Eva Šejnostová Anna Bartošová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Když se z Péček stala PéBéčka
Advertisements

Děčínská kotva 2009 Téma : SVATBA.
Soukromá obchodní akademie SOAPA, s. r. o.
vyučující: Ing. Jana Herejková
půjčovna svatebních a společenských šatů
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Svatba v 11:00 hodin.
S VATBA Petr a Karolína. S EZNÁMENÍ Kde: na diskotéce Kdy: Jak: Seznámil nás Karel.
Velká klášterní restaurace
Projekt Občanská výchova 8.C
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení se žánrem pověsti a jejím rozdělením.
Thajská svatba 11/2011 Večeře se snoubenci večer před svatbou.
Svatba Nikola Moravcová & Zdeněk Pavlů
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Karel Kameník a Eliška Lhotková
Kristýna Radinová Tereza Musilová
Svatba.
Marika Páralová a Jakub Feik
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
VY_32_INOVACE_10_GAS_586_Mel
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ ZASEDACÍ POŘÁDEK U TABULE
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Složitá a slavnostní menu
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Sňatek
Fiktivní firma DG a SOŠE v Kralupech nad Vltavou
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Zuzana Růžková Martina Šulcová
Petr Muk *
Restaurace Jídlo.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit.
Svatební tvoření… …inspirace. I romantické oznámení může být vkusné, jemné, a dokonce vtipné… Svatební oznámení.
VY_32_INOVACE_41_VZNIK MANŽELSTVÍ Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Škola: ZŠ SPECIÁLNÍ, Litvínov.
ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)
Vyhláška o školním stravování Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová s paprikou 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
MARKÉTA HELÍKOVÁ ADÉLA KRICNEROVÁ HKS – ČZU 2013 Antropologie Areálů – Střední Asie Postavení ženy a svatební rituály – Belúdžové v Turkmenistánu, Kyrgyzstán.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VY_32_INOVACE_EV_8A_16M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Špenátový krém 25,- Kč.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKETNI_MENU_PREZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
SLAVNOSTNÍ HOSTINY Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
Náležitosti a druhy menu
ZASEDACÍ POŘÁDEK NA SVATBĚ STOLY VE TVARU „U“, „T“, „I“ + kombinované stoly SvatebníAsistentka.cz.
Svatební šaty Petra Hejduková 8.A. 2007/2008.
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_12 MANŽELSTVÍ Výchova.
Výlet- tam a zase zpátky
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Banketní obsluha Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
VY_32_INOVACE_13_PRAKTICKÉ ČINNOSTI
Sběrné ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
PŘÍPRAVA MENU SLAVNOSTNÍ HOSTINY
DOKUMENTACE SLAVNOSTNÍ HOSTINY
U Císařské cesty Minipivovar a restaurace ,, U Císařské cesty‘‘
Určete nesprávná tvrzení
Pokus. konec.
Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim
Středisko pro výuku jazyků Kožuszniková Eva
8 lidí na stůl, 10 stolů v místnosti a hlavní stůl
Transkript prezentace:

Eva Šejnostová Anna Bartošová Svatba Eva Šejnostová Anna Bartošová

Zásnubní prsten

Seznámení Kdy:3.7. 2 030 Kde: Na exkurzi v zámku Veltrusy

Termín svatby Kdy: 1.5. 2 033 Kde:Zámek Kynžvart

Seznam hostů, svědci Svědek ženicha: Vendula Vrublová Svědek nevěsty: Michaela Šejnostová Počet hostů: 50

Svatební obřad Kde: Na nádvoří zámku Kynžvart

Svatební hostina Kde: Vevnitř v zámku Kynžvart

Svatební prostírání

Svatební menu Aperitiv: Avanti Předkrm: Obložený tác Polévka: s játrovými knedlíčky Hlavní chod: Kachna s knedlíkem a se zelím Dezert: Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

Oznámení

Šaty pro nevěstu

Oblek pro ženicha

Svatební kyrice

Svatební účes

Snubní prsteny

Svatební dort

Cukroví

A toto je konec prezentace, děkuji za pozornost! 