BK Kondoři Liberec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

ČABR oblast východní Čechy sezóna Povinnosti rozhodčích.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
SPORT – Spišská Nová Ves
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
mužstvo žáků TJ SOKOL CÍTOV 1930 Výroční zpráva
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
JSchr Ing. Jana Schröpferová FACILITÁTOR a ČLEN Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo (CTAC) Informačně – technologický klastr Olomouc,
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Rozpočtové deficity a dluhové krytí Rozpočtové deficity jsou běžné, přebytky vyjímečné. Chyby v minulosti podporují nezodpovědnost v současnosti. Za co.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
HÁZENÁ 2.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Jsme basketbalový tým působící v americké NBA Sídlíme ve státě Kalifornie Přezdívá se nám „Válečníci ze Zlatých států“ Vyznáváme modrou, bílou a žlutou.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Odborný seminář KFÚ FSE UJEP v Ústí nad Labem Sociální ekonomika jako producent sociální a veřejné přidané hodnoty.
Jak dál ve 2.lize? Pokračovat ve stávajícím modelu? Vytvořit další model? Vrátit se k osvědčené variantě?
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
Sady 5. května Plzeň
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Dalibor Wijas Jiří Vodička Filip Navrátil
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
FC Slovan Rosice, z.s..
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
REORGANIZACE TŘETÍ LIGY
SLUŽBY POSKYTOVANÉ KRAJSKOU SPOLEČNOSTÍ ARR s.r.o.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Obchodní plán.
BEACHVOLEJBAL.
Prezentace obchodního plánu
Moravská ústředna Brno firma s více jak stoletou tradicí
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

BK Kondoři Liberec

O klubu BK Kondoři Liberec je basketbalový klub, který působí v Liberci od roku 2005. Klub byl založen v roce 2005 s úmyslem přivést do Liberce prvoligový basketbal, proto si hned po založení koupil právo na účast v 1. lize. Okamžitě (sezóna 2005 - 2006) se podařil postup do NBL kde odehrál 3 sezony.

Informace a kontakty Kontakty družstva trenér: Dušan Bohunický organizační pracovník: Jan Pastyřík adresa: Malachova 911 mobil: 608254472 e-mail:… trenér: Dušan Bohunický adresa: Albrechtova 215 telefon: 666589471 mobil: 737555666 asistent trenéra: Jan Pastyřík

AKTUÁLNĚ Dne 29.4.2009 byl liberecký klub (100% podíl v klubu) odkoupen brněnskými podnikateli Jiřím Hosem a Radkem Konečným, kteří přesunuli licenci na NBL do Brna. V něm byl po finančnímu krachu BC Brno v roce 2008 a sestupu BBK Brno v roce 2007 vytvořen nový klub s názvem Basketball Brno. Důvodem pro prodej libereckého klubu byl malý zájem o basketbal v regionu a tím pádem i nedostatečná návratnost investic Současnost Liberecké firmě MSV SYSTEMS CZ s.r.o (které dlouhodobě podporuje mládež Kondorů) nebyl osud týmu lhostejný, sehnala finance na další sezonu 2009-2010 a odkoupila prvoligovou licenci od BK Jičín. Kondoři hrají domácí zápasy v liberecké hale Kort (Jeronýmova 570/22 , Liberec, PSČ 47001). Finanční prostředky pro sezonu 2010-2011 ale byly velmi okleštěny, proto tým opustila většina hráčů. Liberečtí tuto situaci vyřešili, povolali hráče z okolních klubů a kádr doplnili odchovanci. Hlavní trenér Kondorů je Dušan Bohunický. 1. basketbalová liga 2009–2010 umístění, 8. místo 2010–2011 probíhá