Přinášíme poklady země lidem na celém světě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Jak na to, aniž bychom se zničili
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s.
Sídlo ve Vancouveru v Kanad ě Evropská centrála v Holandsku.
Jak budovat obchod rychlou cestou.
Význam informací v podnikání
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
JBA V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Představujeme službu Samepage
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
Rudolf Čihák, CEO, IdeaMarkets Martin Pavlica, CEO, Intelligent Markets 2 ÚSPĚŠNÉ VYUŽITÍ KOLEKTIVNÍ INTELIGENCE V KORPORÁTNÍ PRAXI.
Scope2 INDEX 1. Internet mktng and sales 2. Marketing Strategy 3. International M. 4. Tenders and public procurement 5. Q & A E-commerce (Elektronické.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_09.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Vaše budoucnost s FM GROUP
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo n áměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_19_JAK.
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Mezinárodní Obchodní příležitost. Zdraví a krása Dlouhověkost Snížení váhy Zvýšení výkonu Rychlá a účinná regenerace.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Struktura podnikatelského plánu
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Jak si zajímavě přivydělat a splnit si tak svoje sny a cíle Chcete zvýšení vaší životní úrovně a pomoc druhým lidem? Možná ještě není příliš pozdě...
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
American Diamond Traders inc.
Jak na PR (absolutní základ)
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Nový Kompenzační plán - akce (region Evropa) od do
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Obchodní plán.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Prezentace obchodního plánu
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Transkript prezentace:

Přinášíme poklady země lidem na celém světě.

3. NEJBOHATŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ 2. NEJBOHATŠÍ ČLOVEK V USA „Z VĚCÍ, KTERÉ DĚLÁTE RÁDI, SI UDĚLEJTE SVÉ HOBBY, A Z VĚCÍ, KTERÉ MÁ RÁD SVĚT, SI UDĚLEJTE SVŮJ BYZNYS“ - Warren Buffett 3. NEJBOHATŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ 2. NEJBOHATŠÍ ČLOVEK V USA 74,4 MILIARD $

To správné podnikání Je to jednoduché, je to lehké, je to káva! JE TO ORGANO GOLD!

Můžete těžit ze všech těchto odvětví současně. Nejrychleji rostoucí ODVĚTVÍ Zdraví a wellness Internet Práce z domova Káva Můžete těžit ze všech těchto odvětví současně.

KÁVA Káva není luxus…Je to každodenní součást našeho života! Nejvíc konzumovaný nápoj po vodě. Nejvíce obchodovaná komodita po ropě. Denně se vypije 2,5 miliard šálků. Více než 80 % populace starší 18 let konzumuje kávu. Prodej výběrových káv ročně stoupá o 20%. Milióny lidí platí do 5 $ za šálek kávy a hodně z nich pije 3-5 šálků denně

příležitosti Káva a načasování Starbucks®: 80-100 Kč za šálek McDonalds®: McCafé® Dunkin Donuts®: změna logo z koblihy na kávu Nestlé®: uvedení Nescafé na trh Subway®: snídaňové kávové menu Starbucks® je registrovaná obchodní značka. Všechna práva vyhrazena. Nescafé® je registrovaná obchodní značka Société des Produits Nestlé S.A. Všechna práva vyhrazena. McCafé® je registrovaná obchodní značka McDonald’s Corporation. Všechna práva vyhrazena. Dunkin Donuts® je registrovaná obchodní značka. Všechna práva vyhrazena. Subway® je registrovaná obchodní značka. Všechna práva vyhrazena.

Kávová příležitost Nyní můžete milionům kávičkářů nabídnout lepší kávu a mít příjem pokaždé, když ji budou pít. PROČ je Organo Gold lepší volba?

Účinná a exkluzivní SLOŽKA Organicky pěstovaná Ganoderma Lucidum (známá také pod názvem Reishi, Ling Zhi) Více než 2000 let historie (původně v Číně určena pouze pro královský rod). Číňany považována za “Zázračnou královnu bylin” – zlepšuje uzdravovací procesy těla, podporuje dlouhověkost Nejzásaditější rostlina. Záznamy lze nalézt jak ve starodávných tak i v moderních textech.

Budování pro BUDOUCNOST Výrobce Ganodermy společnost Organo Gold se těší mezinárodnímu uznání díky patentované metodě pěstování a přípravy světově vedoucí značky houby Ganoderma s bio certifikací. Organo Gold a partneři oslavili otevření průmyslové zóny Gano Herb, která se za investice 240 miliónů dolarů stala největším světovým pracovištěm s houbou. Patent na metody přípravy a produkty z Ganoderma Lucidum (Patent číslo ZL01101789.9)

Produkty OG, KTERÉ LIDÉ MILUJÍ SVĚTOVĚ VEDOUCÍ ZNAČKU PRODUKTŮ NA BÁZI GANODERMY

Mezinárodní značka Nejsledovanejší sport na světě 3,5 miliardy fanoušků Miliardové podnikání OG sa stáva světovou značkou

VEDENÍ Vizionářské a zkušené Skromné, ale jasné poslání: Přineste poklady země, lidem na celém světě. Představte „LEPŠÍ KÁVU“ a „GANODERMU“ celému světu Vizionářské a zkušené VEDENÍ

Myšlením K BOHATSTVÍ Společnost Organo Gold získala jako první exkluzivní strategickou spolupráci s nadací Napoleona Hilla a jejím proslulým World Learning Centrem (Světovým Výukovým Centrem). .

PENÍZE UŽ DNES Začněte vydělávat 7 způsobů jak dostat zaplaceno, když mluvíte o ORGANO GOLD produktech a příležitosti

6. Christian Steinkeller 7. John & Blanca Sachtouras 10 Nejvíc vydělavajících v odvětví 2. Angela Liew & Ryan Ho $1,100,000 Monthly 3. Dexter & Birdie Yager $1,050,000 Monthly 4. Shane Morand $927,000 Monthly 5. Jose Ardon $830,000 Monthly Global Leaders 1. Holton Buggs $1,350,000 Monthly 6. Christian Steinkeller $617,400 Monthly 7. John & Blanca Sachtouras $600,000 Monthly 8. David Imonitie Jr Organo Gold $497,000 Monthly 9. Barry Chi & Holly Chen $480,000 Monthly 10. Foo Howe Kean $450,000 Monthly

Nakupuj za VOC, prodej za MOC, ZISK JE tvůj Denní maloobchodní PRODEJ Výdělek nejméně 40 % v maloobchodním prodeji Jako nezávislý Distributor Organa Gold, můžete prodávat maloobchodním odběratelům osobně nebo prostřednictvím své osobní webové stránky. Najděte MO potencionální zákazníky Coffee+Jazz Mixers party Speciální příležitosti Salóny krásy a lázně Posilovny a sportovní centra Osobní individuální schůzky Nakupuj za VOC, prodej za MOC, ZISK JE tvůj

Rychlý bonus za Promo balík Vydělávejte si týdně Vydělávejte pokaždé, když zapojíte nového distributora, který si koupí registrační Promo obchodní balík produktů Organo Gold. Rychlý bonus za Promo balík Získejte až 145 € za každý Promo balík

DUÁLNÍ TÝMOVÝ Bonus Toto jste VY Začněte vydělávat pouze s dvěma osobně přivedenýma osobami. Jednoho vpravo a jednoho vlevo Toto je váš tým Marketing As. Supervizor Konzultant Safír. Rubín. Smaragd Diamant. 10% 10% 15% 20% 20% 20% 20% $500 $1,000 $1,500 $5,000 $10,000 $15,000 $20,000 týdně týdně týdně týdně týdně týdně týdně

Další možnosti PŘÍJMU 4. Uni-level bonus - měsíčně Toto je srdce Vašeho celoživotního pasivního příjmu. Vydělávejte z opakovaných objednávek ve Vaší organizaci až do hloubky devíti úrovní. 5. Uni-level vyrovnávací bonus - měsíčně Provize 10-20% 6. Generační (Leadership) bonus - měsíčně 7. Globální akcie společnosti - čtvrtletně Abyste získali výše uvedené bonusy, existují jisté kvalifikační předpoklady, které musíte splňovat. Detaily naleznete v plánu plného vyrovnání.

Sapphire 200€ Ruby 400€ Emerald 600€ Diamond 800€ Black Diamond 2,000€

Jak začít Osobní webové stránky a přístup do vaší Kanceláře na 12 měsíců Distributorský pořadač Brožury a přihlášky Vzorky kávy Možnost nákupu za VOC 42 € Distributorská souprava

179 € Bronze

459 € Silver

Retail Value 2,133 € ! 1,195 € Gold

Stejná práce, ale rozdílné příjmy Bronzový balíček Stříbrný balíček Zlatý balíček 10% 15% 20% 0 % 10% 20% N/A automaticky automaticky Consultant Consultant 500 1500 2500 Duální tým max. Vyrovnávací bonus Postup na pozici Týdenní příjem max. v USD

Podpora pro Vás: www.ChadNattida.com

Podpora pro Vás: Chad a Nattida Chong

Načasování je klíčové Nyní Potom TY 1,000 1,000 TY

4 kroky k ÚSPĚCHU 1. Buďte Produktem produktu Podělte se o své svědectví Nastavte si správnou autoobjednávku (pokud je to vhodné). Kupte si 2 krabice kávy (černou a Latté) 2. Sepište si seznam kontaktů 50 milovníků kávy 50 podnikavých lidí Naučte se 4 otázky Získejte 10 maloobchodních zákazníků za pomoci Scénáře 3. Zorganizujte čtyři večírky s kávou a jazzem doma či v kanceláři 4. Zapojte se do ověřeného úspěšného systému Zavažte se na 18 měsíců pořádejte týdenní večírky s kávou a jazzem Účastněte se akcí na podporu obchodních aktivit a školících telefonátů

4 OTÁZKY 1. Pijete kávu nebo znáte někoho kdo pije kávu nebo čaj alespoň občas? 2. Jakou pijete kávu? Černou nebo s mlékem a cukrem? 3. Jaká je Vaše nejoblíbenější značka? 4. Kdy Vám naposledy (jméno jeho oblíbené značky) zaplatila za to, že ji pijete nebo jste ji někomu doporučil/a?

Je to jednoduché, jde pouze o kávu!  Rychlý scénář pro získání maloobchodního zákazníka „Ahoj (jméno)“, jak se máš? (chvilka společenské konverzace) (jméno)“ „POTŘEBUJI TVOJI POMOC“ „Právě rozjíždím své podnikání s kávou a začínám se třemi druhy – černá, Latte a Mocha. Byl/a bych rád/a, kdybys ji vyzkoušel/a a koupil/a si ode mě krabičku nebo dvě. Šálek této gurmánské kávy stojí jenom 28 korun. (jméno) mohu se na Tebe spolehnout, koupíš si ode mě krabičku nebo dvě? A žádný problém, kdyby Ti náhodou nechutnala, už Tě nikdy nepožádám, aby sis ji ode mne kupoval/a. Je to jednoduché, jde pouze o kávu! 

24 Hodinový Plán Hry Chcete mít výsledky pomalu nebo RYCHLE? www.ChadNattida.com > Downloads Chcete mít výsledky pomalu nebo RYCHLE?

Další významné události FREEDOM CAMP 1-2.5.2015 April 18,19 2015 – European Convention 29-30.8. 2015 – International Convention : Los Angeles, USA

Jste připraveni stát se dalším OG kávovým milionářem? Změň svou kávu, změň svůj život. ©2012 Organo Gold Veškerá práva vyhrazena. Kopírování celku nebo částí bez písemného svolení společnosti Organo Gold je přísně zakázáno. Tato publikace neudává typické příjmy. Skutečný příjem bude záviset na dovednosti a množství času a snahy, které každý jednotlivec věnuje svému obchodu. Organo Gold nezaručuje, že jednotlivec, který se zaregistruje jako nezávislý distributor, dosáhne výdělků odkazovaných nebo naznačených v této publikaci.