PK č.7 strojírenství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 | spstrutnov
Střední odborná škola průmyslová
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_10 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Českomoravská elektrotechnická asociace partner Veletrhy Brno a.s. MSV 2009 Českomoravská elektrotechnická asociace, odborný garant MSV 2009 a spolupořadatel.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
1.1 Úvod.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště strojírenské a elektrotechnické Brno, Trnkova 113.
Technologie ročník, učební obory:strojní mechanik obráběč kovů
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Moravskoslezský kraj.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
1 Mechanika s Inventorem 10. Shrnutí Petr SCHILLING, autor přednášky Ing. Kateřina VLČKOVÁ, obsahová korekce Tomáš MATOVIČ, publikace FEM výpočty Optimalizace.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Zásady montážních prací Ročník:2. Datum vytvoření:prosinec.
Programátor CNC strojů
Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
PŘEDMĚTOVÁ KOMISE Č.6 odborné automobilní předměty.
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Projekt „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“,reg.číslo CZ.1.07/3.2.05/ je spolufinancován.
VOŠ, SPŠ automobilní a technická České Budějovice © 2011.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
 Jedna z největších škol Karlovarského kraje  Více jak 1000 žáků a 100 zaměstnanců  11 maturitních oborů  11 učebních oborů 
Organizační formy vzdělávání Anotace: Výukový materiál je určen pro učitele jako osnova při výkladu učiva ORGANIZAČNÍ FORMY VZDĚLÁVÁNÍ. V prezentaci je.
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Vyšší odborná škola a Střední odborná škola zemědělsko-technická B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m Technické fórum 2016 – Zámek Valeč.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
© Ing. Pavel Hrzina 2005 X13PES CVIČENÍ 10 Pravidla pro tvorbu dokumentace 1. část.
Obráběč kovů Konvenční obrábění – soustruh, frézka, bruska ( ročník) CNC obrábění (2. a 3. ročník) odborná učebna soustružení simulátory MTS a Sinumerik.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Důvod vzniku krajských stipendií
Katedra elektrotechniky
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Pracovní list – předloha pro žáky Určen pro: 3. ročník.
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
ŠANCE PRO VÁS.
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Strojnická průmyslovka – škola českých hlav a rukou
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Autor: Mgr. Helena Nováková
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
STROJE OVLÁDLY ŽIVOT 2. pol. 19. stol.
Transkript prezentace:

PK č.7 strojírenství

Složení PK Vedoucí PK: Ing. Karin Kalousová Stálí členové: Ing. Lena Hrnčiarová, Ing.Vladimír Zapletal Ostatní členové: Ing. Marek Ivančo, Ing.Vladimír Jach, Ing. Eda Kačmář, Mgr.Helena Nováková, Ing.Tomáš Pščolka, Ing. Drahomír Rozsypal, Ing. Štěpán Turay

Předměty vyučované v PK č.7 Části strojů a mechanismy Kontrola a měření Konstrukční cvičení Manipulační technika Mechanika/Aplikovaná mechanika Mechanizace a automatizace Stavba a provoz strojů Strojírenská technologie Strojnictví Technická dokumentace/Technické kreslení

Činnost PK č.7 PK pracuje dle plánu práce ze dne 20.9. 2006 Plán práce PK vychází z učebních plánů a dalších učebních dokumentů

Akce pro žáky ve školním roce 2006/07 V tomto školním roce PK připravila pro žáky tyto akce: MSV Brno – dne 21.9. 2006, účast třídy: SID 3, SID 4, SEZ 4, pedagogický dozor: Ing. Kalousová, Ing. Zapletal Technické muzeum O.-Michálkovice – 29.10. 2006, účast SID 3, pedagogický dozor: Ing. Kalousová OZO Ostrava – 6.11. 2006, účast SEZ 4, pedagogický dozor: Ing. Zapletal

MSV BRNO 2006

MSV BRNO 2006

Naplánované akce S ohledem na obsah a rozsah učiva v jednotlivých studijních a učebních oborech jsou naplánovány další akce: Tatra Kopřivnice – třída SEZ 4, SID 2, MLŽ 1 Pivovar Nošovice – SEZ 4, SID 4 V filtr Ostrava – SEZ 4 Vítkovice lahvárna – SEZ 4 Autosalon Praha – SID 4 Hayes Lemmerz Autokola a.s. – SID 3 AUTOTEC Brno – SID 3 MITTAL STEEL Ostrava – MAA 1, MAB 1 Škoda Auto Mladá Boleslav – SID 2, AUT 2 Vagónka Studénka – KLE 2 Slévárna Baška u Frýdku – Místku KLE 2 Individuální výlety tříd

Klasifikace studentů PK se podílí na klasifikaci těchto tříd: Studijní obory: AUT 1, AUT 2, DPS 1, DPD 1, ETE 1, PED 1, SID 1, SID 2, SID 3, SID 4, SEZ 4 Učební obory: ATE 1, AEM 3, KLE 1, KLE 2, KLE 3, MAA 1, MAB 1, MLŽ 1, MEC 2,

Maturitní zkoušky PK se podílí na organizaci MZ studijního oboru Silniční doprava : ústní MZ Odborné předměty II (CMS, KOM, MIT, MEC, STT) písemná práce z Odborných předmětů (MEC, KOM, MIT) A studijního oboru Strojírenská a elektrotechnická zařízení: Ústní MZ Odborné předměty II (KOC, ZAS, SPS, MEC, TME) písemná práce z Odborných předmětů (MEC/APM) Závěrečná práce (KOC)

Závěrečné zkoušky PK se podílí na závěrečných zkouškách učebních oborů Klempíř pro strojírenskou výrobu – písemná část zkoušky (TED)