Prefa-monilitické žb stropy spřažené deskové

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otvory v nosných stěnách
Advertisements

Téma: Plošné základy POS 1
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Ztužující věnce ST14 Ing. Naděžda Bártová.
Součinitel dotvarování a objemových změn
Stavitelství 4 Betonové stropy
Téma: Stropy Heluz Miako POS 2
1.Cvičení PSII vede ing Jan Mareček Ph.D. LPA311/1
Název operačního programu:
Název operačního programu:
VY_32_INOVACE_36_02 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Princip monolitické konstrukce
Rozdělení stropních konstrukcí
Železobetonová stropní konstrukce vylehčená keramickými tvarovkami
STROPY 225 Katedra pozemního stavitelství, Fakulta stavební Ostrava
montované STROPY 225 Katedra pozemního stavitelství,
Panel – montovaný železobetonový prvek
Pozemní stavitelství II
Stavitelství 2 Základy – spodní stavba
Název operačního programu:
Easycrete ® Ing. Vladimír Veselý Plzeň
Železniční dvojkolejné příhradové mosty
Cihlářské výrobky pro vodorovné konstrukce
Stropní konstrukce a ztužující věnec
Název operačního programu:
Stavebnictví Pozemní stavby Překlady (ST13) Část 1.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Otvory v nosných stěnách
Trámové a žebrové žb. monolit stropy
Stavitelství 10 Konstrukční systémy budov
Princip zakreslování žb. monolit stropů
Princip spřažené konstrukce
Obložení stěn a stropů. Obložení se montuje na vyzrálé zdivo, bez omítání, se zatřenými spárami. Dodatečné obklady se provádějí na omítnutý podklad. Plocha.
VY_32_INOVACE 34_04 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Podlahy a podlahové konstrukce.
Zatížení a výpočet prvků ŽB monolitického stropu
TDI – Sádrokartonové příčky
S T R O P Y Z K E R A M I C K Ý C H P R E F A B R I K Á T Ů
Nosníkové stropy z hurdis desek
Nejdůležitější část střechy?
Stropní konstrukce typu BSK
Princip bedničkového stropu
VY_32_INOVACE_34_11 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Řešení poruchových oblastí příklady stěnových nosníků
Pozemní stavitelství I
Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_UPEVŇOVACÍ PRVKY_Z2
Tvorba technické dokumentace
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů materiálů, vodorovné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dřevěných podlah.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad kreslení montovaných stropů deskových, panelových.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje montáž sádrokartonu pracovní postup při půdní vestavbě.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_22-19 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice Autor.
Beton pro moderní stavby - realizace Ing. Marek Filistein TBG BETONMIX a.s. Betony pro moderní stavby a design.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad kreslení stropů s rovným podhledem a zavěšených.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_22-18 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorIng.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie montovaných skeletových staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení stropu s viditelnými trámy a sklopeného.
Vytápění Parní otopná tělesa. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Stropní konstrukce – III. část
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-11
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-09
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-05
SO – Most ev. č
SO – Most ev. č
ZPRŮMYSLNĚNÝ MONOLIT.
Transkript prezentace:

Prefa-monilitické žb stropy spřažené deskové FILIGRAN

Desky slouží jako ztracené bednění !!! Použití Desky se používají pro vytváření spřažených žb stropních konstrukcí: - prefa část = žb prefa tenká deska s vyčnívající výztuží pro spřažení, monolitická část = monolit. dobetonovaná vrstva stropní konstrukce. Desky slouží jako ztracené bednění !!!

Rozměry Desky se vyrábějí v libovolných délkách (L = od 1,0 – 8,0 m) a šířkách (B = max. 3,0 m). Tl. desky H = 50 a 60 mm. Půdorysný tvar je také libovolný. Spodní pohled je hladký, horní povrch je přirozeně drsný = zálivka betonem = spřažení konstrukce. Celková tl. strop. kce. je min. 120 mm.

Spřažující žebříky jsou v osových vzdálenostech 750 mm. Rozměry Spřažující žebříky jsou v osových vzdálenostech 750 mm.

Rozměry