Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Advertisements

VY_52_INOVACE_Z.6.06-pohyby Země-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.19_Česká republika_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list
GEOGRAFIE KRAJINNÁ SFÉRA
VY_32_INOVACE_M.3.16_Násobení a dělení č.7_prezentace
VY_52_INOVACE_Z.6.24-atmosféra, počasí-prezentace
VY_32_INOVACE_M.3.17_Násobení a dělení č.8_prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.2.20 _Ovoce _pracovní list
Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Název VM
VY_52_INOVACE_Z.9.36-hospodářské organizace ve světě-prezentace
VY_32_INOVACE_M.5.20-Zlomky-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.30_Živočichové_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.34_Kostra_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.23_Lidé a technika _pracovní list
Krajina a krajinná sféra
Krajinná sféra a její části
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra, větry autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – vodstvo na pevninách autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:2. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_52_INOVACE_PRV.3.21 _Povolání _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.28_ Užitkové rostliny_pracovní list
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
Věda, která se zabývá PŘÍRODOU
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Sluneční soustava autor VM:Ondřej.
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
Autor: Mgr. Miroslav Nešpořík
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_32_INOVACE_M.2.10_Geometrické tvary-prezentace
VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – ledovce autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Glóbus- model Země autor VM:Ondřej.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_52_INOVACE_PRV.3.25 _Koloběh vody v přírodě_ pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – pedosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Porovnávání.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník - Člověk a společnost – Dějepis - Křesťanství autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Měsíc autor VM:Ondřej Vojáček období.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
KRAJINNÁ SFÉRA.
Šablony GEOLOGIE 23. Nejstarší období vývoje Země
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Slunce a vesmír autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_32_INOVACE_M.2.12 _Násobení a dělení č.3_ prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Absolutní.
Krajinná sféra Jan Dušek.
Pedosféra Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková.
VY_52_INOVACE_PRV.3.26_Složení půdy_pracovní list
Tvůrce: Mgr. Alena Výborná
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
K RAJINNÁ SFÉRA. obsah krajina krajinná sféra příroda přírodní krajinná sféra litosféra pedosféra hydrosféra atmosféra biosféra kontrolní otázky.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Ing. Eva Khorelová
Název školy: Základní škola T. G
PŘÍRODNÍ (KRAJINNÁ) SFÉRA ZEMĚ
LITOSFÉRA Stavba zemského povrchu
Geografie Krajinná sféra
Charakteristika zeměpisu CR
LITOSFÉRA zemětřesení
PŘÍRODNÍ SFÉRA ZEMĚ.
VY_32_INOVACE_12_05_stavba Země
Přírodní složky a oblasti Země
KRAJINNÁ SFÉRA PŘÍRODNÍ SLOŽKA ČLOVĚKEM TVOŘENÁ SLOŽKA
VY_32_INOVACE_
VY_32_INOVACE_272_Krajinná sféra
Transkript prezentace:

název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček období vytvoření VM:duben 2012 anotace:Výukový materiál je určen pro žáky 6.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a příroda, vyučovacího předmětu Zeměpis, tematického okruhu – sféry Země. Formou prezentace zpracovává téma sféry Země. VY_52_INOVACE_Z.6.10-sféry Země-prezentace

 Sféra  Kulová plocha  Koule  Vrstva  Oblast  Okruh  Prostředí  Prostor

 Atmosféra plynný obal Země Atmosféra  Pedosféra půdní obal Pedosféra  Hydrosféra vodní obal Hydrosféra  Litosféra kamenný obal Litosféra  Biosféra biosféra Biosféra Další ozonosféra, stratosféra …

litosféra atmosféra hydrosférapedosférabiosféra