H ODNOCENÍ KUKUŘIČNÝCH HYBRIDŮ  AUTOR : Ing. M. BRUCKNEROVÁ  ŠKOLITEL: Doc. B. ČERMÁK  ZF JU ČESKÉ BUDĚJOVICE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TÉMA 2 VÝSTAVBA, ÚDRŽBA, OPRAVY, ŽIVOTNOST VOZOVEK A EKONOMIKA
Advertisements

Dan Rozbroj školitel: Dr. Ing. Pavel Vrbka
Stanovení ceny v marketingu
PRODUKCE OVOCE A ZELENINY HOSPODÁŘSKÝ KRAJINOTVORNÝ NUTRIČNÍ zdroj vitamínů minerálních látek vlákniny fyziologicky aktivních látek (pozitivní x negativní)
Dusíkaté látky a metoda jejich stanovení
ZNEČIŠŤOVÁNÍ VODY A VYČERPÁNÍ ZDROJŮ PITNÉ VODY
PÍCNINY.
Sledování vlivů prostředí na modelové kultury mikroorganismů pomocí optických metod Ing. Ondřej Podrazký Školitel: Doc. Ing. Jiří Burkhard, CSc. Školitel-specialista:
Hodnocení živin Ve světě se používá několik systémů hodnocení živin:
Okopaniny nízký obsah sušiny ( %) vysoké hospodářské výnosy
Téma: Vybrané zemědělské plodiny kukuřice setá II
VOJTĚŠKA SETÁ (MEDICAGO SATIVA)
Sacharidy a metody jejich stanovení
Polní ekosystémy luskoviny krmné plodiny.
Stravitelnost organické hmoty a metody jejího stanovení
Význam barvy v reakci ptačího predátora na aposematickou kořist Alena Cibulková školitel: Petr Veselý.
Pícniny - rozdělení a využití
KUKUŘICE, SILÁŽ Ing. Petra Náměstková.
DÚ I.1 Analýza podílu plošných a difúzních zdrojů na celkovém znečištění vod VÚV T.G.M, v.v.i, pobočka Ostrava, Ing. Martin Durčák.
ROZPOČTY REŽIJNÍCH NÁKLADŮ
3 senzory - 1 jízda – 3 mapy MSP3 technologie mapování půdních vlastností pro 21. století.
KUKUŘICE VE VÝŽIVĚ SKOTU
Digestáty: druhotné využití odpadů v zemědělství
Využití mikrobiálních inokulací pro revitalizaci půd O. Mikanová Výzkumný ústav rostlinné výroby - Ruzyně.
Vliv topného režimu na emise krbových kamen spalujících dřevo
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Chov Zvířat
Zhodnocení koncentrací kovů v atmosférickém aerosolu v Litoměřicích. Identifikace zdrojů znečištění za pomoci faktorové analýzy Václav Synek, Jan Leníček,
Analýza snímků VŠB – Technická univerzita Ostrava Katedra informatiky Doc. Ing. Lačezar Ličev, CSc.
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Předpokládaná funkčnost trhu s elektřinou v roce 2005 Ing. Miroslav Marvan Asociace energetických manažerů Praha 14. dubna 2004.
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
01.5 Produkce hnoje, močůvky, výroba kompostu Ing. Magda Pavezová
Růst řasové populace Scenedesmu v povrchových vodách blízkého okolí
Kukuřice setá (Zea mays)
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov
Hodnocení vlivu minerálního hnojení na mikrobiální společenstva v dlouhodobém polním pokusu na trvalém travním porostu Stanislav Malý Národní referenční.
Stanovení délky a útlumu optického vlákna metodou optické reflektometrie Týden vědy 2015 J. Baran a J. Povolný.
Vlnění na struně Autoři : Jaroslav Adam Monika Panušková.
5. PROJEKCE MODERNÍCH ORGANIZAČNÍCH A ŘÍDÍCÍCH PODNIKOVÝCH STRUKTUR Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology.
Školské systémy, vzdělanost a ekonomická výkonnost
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Inovace předmětu Gastronomické technologie III (FT6A/2014) Stanovení vlákniny a stravitelnosti v zeleninových salátech Institucionální program UTB Zlín.
Dolování znalostí z vícejazyčných textových dat Luděk Svozil , Brno Vedoucí práce: doc. Ing. František Dařena, Ph.D.
Možnosti biostatistiky RNDr. Karel Hrach, Ph.D. Ústav zdravotnických studií UJEP Biomedicínský výzkum s podporou evropských zdrojů v nemocnicích ( )
METODY VYHODNOCENÍ VLIVU EROZE ZEMĚDĚLSKÉ PŮDY NA EUTROFIZACI VODNÍCH ÚTVARŮ Ing. Barbora Jáchymová, doc. Ing. Josef Krása, Ph.D. PRŮMYSLOVÁ EKOLOGIE 2016.
CHISA 2011, Srní, října 2011 OBRAZOVÁ ANALÝZA – porovnání vlivu recepturního složení pečiva I. Švec, M. Hrušková, T. Hofmanová.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Analýza hypotéčních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám v České republice Autor bakalářské práce:Martina Šimková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Robert Zeman.
Kolektivní investování z pohledu možnosti zhodnocení volných finančních prostředků podniku Autor: Pavel Maroušek Vedoucí: Ing. Martin Maršík, PhD. Oponent:
Vliv času a prostoru na vývoj a funkci biokoridů
Alternativní zdroje NON-GMO krmiv
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Stanovení ceny v marketingu
ÚVOD DO VÝŽIVY ROSTLIN DĚLENÍ ŽIVIN Z POHLEDU ROSTLINY
Vysoká škola technická a ekonomická České Budějovice Ústav podnikové strategie Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku Autor BP: Miroslava Sobotovičová.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Jako ryba ve vodě Kopřiva africká.
Specifika ocenění zasilatelských podniků na příkladu konkrétní firmy
Pole - kulturní rostliny
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Vítáme Vás v Troubelicích Silážní seminář 2017
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Ing. Martin Kulhánek, Ph.D. A330
Úzkořádková technologie pěstování kukuřice Smutný V., Šedek A.
Název posteru [velikost 48, písmo Arial Bold]
Ing. Tauber René , Výzkum a poradenství v lesnictví
Pedon = půda Hlavní zdroj obživy
Finanční charakteristiky podniků před moratoriem (výsledky výzkumu)
Shredlage v krmných dávkách vysokoprodukčních dojnic – postřehy z praxe Ing. Roman Poštulka, Ph.D. tel
Transkript prezentace:

H ODNOCENÍ KUKUŘIČNÝCH HYBRIDŮ  AUTOR : Ing. M. BRUCKNEROVÁ  ŠKOLITEL: Doc. B. ČERMÁK  ZF JU ČESKÉ BUDĚJOVICE

VÝZNAM KUKUŘICE  VÝNOSOVÝ POTENCIÁL  PLASTICITA HYBRIDŮ  OBJEMNÉ KRMIVO

CÍL PRÁCE  STANOVENÍ PODÍLŮ VLÁKNINY  SLEDOVÁNÍ OBSAHU ADF U SILÁŽÍ  VLIV FAO A HNOJENÍ

MATERIÁL  KUKUŘICE – ZELENÉ ROSTLINY A SILÁŽE

METODIKA  ODBĚR A MĚŘENÍ ROSTLIN  STANOVENÍ ZÁKLADNÍCH ŽIVIN  STANOVENÍ FRAKCÍ VLÁKNINY  SLEDOVÁNÍ OBSAHU ADF U SILÁŽÍ

POKRAČOVÁNÍ PRÁCE  ZJIŠTĚNÍ STAVITELNOSTI OH :  METODA „IN SACCO“  METODA „IN VITRO“

VLIV FAO NA RŮST KUKUŘICE A SUŠINU

VLIV FAO NA PODÍL PALIC NA ROSTLINĚ

HODNOTY LIGNINU CF, ADF A NDF V ZÁVISLOSTI NA FAO

POROVNÁNÍ OBSAHU ADF U SILÁŽÍ  HNOJENÁ  NEHNOJENÁ

ZÁVĚR  VOLBA HYBRIDU DO VHODNÝCH PODMÍNEK!