ODPOVĚDI K OŘÍŠKŮM1 Výuka pro druhý stupeň. CD přehrávač a baterie (odpověď) Baterie stojí 25 Kč. (Přehrávač stojí 5025 Kč, tedy 5025 Kč + 25 Kč=5050.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
Advertisements

Přímá a nepřímá úměrnost
27.1 Přirozená čísla v oboru do 1000
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Elektronická učebnice - I
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hodiny a režim dne pro první třídu.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DESÍTEK DO 100
70.1 Porovnávání desetinných čísel
Charakteristiky polohy hodnoty znaku - čísla popisující polohu znaku na číselné ose -můžeme zvolit: -Aritmetický průměr -Modus, medián -Harmonický průměr.
73.1 Zaokrouhlování desetinných čísel
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Oříšky 20 JAKUB VEJROSTA ©. Pořadí čísel  Zde jsou číslice od nuly do devítky ve zvláštním pořadí. Kam byste mezi ně zařadili číslo deset? 
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním znalostí z prvního stupně. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci procvičí znalosti z.
Slovní úlohy /0 – 1 000/. V lese vysadili 148 smrčků a 64 borovic. Kolik se vysadilo stromků? O kolik bylo více smrčků? /vypočítej zpaměti/ smrčků: 148.
* Přímá úměrnost Matematika – 7. ročník *
ICT M 5.R. Písemné násobení a dělení
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Zdroj obrazového materiálu
50.1 Pamětné sčít. a odčít. přirozených čísel v oboru do
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Hravá matematika. Seřaď čísla od nejmenšího k největšímu 99, 15, 100, 58, 85, 56, 44, 31, 2, 94, 26, 5 23, 0, 55, 89, 77, 14, 65, 50, 41, 69, 17, 8 55,
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
VARIACE S OPAKOVÁNÍM Mgr. Zdeňka Hudcová TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR.
OŘÍŠKY2 Výuka pro druhý stupeň. Knedlíky Paní Nováková uvařila na oběd knedlíky. Dva snědla ona, čtyři snědl pan Novák. Každé z jejich tří dětí snědlo.
Základy hudební abecedy
Pozor, čárka I..
71.1 Sčítání desetinných čísel Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Matematika Autor: Mgr.
72.1 Odčítání desetinných čísel
84.1 Procvičení a příklady: Násobení číslem 6
82.1 Procvičení a příklady: Násobení číslem 4 Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Matematika.
Procenta.
ČÍSELNÉ OBORY 12 Procenta MěSOŠ Klobouky u Brna. ŠKOLA:Městská střední odborná škola, Klobouky u Brna, nám. Míru 6, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/
Převodyvel.úhlůČástiúhlůPolovinaúhlů Sečti! Sečti!Řešrovnosti
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Jindřiška Tomášková Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_IV.MND4 Vytvořeno:12.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Geometrie v rovině a prostoru, Čtverec.
Zlomky a procenta Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Matematika Autor: Mgr. Martina Durinová SLOVNÍ ÚLOHY.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Autor: Mgr. Alena Chrenková SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 100 II
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení s podobou českých mincí Autor Čekalová Sylva Jazyk Čeština Očekávaný výstup Vyjasnění pojmů.
Souhrnný test kvantitativního myšlení
Zaokrouhlování desetinných čísel
Jméno autora výukového materiálu
Dělitelnost přirozených čísel
Zápalka váží 4 gramy a stojí 2 koruny
Písemné násobení (čísla do ) VY_32_Inovace_12TK-1
Přímá a nepřímá úměrnost
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIAGRAMY.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2C_12
Výpočty celku a části celku zadané zlomkem
Anotace : Výuka předmětu Člověk a příroda Autor : Mgr. Zuzana Šimotová
Zajímavá matematika T R K A L O Č Y =
NÁSOBENÍ A DĚLENÍ ČÍSLY 20, 30, 40, 50
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
VY_32_INOVACE_60_M- SLOVNÍ ÚLOHY
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
Dělení desetinného čísla celým číslem - procvičování
Procenta Výpočet počtu procent.
VY_32_INOVACE_10 10 KP slovní úlohy autor: Miroslav Ševčík
* Přímá úměrnost Matematika – 7. ročník *
Charakteristiky polohy
Transkript prezentace:

ODPOVĚDI K OŘÍŠKŮM1 Výuka pro druhý stupeň

CD přehrávač a baterie (odpověď) Baterie stojí 25 Kč. (Přehrávač stojí 5025 Kč, tedy 5025 Kč + 25 Kč=5050 Kč

Číslo(odpověď) Je to číslo 60

Jámy a muži(odpověď) Kolik vás jen napadne! Každá jáma je jinak veliká (záleží na požadované velikosti)

Deštník a šátek(odpověď) 250 Kč. Snadno zjistíte, že klobouk, šátek, kabát a deštník stojí =1450 Kč. A jelikož kabát s kloboukem stojí 1200 korun, na deštník s šátkem zbývá 250 Kč.

Číselná řada(odpověď) Deset patří mezi 4 a 9. Přehlednější bude, ale napsat "DESET patří mezi ČTYŘI a DEVĚT", protože všechna čísla jsou seřazená podle abecedy!