Microsoft Hosting Community II 23.4. 2008. Program: 18:00 - 18:10 Zahájení – Hosting Team, Microsoft 18:10 - 18:40 Automation for Hosted Exchange – Jan.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Současný systém podpory
Provozně - ekonomický pohled na datová centra
Hosting informačního systému K2
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
Tomáš Baďura ARI.  Mnoho velkých společností dávno začalo prosazovat přesun výpočetního výkonu IT do velkých datových center.  Decentralizované systémy.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Mgr. Robert Wenzel oddělení implementace, OSF
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
Microsoft Hosting Community III Program: 18: :10 Zahájení – Hosting Team, Microsoft 18: :40 Nová verze řešení Hosted Messaging.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
„Dotační možnosti z OPPI“ 1. Operační program Podnikání a Inovace 2007 – 2013 aktuální výzvy – Školicí střediska, Marketing 2.
Microsoft team. Create demand 0% Prospect 10% Qualify 20% Develop 40% Solution 60% Proof 80% Close 100% Win.
Microsoft Hosting Community II Program: 18: :10 Zahájení – Hosting Team, Microsoft 18: :40 Automation for Hosted Exchange – Jan.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Jsem malý podnikatel a dolehla na mě krize.. Seminář v Evropském domě Operační program Podnikání a inovace Blanka Miksová CzechInvest, Regionální.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Podpora inovativním podnikům „Inovační fórum pro malé a střední podniky“ Lada Kratochvílová Ostrava
Dotace Robert Šedivec. obsah Co vám nabízíme = EUGA Aktuální příležitosti Konkrétní příklady.
Možnosti a zdroje financování inovací z OPPI Agentura CzechInvest Ing. Petr Bernát.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Systémové pojetí hospodářské organizace
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Profesionálové, se kterými je radost pracovat. Prodávejte CRM snadno a levně Logos a.s., 23. dubna 2008 – Jan Žáček.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu Podpora inovací ve firmách.
Dotační tituly pro IT/ICT sektor. Dotační tituly pro IT/ICT sektor O eNovation Vznik v první polovině roku 2007 Poradenská činnost v oblasti eGovernmentu.
Aktuální speciální nabídky Name: Julie Růžičková Title: Small Business Manager Microsoft s.r.o.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Microsoft Dynamics CRM
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Výsledky podpory podnikatelského prostředí v programech OPPI/OPPP Ing. Petr Porák Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Vítejte v čase služeb. Konference Office 365 Aleš Růžička Ředitel divize Information Worker, Microsoft ČR.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
Městský úřad Nový Bydžov Ondřej NEUMAN, 1. června 2011 Spisová služba, Spisová služba, TC ORP a eGON centrum ORP Nový Bydžov.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
Sociální podnik s příběhem
CRM – moderní trendy.
Návrh podnikatelského plánu založení distribučního centra pro EU a svět pro výrobu tisknutelného světla na papír Jiří Plch.
Charakteristika a nástroje
Ing. Petr Porák, Ministerstvo průmyslu a obchodu
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Program B2B a zapojování soukromého sektoru do rozvojové spolupráce Ludmila Leškovská, Česká rozvojová agentura Praha,
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

Microsoft Hosting Community II

Program: 18: :10 Zahájení – Hosting Team, Microsoft 18: :40 Automation for Hosted Exchange – Jan Lekszycki, Parallels 18: :10 Scénáře licencování ve SPLA – Darina Vodrážková, Daquas 19: :40 Vývojářské nástroje pro hostery – Jiří Burian, Microsoft 19: :10 Představení partnera Logos a.s. a jejich nové hostované nabídky Dynamics CRM – Jan Žáček, Logos; Petr Hampejs, Microsoft 20:10 – 20:15 Grantové výzvy na rozvoj ICT – Tomáš Palko, Microsoft Odevzdání dotazníků hosteskám :15 – Otázky a odpovědi, slosování dotazníků, raut a diskuse

Představení Partneři Logos – Jan Žáček Parallels – Jan Lekszycki SPLARs: Daquas – Darina Vodrážková Microsoft: Richard Šálek – Comm. Sector Business Development & Sales Karel Florián – DPE Evangelist IT PRO Jiří Burián – DPE Evangelist IT PRO Tomáš Palko – SMB, Customer Marketing

ICT a strategické služby Na co? Tvorba nových IS/ICT řešení a aplikací Zakládání a rozvoj center oprav high-tech výrobků a technologií Zakládání a rozvoj center sdílených služeb Zakládání a rozvoj center zákaznické podpory

ICT a strategické služby Pro koho a kolik? Podnikatelské subjekty bez omezení velikosti Místo realizace projektu mimo Prahu Dotace mil. Kč 40 – 60% uznatelných nákladů dle velikosti žadatele

ICT a strategické služby Varianta A Investiční náklady Varianta B Osobní náklady na zaměstnance Na co? Společné pro A i B Pronájmy a vybrané provozní náklady