Použití IPL v kosmetické praxi

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zvýšení výkonu FV elektrárny
Advertisements

BRONCHOSKOPIE Vlasta Urbánková.
Sportovní úrazy MUDr. Jana Picmausová.
= pramáti všech léčebných systémů světa
Krycí soustava (kůže) Kožní kryt je aktivní ochrannou bariérou, která odděluje vnitřní prostředí organismu od okolního prostředí Kůže je vícevrstvý dlaždicový.
Doping- metody, omezení, negativní účinky a budoucnost
Klimatizační zařízení
Digitální učební materiál
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
Ultrafialové záření Ultrafialové záření je neviditelné elektromagnetické záření o vlnové délce 400 – 4 nm a frekvenci 1015 až 1017 Hz. Je součástí slunečního.
VY_32_INOVACE_G Otázky na bílkoviny
Mikroskopická identifikace optického zjasňovacího prostředku Autor: Giliana Taraskaeva Vedoucí pracé: Ing. Ludmila Fridrichová, Ph.D.
Periorální dermatitida
Oběhová soustava člověka
VY_32_INOVACE_Př-ž 6.,7.08 Anotace: Vysvětluje základní rozdíly, seřazuje jednotlivé zástupce. Vzdělávací oblast: Členovci – popis těla, zástupci Autor:
Klíště obecné.
Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) zesilování světla stimulovanou emisí záření Tadeáš Trunkát 2.U.
Prezentace 2L Lukáš Matoušek Marek Chromec
LCD (Liquid crystal display). Základní informace Tenké a ploché zobrazovací zařízení skládající se z omezeného (velikostí monitoru) počtu barevných nebo.
Povrch těla - kůže.
Epilátory Expressive Wet&Dry. PROČ PRÁVĚ JEMNÁ EPILACE Inovovaný model Silk-épil Xpressive Wet & Dry je první epilátor od Brauna, který se dá použít na.
Sabina Mikulecká Anna Hejlová
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Oběhová soustava člověka
Bílkoviny a nukleové kyseliny
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Homeostáza a termoregulace
Stavba a funkční třídění svalové a nervové tkáně
Oběhová soustava- srdce
Lom světla Oskar Takáč Stanislav Ječmínek. informace Lom neboli refrakce je přechod světla rozhraním dvou optických prostředí, při kterém se paprsek láme.
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
Křivka krevního tlaku.
Základní škola Benátky nad Jizerou,Pražská 135 projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/1 Název : Inovace.
Využití radiotechnologie v onkologii
Hypertermie Pavel Lstiburek.
Princip laseru Zdrojem energie (např. výbojka) je do aktivního média dodávána energie. Ta energeticky vybudí elektrony aktivního prostředí ze zákl. energetické.
Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) zesilování světla stimulovanou emisí záření.
Katetrizační ablace srdečních arytmií
8. První pomoc -TEPELNÁ PORANĚNÍ Mgr
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
Vakuum-kompresivní terapie
Endometrióza Eva Zemčíková
Č ÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_500_DEPILACE,EPILACE NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, St ř ední pr ů myslová škola.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Stav, kdy dochází ke srážení krve uvnitř cév Trombóza v tepně způsobuje přerušení zásobování některého důležitého orgánu. Důsledky mohou být infarkt,
Domácí CRP test Celostátní konference manažerek domácí péče Luděk Ogoun – HARTMANN-RICO a.s. Deštné v Orlických Horách
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_484_Růst a výměna vlasů NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Halogenová svítidla Obor:Elektrikář.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět Přírodopis.
Porod feny Březost feny = 63 dnů (58 – 70) Příznaky blížícího se porodu: v posledním týdnuv posledním týdnu –Zvětšování a otok vulvy –Hojnější výtok (malé.
BÍLKOVINY. DEFINICE Odborně proteiny, z řeckého PROTEIN=PRVNÍ. Jsou to přírodní makromolekulární látky vznikající z aminokyselin. Obsahují vázané atomy.
O DRAZ SVĚTLA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Název: VY_32_INOVACE_ ICT_9A_15B Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor: Mgr. Jaroslava Broumová Ročník: 9. Tematický.
VY_52_INOVACE_12_01_ oběhová soustava
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
Přírodopis – 8. ročník, Krev
Rozklad světla optickým hranolem
Vibringe Upřednostňovaný aktivní proplachovací systém pro endodontické ošetření První aktivní proplachovací systém pro efektivnější endodontické ošetření.
Hiblerův zábal v praxi Ladislav Sieger 2006.
ZÁKLADNÍ FUNKCE SVALOVÉ SOUSTAVY
Výukový materiál VY_52_INOVACE_25_ Bílkoviny-vlastnosti
PP – popáleniny ,el. proud, třídění a transport
Diferencované stravování v různých pracovních podmínkách
Hiblerův zábal v praxi Ladislav Sieger 2006.
Základy chemických technologií
Červené krvinky - erytrocyty
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

Použití IPL v kosmetické praxi Seminář Unie kosmetiček Praha 27.3.2009

DATURA s.r.o. Laboratoires Renophase, Francie France Laure, Aqua Laure Distribuce: Laboratoires Renophase, Francie France Laure, Aqua Laure Eurofeedback, Francie

Intenzivní pulzní světlo Šetrný a bezpečný způsob trvalé epilace ochlupení Velmi široká škála použití v kosmetické praxi (fotoepilace, fotorejuvenace, remodelace kolagenu, nejúčinnější odstranění pigmentací, odstranění rozšířených žilek, pavoučků, metliček, cévních lézí) U IPL Anthelia odstranění světlých a šedivých chloupků Možnost kombinace s peelingy Renophase (RedPeel, BioPeel Red

Anthelia - princip fungování Principem je generovat světlo vyčištěné filtrační metodou od složek, které mohou být nebezpečné nebo neužitečné. Přístroj je uzpůsoben pro dva aplikátory, aby usnadnil přechod z jednoho použití na druhé (HR aplikátor pro odstranění chloupků a SR aplikátor pro fotorejuvenaci). Světlo vyzařované každým z aplikátorů prochází přes vedení z optického skla, které umožňuje s přesností pracovat na vybrané ploše.

Přístroj IPL

Aplikátor IPL

Využití světelného spektra

Fotoepilace IPL Technologie IPL umožňuje likvidaci vlasového folikulu prostřednictvím selektivní fototermolýzy. Tento termín se skládá z řeckého slova "foto" = světlo, "termo" = teplo, "lysis" =  zničení a "selektiv" = působící pouze místně. Melanin je barvivo, které dodává chloupku jeho zabarvení. Chloupek absorbuje svazek paprsků proměnlivého pulzního světla pomocí melaninu. Dojde k zahřátí chloupku na cca 70°C, aniž by byly poškozeny ostatní tkáně. Zvýšení teploty způsobí přerušení výživy vlasového folikulu cévami a jeho zničení. Chloupek již nemůže narůst.

Fotoepilace IPL Týká se chloupků tmavých, obsahujících melanin Trvale odstraníme chloupky v anagenní fázi Chloupky ve fázi klidové potřebují další ošetření v období jejich fáze růstu, proto potřeba 3-8 ošetření po cca 6-8 týdnech Ošetření vhodné pro kteroukoliv část těla (obličej, končetiny, intimní oblasti) bez rozdílu pohlaví Pokud je ošetření odborně provedeno kvalitním přístrojem, nehrozí riziko popálení či jiných nežádoucích reakcí

Fáze růstu chloupků

Růstová fáze chloupků na těle

Epilace tmavých chloupků

Epilace světlých a šedivých chloupků Působíme na hemoglobin Nutno nejdříve epilovat voskem Počkat na sražení krve z mikrotraumat ve folikulech Aplikovat IPL

Žilky, fotorejuvenace Působíme na hemoglobin V žilkách vlivem tepla dojde ke smrštění kolagenových vláken v cévní stěně, žilka odumírá IPL funguje jak na červené, tak na modré žilky

Před ošetřením

Cca 10 minut po ošetření

Pigmentace Působíme na melanin Při aplikaci je třeba chladit před i po použití IPL, prevence spálenin Pigmentová skvrna může do hodiny výrazně ztmavnout Odhojení zpravidla do týdne až 14-ti dnů V kombinaci s RedPeel odhojení do 5-ti dnů, výrazně lepší výsledek

IPL + peeling Renophase

Po 5-ti dnech

Navštivte náš stánek pro více informací Děkuji za pozornost Luděk Šuderla