Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vibringe Upřednostňovaný aktivní proplachovací systém pro endodontické ošetření První aktivní proplachovací systém pro efektivnější endodontické ošetření.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vibringe Upřednostňovaný aktivní proplachovací systém pro endodontické ošetření První aktivní proplachovací systém pro efektivnější endodontické ošetření."— Transkript prezentace:

1 Vibringe Upřednostňovaný aktivní proplachovací systém pro endodontické ošetření První aktivní proplachovací systém pro efektivnější endodontické ošetření. Přístroj Vibringe aktivuje proplachovací systém působením akustických vibrací. Vyvolává proces akustického proudění v  kořenovém kanálku pro odstranění nekrotických tkání, zbytků nečistot, povlaku, bakterií a biofilmu. Proces je rychlejší a efektivnější. Aktivace brání zachycování zbytků vzduchu v kořenových kanálcích a umožňuje řešení proplachování a dosažení dokonalé desinfekce všech oblastí systému kořenových kanálků včetně oblasti včetně otvoru na hrotu kořene. Studie dokazují, že aktivace proplachovacího systému dosahuje nejvyšší efektivity ve srovnání s ostatními běžnými proplachovacími metodami. Vibringe výrazně zvyšuje endodontické ošetření a provádí se jen jedním krokem. Čistí lépe a rychleji Efektivnější a rychlejší čištění nekrotických tkání, nečistot a biofilmů. Snadné použití Použití a aktivace jedním krokem Použitelné pro všechna řešení Vibringe je vhodné pro všechny způsoby proplachování. Zajišťuje komfort pro pacienta. Pacient vidí světlo bílé LED diody. Dokovací stanice s induktivním dobíjením Ergonomický vzhled Lehký. Ovládání jedním tlačítkem a bezdrátový. Vhodné pro všechny jehly Kompaktibilní se všemi endodotickými jehlami tylu Luer-Lock. Zabraňuje rozptýlení vzduchu Proplachovací systém dosáhne do celého kořenového kanálku i do otvoru na hrotu kořene. Technické informace Mikroprocesorová technologie, zvuk 150 Hz Lehký ergonomický design Ovládání jedním tlačítkem Indukční dobíjecí systém Světelná indikace stavu baterie Časový autostop po dvou minutách Úspora energie Rychlé nasazení pro vhodnou stříkačku Kompaktibilní se všemi jehlami typu Luer-Lock Indikace bílou Led diodou Nevyžaduje sterilizaci Odstraňuje biofilm Aktivací proplachovacího řešení rozpouští vrstvy skvrn a přítomnost bakterií (biofilmu).


Stáhnout ppt "Vibringe Upřednostňovaný aktivní proplachovací systém pro endodontické ošetření První aktivní proplachovací systém pro efektivnější endodontické ošetření."

Podobné prezentace


Reklamy Google