Štědrovečerní večeře. Co k pití Recept Smažený kapr s bramborovým salátem smažený kapr 150 g 1 750 kJ bramborový salát 400 g 3 150 kJ celkem 4 900 kJ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Advertisements

Autor:Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)1.KP E/01 Stravovací a ubytovací služby tematická oblastPřílohy z mouky - knedlíky.
VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
autor Mgr. Alena Marková
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:16.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Děti, strava a PW syndrom
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Přílohy k hlavním pokrmům Číslo DUM: VY_52_INOVACE_118_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů.
Vánoce v Německu vypracoval- radek Nedbal 9.b
Moje Vánoční kuchařka Jako 1.je nezapomenutelný kapřík Naporcovaného a kostí zbaveného kapra osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov
Přílohy Přílohy z brambor
Příprava Vánoční večeře
Zelenina.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Příprava stravy v rodině
Ořechovo medové řezy Medovník.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Smažení Číslo DUM: VY_52_INOVACE_124_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Pro pokračování prezentace klikejte myší.
Štědrovečerní večeře.
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
Použití zeleniny v kuchyni
Přílohy.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uzeninou 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
Zelenina a stín Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Květáková 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
Středa BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Poznej druhy zeleniny Mgr. Heppnerová Eva – ZŠ Nádražní 683, Horní Slavkov VY_32_INOVACE_74_ Poznej druhy zeleniny Šablona III/2.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů - sporáky
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zelenina Vypracoval: Lukáš Karlík
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou
Děti, rodiče, učitelé, prarodiče z MŠ Olbrachtova
VY_32_INOVACE_54_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
5.12. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s rýží a hráškem
5-denní jídelníček.
Moulinex tyčový mixér Infiny Force Ref. č.: DD866A
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A09Prv2_Zelenina
Název školy : ZŠ Pardubice-Spořilov
Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_04_TRIDENI_ZELENINY Název materiálu:
DIGITÁLNÍDIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Transkript prezentace:

Štědrovečerní večeře

Co k pití

Recept Smažený kapr s bramborovým salátem smažený kapr 150 g kJ bramborový salát 400 g kJ celkem kJ (bramborový salát 170 g brambor, 40 g hrášku, 40 g mrkve, 20 g vejce, 40 g junioru, 70 g majonézy, 15 g okurky, 15 g cibule, 7 g hořčice) smažit lze v nádobí se silným ocelovým dnem v horkovzdušné troubě stačí kapra před smažením jemně potřít mašlovačkou tukem kdo nemá vhodné nádobí, může dát na jakoukoliv pánev fólii No-stick, na níž můžete smažit také zcela bez tuku připravte si hrnec s vařící vodou a osmaženou porci do ní ihned na zlomek vteřiny ponořte, kapr na chuti nic neztratí a budete překvapeni, kolik tuku ve ve vodě zůstane. vysajte část tuku z kapra ubrouskem