Nisou v Zámecké ulici číslo našeho domu je 752.Já bydlím v Jablonci Nad Nisou v Zámecké ulici číslo našeho domu je 752.

A kdyby jsi mohl?A kdyby jsi mohl?

Pondělí nemůžu jedeme do Brna na celý den, ale v úterý mohu když tak zavolej mi na číslo Pondělí nemůžu jedeme do Brna na celý den, ale v úterý mohu když tak zavolej mi na číslo

Když přijeli z Brna tak doma nebyli žádné cenné věci, a všechno rozházené.Byt byl vykradený.Když přijeli z Brna tak doma nebyli žádné cenné věci, a všechno rozházené.Byt byl vykradený.