Erika Seďová LS 2014.  Cíl  Použité nástroje  Velké množství dat  Řešení  Závěr.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Advertisements

Nový přístup k aplikacím Vema
VISK 7 J. Polišenský. Historie ochrany knihovních fondů v NK ČR •1994 vznik odboru ochrany knihovních fondů •1995 dokončení Centrálního depozitáře v Hostivaři.
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Tabulkové procesory (MS Excel)
Ing. Jan Mittner MySQL Workbench 2. Základy práce s databází 3. Subversion 2.
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
Kateřina Svobodová a Markéta Pospíšilová
Webová aplikace.  Úvod  Možnosti vývoje (komponenty, které dokážeme nabídnout) + ukázka  Možnosti využití Frameworku pro těžkého klienta  Výrobní.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Pavel Řezníček v Brně  Výběr tématu  Tvorba aplikace  Ukázka aplikace  Zhodnocení práce  Další kroky.
Informační systémy Nástroje pro sběr dat, návrh a realizace databáze.
Replikace dat Bakalářská práce na téma. 2 Obsah prezentace - Práce s daty za pomoci XML - Webové služby - Teorie replikace dat - Replikace dat.NET Framework.
Portál pro klienty insolvenčních správců
Apache, PHP, MySQL Lukáš Masopust Web server Apache Aplikace schopná zpracovat HTTP požadavek Nejpoužívanější Web server Vytváří ho The Apache.
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
FCHT – Aplikovaná Informatika v Chemii
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Informační systém pro sportovní klub TTC Znojmo
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Jazyk PHP Programovací jazyk PHP (Hypertext preprocessor) je skriptovací jazyk, který běží na straně serveru. KLIENT - SERVER Server posílá do vašeho počítače.
Walter Schorge Archa – Open Source archivní informační systém v NTM Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě
Elektronická žákovská knížka Autor: Matěj Liederhaus Vedoucí projektu: Klára Císařová.
WWW – hypertextový informační systém
Georeporty aplikované využití geoprostorových informací
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Licence Vít Ochozka. K čemu slouží Kontrola spouštěných aplikací Omezují spouštěné aplikace na konkrétní PC Povolují některé moduly.
Novinky pro webovou platformu Jiří Burian, Tomáš Kutěj,
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Úvod do PHP IZI 228.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Struktura Možnosti obnovy obecně Představení programu Obnova smazaných dat.
Jan Rubín, 4.B.  Seznámení s projektem  Cíl projektu  Nástroje pro řešení  Metody práce/tvorba projektu  Dotazy, praktická ukázka 2.
Jak učit databáze v tabulkovém procesoru. Učit vlastně databáze na ZŠ ??? Pro: Práce s velkými objemy dat je jedním z hlavních z hlavních využití PC.
Využití Souborného katalogu knihovnami NPÚ v systému Tritius
Semestrální projekt Správa webových konferencí Mendelova univerzita Aplikace vývojových technik Jakub Matoušek Květen 2012.
Systém pro sledování vývoje cen produktů AVT LS 2015 Petr Kalas.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
JPrVyd Desktopová aplikace pro evidenci příjmů a výdajů OSVČ.
Generování 3D modelů budov pro potřeby vizualizace v prostředí Internetu Michal Kramář, G562 Diplomová práce.
WEBOVÝ PORTÁL O POČÍTAČOVÝCH HRÁCH ROMAN POSPĚCH.
Tvorba WWW prezentace pro autonomního robota Bakalářská práce , Brno Autor: Jan Zálešák Vedoucí práce: Ing. Jiří Lýsek Ph.D.
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
24 Používání relačních databází (základní pojmy a principy z oblasti relačních databází, struktura databáze,oblasti použití relačních databází, vkládání.
Dynamická webová aplikace Autor:Ondřej Soukup Třída:I3.
Internetové technologie Petr Kašpar KAS265. Obsah Formát PDF Možnosti tvorby v PHP Třída FPDF České fonty Ahoj světe! Buňky Záhlaví/zápatí Pluginy Komplexní.
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
Hybridní mobilní aplikace pro Android Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu.
Školák.cz Piš a sdílej své sešity, jednoduše, rychle, v pohodě. Autoři: Jiří Hon a Lukáš Helebrandt.
Jan Mánek. O čem budu povídat? Digitální fotografie – Google PICASA Slideshow z fotografií Bubliny v obrázcích Prezentace na internetu Dokumenty na internetu.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Webová aplikace pro koordinaci výrobních procesů Kryštof Német , Brno Autor: Kryštof Német Vedoucí práce: RNDr. Zuzana Priščáková, PhD.
Import dat Access (16). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Randstad Java Academy vše o kurzu Gabriela Hrbáčková Director Randstad Professionals.
SOFTWARE Operační systémy.
Vyhledávání v Internetu
školák Piš a sdílej své sešity, jednoduše, rychle, v pohodě.
Textový Editor.
Webová aplikace pro správu sportovního oddílu
Hybridní mobilní aplikace pro Android
Přednáška 4 MySQL.
Webové aplikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Roman Péchal, Jan Čongva, Martin Durák
Transkript prezentace:

Erika Seďová LS 2014

 Cíl  Použité nástroje  Velké množství dat  Řešení  Závěr

Sjednocení velké databáze kontaktů Webová aplikace s jednoduchým ovládáním Pro rychlé vyhledávání kontaktů

 MySQL Workbench  MySQL  Knihovna PHPExcel  Nette framework

 Spousta souborů  Kde kontakt najdu? ..Najdu ho vůbec v takovém množství dat?  Není Google rychlejší než firemní databáze? …

 V souboru velké množství dat  Špatná orientace  Žádné vyhledávání

xls sql

 Každá informace vztahující se ke konkrétní firmě má jiný počet řádků  Kontrolování, aby každá kontaktní osoba byla přiřazena ke správné firmě  Co dělat, když firma je bez kontaktní osoby, ale má kontakty?

ERDiagram Analýza souboru.xls ->.sql Skript pro automatizovaný převod Webová aplikace Vyhledávání kontaktů Práce s kontakty

 Po importu:  206 rubrik  Přes 6000 kontaktních osob  Asi 1000 firem  Vytvořen adresář kontaktů pro rychlejší a snadnější vyhledávání a úpravu.