Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Advertisements

Rozpočet přímých NIV na rok 2008 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 17. prosince 2008 KÚ Liberec.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2012 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2013 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Rozpočet přímých NIV na rok 2008 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. dubna 2008 KÚ Liberec.
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2009 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2009 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Zpracovala: Ing. Haščáková Datum: únor 2010.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2011 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Rozpis rozpočtu přímých výdajů na rok 2012
Porada ředitelů dětských domovů zřizovaných Moravskoslezským krajem odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2011 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2011 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Datum: únor 2012.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
Čerpání rozpočtu přímých nákladů za rok 2012 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Regionální školství financování, odměňování pedagogických pracovníků
Financování regionálního školství
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Projekt Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků škol a školských zařízení Libereckého kraje v oblasti řízení a personální politiky I CZ.1.07/1.3.00/
Aktuální informace (pro RK vedoucích pracovníků a pracovníků přímo řízených organizací) Mgr. F. Dobšík (30. duben 2013)
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Ekonomické a organizační problémy ve školství Pk v 1. Q 2009 Ing. Ladislav Forman vedoucí odboru školství, kultury, památkové péče a tělovýchovy
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec, 15. dubna 2015.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Pokyn k vykazování dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami v Libereckém kraji Porada pro obce s rozšířenou působností, 21. listopadu.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Ing. Michaela Stříbrná.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Porada E krajských škol a školských zařízení prosinec 2016
Rozpočet přímých NIV na rok 2012
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
Rozpočet přímých NIV na rok 2017
s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných obcemi
místo konání: Krajský úřad Libereckého kraje
Porada s řediteli škol a školských zařízení
Změny financování regionálního školství
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Finanční vypořádání 2016 PO zřizované Krajem Vysočina
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 14. prosince 2016 Liberec.
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Normativní financování vztahy a souvislosti
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Liberec.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Rozpočet přímých NIV na rok 2016
Porada s obcemi s rozšířenou působností
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Návrh rozpočtu kapitoly MŠMT na rok 2019 v Kč ve stavu projednaném vládou dne bez podílu výdajů od EU   Vládní návrh rozpočtu MŠMT na rok.
Rozpočet přímých NIV na rok 2018
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2018
Porada s obcemi s rozšířenou působností
Rozpis rozpočtu a normativy
s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných obcemi
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Rozpočet přímých NIV na rok 2011
Transkript prezentace:

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Přímé výdaje na vzdělávání 2.Ostatní účelové prostředky v rámci rozvojových programů 3.Zhodnocení finančního vypořádání za rok 2009 Finanční vypořádání se státním rozpočtem za rok 2009 – školy zřizované obcemi

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Přímé výdaje na vzdělávání ÚZ Poskytnuto k v Kč Použito k v Kč Vratka dotace v Kč Platy OON Ostatní NIV celkem

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor 2010 Přímé výdaje na vzdělávání - vratky v průběhu let

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Ostatní účelové prostředky v rámci rozvojových programů ÚZ Poskytnuto k v Kč Použito k v Kč Vratka dotace v Kč Platy Ostatní (pojistné + FKSP) NIV celkem Hustota a Specifika

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor 2010 ÚZ I. + II. etapa Poskytnuto k v Kč Použito k v Kč Vratka dotace v Kč Platy Ostatní (pojistné + FKSP) NIV celkem Zvýšení nenárokových složek platů pedagogům

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor 2010 ÚZ I. + II. etapa Poskytnuto k v Kč Použito k v Kč Vratka dotace v Kč Platy Ostatní (pojistné + FKSP) NIV celkem Posílení úrovně odměňování nepedagogům

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor 2010 Asistenti pedagoga k žákům se soc. znevýhodněním MŠMT zafinancovalo z RP 80,8% z požadavků škol Celkem pro obecní školy poskytnuto pod ÚZ tis. Kč (z toho platy tis. Kč) Na obecních školách celkem 50 úvazků asistentů pedagoga Dofinancováno z přímých výdajů pod ÚZ tis. Kč (z toho platy tis. Kč) Vráceno při finančním vypořádání pod ÚZ tis. Kč (z toho platy 108 tis. Kč)

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor 2010 Rozvojový program Poskytnuto k v Kč Vratka dotace v Kč % čerpání Podpora škol, které realizují inkluzívní vzdělávání (ÚZ 33018) ,6% Školní vybavení pro žáky 1. ročníku základního vzdělávání (ÚZ 33017) ,8% EVVO pro školy (ÚZ 33001) ,4% Bezplatná příprava dětí z EU k začlenění do ZŠ (ÚZ 33435) ,3%

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Zhodnocení finančního vypořádání za rok 2009 Prostředky vrací méně škol, ale ve větším objemu Posílat komentáře ke všem vratkám Posílat věcná vyhodnocení dle pokynů k rozvojovým programům Zasílání tabulek a dalších podkladů k finančnímu vypořádání a zároveň I poštou nebo DS em