Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČTYŘI SVÍČKY.
Advertisements

Malí andělé.
♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Advent - dnes je první advent, svit svíček oznamuje všem.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
1. KORINTSKÝM 13 Pro dnešek! Tommy's Window Slideshow
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
ČTYŘI SVÍČKY Víra Láska Naděje Mír.
Revised version of the original slideshow produced by Nguyen Hai Minh in Vietnam. Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory!
Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Když se stýská….
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
POKRAČUJTE KLIKNUTÍM Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte si reproduktory! ♫ Zapněte si reproduktory!
ČTYŘI SVÍČKY.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
B Ů H
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Vyznání.
Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Slovo života Červenec 2011 „Bděte a modlete se, abyste nepřišli do pokušení. Duch je sice ochotný, ale tělo je slabé.“ (Mt 26,41) „Bděte a modlete se,
BEZ LÁSKY KDYBYS MLUVIL CIZÍ ŘEČÍ, ANDĚLSKOU ŘEČ ZNAL,
EPIDEMIE Zprávy z Římských provincií Důsledky víry i naděje v Bohu I.Petr 1:18-21 Petr mluví o: 1. jejich předchozímu způsobu života 2.Jaký.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
1. Buď tobě sláva, jenž jsi z mrtvých vstal
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
…obrazy se budou měnit automaticky…
Základní škola a Mateřská škola Řepníky,
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
1. Je pro mne ještě naděje, když cesta skálou zavalena? Tak ptám se, zle když duši je a pod přívalem pochyb sténá. Jen pohleď: skálu přemoh‘ kříž, s Ježíšem.
Ref.: Tobě, Pane, dík, že dal jsi perlu krásnou, tobě, Pane, dík, že květy mohou kvést, tobě, Pane, dík, u vidím hvězdu jasnou, tobě, Pane, dík, chceš.
1. Šly z rána ke hrobu Marie Magdaléna a matka Jakuba a ještě jedna žena, sobě pro útěchu, mrtvému na památku, šly z rána ke hrobu dva dny po Velkém pátku.
1. Buď počátkem to Slovo nám, | jímž učiněn svět! | Nic bez něho | je život v něm, | jas do zemských běd. | A to světlo svítí | do všech temnot žití, |
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Ježíš.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Malí andělé.
ČTYŘI SVÍČKY.
NOC JE V MODLITBÁCH, STRACH, ŽE NÁS NEBE NESLYŠÍ
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Malí andělé.
Tři muži na výletě došli k velmi prudce tekoucí řece,
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
ČTYŘI SVÍČKY.
Malí andělé.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Tommy's Window Slideshow
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Transkript prezentace:

Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved Čtyři Svíce Tommy's Window Slideshow ♫ Zapněte reproduktory Pokračujte kliknutím Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved

Na adventním věnci hořely čtyři svíce

Hořely tak tiše, že bylo slyšet jak začaly hovořit.

Moje světlo sice svítí, ale lidé žádný mír nedodržují!“ První svíce si vzdychla a řekla: „Jmenuji se Mír Moje světlo sice svítí, ale lidé žádný mír nedodržují!“ Její světélko bylo čí dál tím menší, až docela zhaslo….

Světlo druhé svíce zakmitalo a svíce řekla: Průvan zavál místností „Jmenuji se Víra, jsem ale zbytečná, lidstvo nechce o Bohu nic vědět, nemá tedy cenu, abych svítila.“ Průvan zavál místností a druhá svíce zhasla

Tiše a smutně se ke slovu přihlásila třetí svíce: „Jmenuji se Láska. Už nemám sílu, abych hořela. Lidé mě odsunuli z dohledu. Vidí jen sami sebe a nikoho jiného, koho by měli mít rádi.“ A s posledním záchvěvem zhaslo i toto světlo.

Tu vešlo do místnosti dítě, podívalo se na svíce a řeklo: „Vy přece musíte svítit, ne být zhaslé!“ A začalo skoro plakat….

Plamen naděje by neměl ve tvém životě nikdy zhasnout. Tu se přihlásila ke slovu i čtvrtá svíce a řekla: „Neboj se! Dokud svítím já, můžeme znovu zapálit i ostatní svíce. Jmenuji se Naděje!“ Plamen naděje by neměl ve tvém životě nikdy zhasnout.

Plamen naděje by neměl ve tvém životě nikdy zhasnout

… a každý z nás by měl plameny Míru, Víry, Lásky a Naděje neustále udržovat.